Från ett beroende till ett annat...

Jag är spelberoende! Även fast jag är mycket medveten om att chansen att jag skulle vinna är lika med noll så är en annan del av min hjärna helt övertygad om att jag kommer vinna 100.000 i månaden i 25 år. Så dom senaste dagarna så fort jag gått förbi en affär så har jag inte kunnat låta bli att smita in och köpa en trisslott. Sen när jag sitter och skrapar så blir jag så uppspelt att jag hoppar upp och ner på stolen och sen när det visar sig att jag har vunnit typ 25 kr blir jag så jävla förbannad och måste ha en ny lott på en gång! Om det fortsätter så här kommer jag att bli ruinerad. Men alltså tänk er att vinna så mycket pengar, man skulle ju inte behöva jobba en dag i hela sitt liv! Åhhh längtar till affärerna öppnar imorgon, jag vill ha en lott nu! ^^ haha.

Gonatt me er! ♥


jennifer♥vinna

En liten lägesrapport

Dagen har gått strålande om man har den så kallade "Listan" i åtanke. Har inte haft ett enda sockersug, men ska väl inte säga för mycket, flippar säkert och letar igenom hela skafferiet ikväll. Nu tänkte jag ta att avverka mina 30 minuters fysisk aktivitet på crosstrainern där uppe, med tanke på att jag inte tränat på hela sommaren kommer jag att dö. Minst sagt. Om jag mot all förmodan överlever så hörs vi nog ikväll!

Puss♥

....

åååh jag vill döööö.... i alla fall gå och lägga mig igen. Måndagar är hemska!

Listan!

Från och med imorgon Måndag 31/9 ska jag leva efter ett par väl valda små förhållningsregler. I och med dessa ska jag försöka uppnå ett större välbefinnande och en godare hälsa.

Sova innan 23.00 på vardagar.

På 20 dagar avstå från så mycket socker som det bara är möjligt, och sen när tidsperioden är slut hoppas jag på att det har blivit en vana som jag inte har behov av att bryta.

Satsa på mina studier och inte spara allt till sista dagen som jag har förmågan att ofta göra. På detta sätt ska jag försöka undvika den stress som skolan ofta dränker mig i.

Träna regelbundet, och göra något fysiskt krävande minst 30 min per dag.

Sluta med kaffe för att unvika gula tänder och abstinensbesvär.

Ligga på yantramattan minst 10 min per dag.

Skära ner på datorsittandet till minst 2 timmar per dag, (den här kan bli knepig alltså!)

Detta är vad jag kommit på hittils, kanske kommer uppdateringar med tiden.


The new life of Jennifer Ström







Bioo

God morgen alle mennesker! I feel Norwegian today, vene varför, bara känns så ^^. Kanske längtar lite tillbaka till Smögen med alla norska guttar, haha, ååh ge mig sommarlov igen tack! Lite deprimerande att det är ett helt år kvar till nästa. Menmen slut på whinandet, idag så är planerna att the whole family ska på bio i Kalmar. Vi ska gå på Harry Potter, och ja, jag är mycket medveten om att vi är sist med att se den i hela Sverige, typ. Men hur är det man brukar säga, bättre sent än aldrig, right. Sen ikväll så har jag tänkt att ta itu med första läxan för iår, vill inte. Men det är ett jobb som måste göras, så det är väl lika bra att få det gjort. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och  fixa lite innan vi åker. Ha en bra dag mennesker!

Puss♥


HARRI PÅTTÄR, alla jag pratat med säger att den är dålig, let's see shall we! 


Headline

Nu är man äntligen hemma igen. Himla sent hann det bli! Ikväll har jag ätit en massa tårta, upptäckt min inre kreativitet och sjungit en hel del singstar. Så nu kommer jag ha wiskey-röst i en vecka, minst! Nu ska jag börja plocka ut lite saker ur mitt rum så att dom kan börja lägga golv här snart. (ja, jag vet att klockan är halv 2, men jag sov bort halva dagen och då är jag ju tvungen att göra det jag skulle gjort nu istället). Men håller nog inte på så länge, klockan är ju trots allt rätt så mycket.
Till sist så vill jag bara rikta en tanke till min bror som hade lite otur igår kväll/natt. Han gick emellan när hans kompis fick stryk så han fick ta emot endel smällar han också. Slutade med att de hamnade på sjukan båda två. Alltså vad är det för fel på människor egentligen? Jag mår illa av att tänka på vilka jävla idioter som går lösa där ute! Nu är det bäst att jag avslutar det här inlägget så att jag inte börjar skriva något som jag kommer ångra sen!

Gonatt!

Lörre

Sov 14 timmar inatt, snacka om att jag låg efter med sömnen! Nu är i alla fall huvudvärken borta så det var väl kanske värt att sova bort hela dagen. Men det känns lite deppigt när man bara är ledig två dagar. Nu ska jag åka iväg till kusinerna på kalas och äta tårta. Ska bli mumsigt, snart är det ju slut med sånt, så det gäller att passa på! ^^ Nehee, nu ropar dom där nere att vi ska åka, så nu måste jag kila.

Puss♥

Paain!

Ledsen för riktig dålig uppdatering idag, men är verkligen helt sänkt! Slocknade i soffan så fort jag kom hem vid 4  och har stannat där sen dess. Det tar på krafterna att börja skolan. Nu ska jag ta en ipren och knarka kudden, och så får vi hoppas att livet känns bättre imorgon. Hoppas alla haft en lite mer händelserik fredagkväll än vad jag har!

Puss och gonatt på er! ♥

El resultado

Resultatet från färgningen igår, jag är muuucho nöjd! ^^

Före



Efter


Beklagar de dåliga bilderna, men det är faktiskt inte så lätt att ta kort på sig själv bakifrån!

Bara för att jag är så kul! ^^


(observera fettfläckarna på mina glasögon, det är hett!!!)

Första dagen avklarad!

Jag överlevde! Det är ju positivt i alla fall. Hann väl inte få så mycket intryck av den nya klassen, det var mest bara utdelning av busskort och lite information sen hem, typ. Får väl hoppas att dom inte bitts i alla fall, men dom verkade rätt okey, så det här ska nog gå bra hoppas vi på. Innan skolan så gick jag lite i stan och inhandladen lite saker. Sen efteråt så fikade jag och mammsen en snabbis innan vi åkte hem. Nu har jag precis ätit och det känns som att jag snart kommer somna med huvudet på tangenterna. Det straffar sig att ligga och läsa hela nätterna! ;)

Impulsshopping!

Tröja från - BikBok
Linne från - Monki
Nagellack - depend
Kajalpenna - H&M

Skolaaah

Okeey snart sticker jag, wish me good luck! Är fan hur nervös som helst, men men det ska nog gå bra. Ska försöka hinna förbi H&M en sväng också, får bli antingen före eller efter skolan. Men nu måste jag börja sätta på mig ansiktet så jag hinner med bussen. Hoppas alla får en bra dag!

Puss♥

True Blood

Nu har jag precis färgat håret, det blev en rätt mörk nyans Mocka Chokladbrun 584. Det blev jättebra, tycker det är så himla snyggt med mörkt hår när man fortfarande är lite brun. :) Resultat får ni se imorgon, pallar inte hålla på med kameran ikväll. Ikväll blir det istället att ladda för skolan imorgon, gaaah, och kolla på den nya serien True Blood som visas på svt kl.22. Har väldigt höga förväntingar på den, har ju rätt mycket gemensamt med twilight. Alltså måste den ju vara bra! ^^


Amerikansk dramaserie från 2008. Säsong 1. Del 1 av 12.
Efter att japanska forskare lyckats framställa syntetiskt blod
slipper nu äntligen vampyrer utgöra ett hot mot vanliga dödliga.
Misstron är dock alltjämt stark mot den udda och ifrågasatta minoriteten.
I rollerna: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell och Ryan Kwanten.


Text lånad från tvplaneten.se

Spola tillbaka tiden? någon?

Alltså jag får rycket!!!
SISTA dagen på sommarlovet!
Jag dör!
Vill verkligen inte börja imorgon!
Gaaaaaah!
Buhuu!
:(

Nya EW Outtakes

Nya smaskiga bilder på Rob cirkulerar nu på nätet. *dreglar* titta och njut! ;)






Eller den är bättre såhär, håller ni inte med? ^^



Kalmar

Idag blev det att gå upp relativt tidigt för att åka in till Kalmar med mammsen och bror. Behövdes handlas en hel del efter semestern! Jag passade på att springa in på apoteket och köpa ansikts- och bodylotion med brun-utan-sol effekt. Ska försöka satsa på att behålla den lilla bränna man fått så länge som möjligt. :) Köpte också en påse med choklad från PREMIYUM eftersom jag ska försöka reducera mitt sockerintag till noll från och med måndag. Så jag kände att jag kunde unna mig det en sista gång. (nu har jag käkat upp hela påsen och mår skit illa). Nu ska jag snart rensa ut hela mitt rum så att vi kan lägga nytt golv här inne. Jag är jättesugen på det, verkligen.


Dresscode for today

Nytt linne från MQ och Jeans från JC


Lotion och choklad fick följa med hem idag, jag kan inte gå in i en affär utan att köpa nått längre. Vad har hänt med mig? Hade verkligen inte det problemet förut. Inte speciellt ekonomiskt nu när man ska börja leva på studiebidraget igen! ^^

NRJ Wake Up Call

Dålig uppdatering idag. Nu sitter jag iaf och lyssnar på gamla Wake up call med Knappen och Hakim och döör av skratt. Endel är ju så sjuuukt roliga. Funderar på att kanske utsätta en vän för en anmälan, skulle vara så jäkla kul, men måste komma på något bra att luras om bara. Någon som kan tipsa om nått? ^^


Knappen och Hakim, världens bästa radiopratare! ^^

Om ni vill gå in och lyssna själva så klicka här ---> http://nrj.se/?underpage=162.88418

Skolångest!

Jahaa då var man tillbaka på Öland igen då, inte najs. Hade gärna stannat kvar i sthlm, men min morsa blir så whiny då.  Var inne och kikade på lite bloggar igår och fick se det här:
 

Alltså snacka om ångest jag fick! Jag börjar skolan på torsdag och jag känner mig verkligen inte redo. Jag vill bort, börja jobba, resa, ja vad som helst. Bara jag kommer bort, ge mig miljöombyte nu!! Vill inte tillbaka till alla gamla rutiner, uusch. Okey färdig gnällt nu, det är bara att bita ihop. jag har ju trots allt bara två år kvar. (irony is my second name) suuck....

Avslutar inlägget med att informera om att vi är invarderade av monsterspindlar, dom är huuuuge. Tänkte ta kort och visa men kissen knölade ihop den till en boll och käkade upp den. Typiskt Siggepigge!



Nu ska jag sussa, gonatt sötnosar!♥

Rubbee

Nu är man hemma igen. Kalaset var hur trevligt som helst, mysigt att träffa släkten. Det är ju inte så himla ofta man gör det nu för tiden när man har flyttat ner till Öland. Mat och fika i mängder bjöds det på så nu behöver man inte äta på en vecka, minst!


Syssling Hedvig fyllde år.


Såhär glad är jag över min nya klänning. :)

Nu ska jag ta och hoppa i säng, imorgon så åker jag hem till öland igen. Inte så himla sugen på det faktiskt. :/ Men men gonatt på er! ♥

Kalasklar!

Nu ska jag iväg på kalas i fullersta. Ikväll blir det Invigning av den nya klänningen.


Kräftskiva

Kul kväll igår, känns så konstigt att man snart är 18. Men I liiiike it alot! ;) Kräftor och massa annat gott vart det. Himla trevligt att träffa alla gamla stockholmare igen, var ju evigheter sen sist. Runt ett blev jag hemskjutsad av Jimmy och hoppade direkt i säng. Idag har jag bara suttit och ugglat framför burken. Borde kanske börja göra iordning mig lite, ska ju på kalas klockan 5, haha.

Puss hej så länge! ♥

Det vart inga bilder igår, kameran glömdes helt bort..

Suuuuck

Jag vaknade nu!! Hela jävla dagen har ju gått, ååh blir så trött på mig själv ibland. Nu ska jag sätta igång och städa lite, behövs kan jag lova. Ikvälla blir det kräftskiva. :)

Puss♥

Jag skäms faktiskt lite. Okeey, det är riktigt illa faktiskt.

Som ni vet har jag en huuuge crush på Robert Pattinson! Är verkligen sjukligt besatt! Som vanligt på kvällen gick jag in på en sida som brukar uppdatera lite om vad han har för sig. Okey bara där så har det gått överstyr, haha, men nu tillbaka till varför jag skriver det här inlägget. Gick in där som vanligt och får syn på en bild och plötsligt får jag en stor klump i magen!
Bilden jag fick syn på var den här:


I min hjärna: DOM HÅLLER FÖRIHELVETTE HAND, NOOO HAN ÄR MIN!! :( typ.

Okeey, jag vet att de är vänner och att dom umgås typ 24/7 när de spelar in twilight filmerna. Och jag har vägrat tro på alla envisa rykten om att det skulle vara något emellan dem och hitills så har det inte funnits något bildbevis what so ever på att det skulle vara fallet heller. Men så fick jag alltså se den här bilden och jag kände mig som en... ja jag vet inte, som en svartsjuk flickvän eller något liknande. Dom håller förfan i handen!?! Jag döör! (överreaktion, I knoow men så är det ^^)Det finns liksom inte i min värld att Robert Fuckin' Pattinson kan ha flickvän, (om han inte vill bli tillsammans med lilla mig då vill säga ) haha.

Men räddningen kom lite längre ner på sidan, och det är väääldigt oroväckande hur lättad jag blev av att se den här bilden.


Allt var alltså bara ett montage för att jag skulle få en hjärtattack och dö, hur ond får man vara egentligen och luras sådär? Men det jag fasar för är hur jag kommer att reagera när det kommer en sån här bild på honom och så är det inte ett montage. Vad gör jag då? Jag kommer typ flippa, och det känns inte bra! Jag måste typ börja detoxa Robert Pattinson för att orka med det. Och jag har ingen lust att detoxa honom :(
Jobbigt!

Någon som känner igen sig? hahha

Nu avslutar jag detta inlägg med en wonderful bild på Rob♥
bara för att, lixx.


Jaja, jag vet. Jag är patetisk!

I'm the fuckin' tourist!

Riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men har ju knapp varit hemma och då blir det lite si och så med bloggen. Idag så har jag varit och "turistat" i gamla stan med familjen hela dagen. Senare så käkade vi på en restaurang på sveavägen för att fira Joakim som fyller år snart. Sen när Joakim och Sebbe dragit vidare så stack vi andra till Hard Rock Cafe och drack lite Irish Coffee. I stort sett en mycket lyckad dag! :)
Eftersom jag har så himla lite skor, så köpte jag ett par idag, men mamma snodde med sig dom hem till mormor så att jag slapp släpa på dom hem från stan, så ni får se dom någon annan gång ;)


Dagen började med lite fika i gamla stan.


Pannkaks-killarna


Joel bestämde sig tyvärr för att han ville ha ett hål i örat, suck...


Joakim öppnar presents. (Joel tycker inte om sin bror någe vidare)


Irish och annat smått och gott på Hard Rock Cafe.


Pussinuss.


Papparazzis!
Värsta grejjen hände precis utanför där vi satt.


Allt for today! Nu blir det nog sängen, guten nacht bitches!

Shopping i gamla stan

Nu drar jag till bussen. Idag är det planerat för en heldag i gamla stan. Det ska bli himla mysigt, det är ju inte så ofta som man är där. Have nice day!s

Äntligen hemma!

Idag har vi alltså varit på Naturhistoriska riksmuseet vid Universitet. Jag, mamma, Jesper, Joel och Stefan. En sak säger jag bara. Fyfan vad skönt att jag har sluppit mina småbrorsor hela sommaren, vill inte tänka på att allt blir som vanligt igen nästa vecka. Dom har sprungit runt och härjat, tjatat, tjattrat, bråkat, gnällt osv heela dagen! Hur står folk ut med barn egentligen? Eller kanske ska säga småkillar, dom är ju helt omöjliga! Men i alla fall så gick vi runt där i ca 5 timmar och kollade på allt möjligt, rätt så mysigt om man bortser från de två monstrena vi hade med oss. Sen så åkte vi bort ända till Hagsätra och hälsade på en gammal kompis till mamma och käkade middag där. Testade en massagestol hos henne och jag tror fan att jag ska investera i en sådan. Huuuur skönt som helst ju!


Ett par super smexiga kvinno-vader jag spanade in på bussen in till stan!
Är det lagligt att se ut sådär?!

NI SOM INTE HAR NÅGOT KULTURELLT INTRESSE ÖVER HUVUD TAGET KAN TITTA BORT NU!


Vi såg bla dinosar.


Kvinnan från bussen var också där.


Smexxit!


Vackra djur det här!


forsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma..... kul liv!


Hej Knut!


1 st hjärna.


1 st tromb/orkan/tornado what... ever


Pussa mig dåå....?


åååh... Hopp!

On our why to Åsa...

.... villse i skogen vandrar dom omkring.... vandrar omkring....

FIN!

Staaun

Nu ska jag strax ta bussen till fruängen och sen möta upp mamma&Co på centralen, sen ska vi gå på museum, hahah. Hur ofta gör man det liksom? ^^ Nu får ni ha en bra dag allihopa!

Puss♥

Första dagens outfit ever!



Skor - Euro Sko
Shorts - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Väska - Accent
Skinnjacka - Butik i Kalmar




Dålig uppdatering!

Okeeey sugig uppdatering nu, igen! Men har faktiskt inte varit i närheten av en dator på hur länge som helst. Så nu kommer en liten sammanfattning på vad jag hunnit göra sen sist. Förra veckan började jag ju på nya boken the host och blev helt fast! Så att blogga var inte att tänka på, på flera dagar. Sen i fredags så gick jag, Jenny och Elisabeth på bio och såg Baksmällan. Vilken jäkla film alltså! Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en film, den var liksom rolig hela tiden. Så har ni problem att välja en film när ni ska på bio, så kan jag rekomendera den. Efteråt åkte vi hem till Elisabeth i Tumba och sov där.
På morgonen när vi vaknade åkte vi till Lida och åt frukost ute i det gröna, och lekte med bokstavskex ^^ haha. Sen kom Jennys pappa och bror och sällskapade lite, och sen hängde jag och Jenny med dom hem och käkade innan vi drog in till stan. Där mötte vi upp Maria och planen var att vi skulle dra vidare och kolla på the Vioce i Kungsträdgården men vi stod ut i ca 10 minuter, sen bestämde vi oss för att fly därifrån. Bland det värsta jag har varit med om. 25 000 knuffande idioter samlade på ett ställe, uucsh! Vi hamnade på Sveavägen där det var någon bilträff (Har kollat runt på nätet och tydligen så hette det Stockholm Cruising)av något slag, så vi gick hela gatan bort och kollade på alla möjliga sorters bilar, mycket avkopplande måste jag säga :). Sen tog vi först buss till Odenplan och sen tunnelbanan till slutstationen Farsta strand och satt i en trappuppgång och väntade i 1 och en halv timme på att ägaren till lägenheten vi skulle in och festa i skulle komma hem från stan. När vi väl kom in så hade vi faktiskt en rätt trevlig kväll, så det var värt mödan. Sen så åkte vi vidare hem till Max, eller jag åkte och Jenny och Maria fick gå, haha. Och Jenny om du läser det här så har jag veery dåligt samvete för det, men du vet ju hur det blir efter några glas, haha ;). Där så chillade vi ett tag och sen så tog Jenny taxi hem runt,... hmm, ja vem vet vad klockan kan ha varit, haha. Vi andra slocknade iaf inte alls lång tid efteråt. Mitt alarm ringde vid 8 och jag mådde strålande, noot. Men det vara bara att tvinga sig upp för att åka hem och byta om och packa lite smått. Vid 12 så gick jag av tunnelbanan i Hallonbergen och promenerade hem till lilla mormor. Först åkte vi ut till Kista Galleria där jag hittade lite smått och gott, sen så åkte vi vidare ut till Väddö. Där stannade jag i två dagar, och i måndags kom mammsen och company. Vi käkade kräftor och hade det allmänt mysigt.


Roligaste filmen på riktigt länge!


Frukostpicknick och bokstavskex på Lida.


Efter ett tag spårade det ut lite, Jennys pappa tyckte vi var fåniga, haha. ^^


Som sagt!


Läsning av världens bästa bok.


Jenny och Maria på Sveavägen, av någon anledning har jag stängt av blixten
så bilderna härifrån har verkligen bäst kvalité.


Jag och Jenny träffade Danne från jobbet, här är hans bäbis.


haha rätt kul grej! ^^


När vi kom till Farsta strand spöregnade, så Maria och Jenny skyddade
håret från vätan på detta sätt, haha.


Vi fick sitta uggla i 1 och en halv timme i ett jävla trapphus!
Tur att vi är så bra på att roa oss själva.


Fotsvett!!!!


Jenny passade på att bränna lite, haha.


eeeh?!


Hemma hos Max, Vad gjorde vi där?! jag vet faktiskt inte, haha. ^^

Sen var bilderna slut, måste bli bättre på att fota alltså!

Puss och gonatt på er snyggingar!

Dans i världsklass och sorgligt raggningsförsök

Måste först bara berätta om ett riktigt uselt raggningsförsök som jag var med om innan jag mötte upp mitt sällskap vid slussen. När jag går ner på södermalmstorget från gamla stan hållet så är det en kille som haffar mig och börjar snacka.

Han: Joo... det e såhär att vi ska skaffa en chiuaua, du vet en såndär hund och vi har funderat på något sånt där 80-tals namn typ Bonnie eller liknande, och sen ska vi ge bort den. Du har inte något förslag?

Jag: Ehh.. jadu jag vet faktiskt inte, jag var faktiskt inte ens född då. (Vem fan e du lixom?)

Han: Jasså, hur gammal e du då?

Jag: 17

Han: Åh fan! Så du e jävligt minderårig.

Jag: Yees.. (please, lämna mig ifred typ)

Han: Okeey, men du har inget förslag då?

Jag: Nepp (försöker avvisa honom lite diskret sådär)

Han: Hmm okey, men du har inte lust att ta en fika nån dag då?

Jag: Ehh, jag tror inte det.....

Hahah, sämsta ever ju! Fan lite bättre fantasi än sådär krävs det ju, eller hur tjejer? ;)

Superjam var iaf hur bra som helst, speciellt gruppen soul sweat. Har ni chans att gå och se dem någon gång så rekomenderas det! Trots regnet som gjorde att de fick avbryta och pausa allting i ca 30 min, så hade vi väldigt trevligt.
Efteråt tog jag tunnelbanan hem, gick i mina egna tankar, hamnade på fel tunnelbana och fick hoppa av och åka tillbaka. När jag kom tillbaka gick precis mitt tåg på perrongen mitt emot, och jag fick stå och vänta på nästa i 15 min vilket också gjorde att jag missade min buss som jag skulle ta sen. Snacka om irriterande!
Men men i det stora hela så var det en väldigt trevlig kväll. Nu så är jag så trött att jag skulle kunna somna med huvudet på tangenterna, så sängdags för mig. Gonatt folket!


Soul sweat, super duktiga!


battle


tyvärr så hade vi ingen höjdar tur med vädret.

superjam!

Nu drar jag in till stan, vitabergsparken och kollar på superjam!

So long suckers!


Hemma igen!

Nyss hemkommen från min lilla cykelutflykt till centrum. Fick äntligen tummen ur röven och köpte the host, av Stephenie Meyer som jag har tänkt köpa i evigheter nu. Så trotts skitvädret så är jag väldigt glad att jag åkte imorse. Hittade också ett par jeans och accessoarer på jc.




Tänkte också visa vad jag köpte i fredags när jag och Jennö var en sväng i centrum efter jobbet.


Björn Borg skor från Euro sko, perfekt till jeansen i höst!


Två klänningar från MQ till lite "finare" tillställningar, haha

chåpping sugen

Nu blir det en cykeltur ner till Huddingecentrum. Hoppas på att hitta något fint på sommarrean.

Tjo flöjt!

En helg i Stockholms skärgård

Mys och segling med pappsen och farmor blev det i helgen. Blev bla annat kräftskiva, bad och fiske. Vädret var  verkligen kanon, så det var hur mysigt som helst. Älskar verkligen att segla! ♥


Ljusterö, påväg ut med båten


Kräftskiva


Pappsen rensar fisk


Jag älskar skärgården♥

Öland

Lite tid har jag hunnit spendera med familjen på öland också. Måste bara säga att min brorsa är rätt cool! ^^


Försenad födelsedagspresent


Cooling


Coolingar


Cooling


Cooling



Sommarchansen, Malmö

Efter smögen hängde jag med min kära vän Anja och hennes familj och kollade på henne när hon medverkade i Sommarchansen. Mycket trevlig dag!


Pearl uppträdde och var gästdomare


Anja sjöng What you're made of med Lucie Silvas


konferencieren tyckta att hon hade snygga ben ^^


Smögen ♥

Vilken vecka säger jag bara, helt jäkla sjuk! En vecka med brudarna på västkustens härligaste plats, kan det bli bättre? Denna vecka var full av partaj, räkmackor, bag-in-box, sol, Rap Das Armas, segelbåtar, väktar-vänner, osv.

 Ett urval av de ca 400 bilderna kommer här:


Chill på klipporna


Chill på klipporna again


Utgång!


Slitna tejer!


Moi


Pippi-mannen


Kul man kan ha


Mariiia


Kompis i bankomatkön


Obligatorisk toabild


Obligatorisk toabild 2


Goa killar


folk


Någon är på lyset ^^


puss


Ozzy, världens sötaste hund


badring är ett måste!


hej apa!


mariiia


kompis


wöö


Sommarjobb

Kan ju inte påstå att det på något sätt är skojigt att gå upp halv 6 på morgonen under sommarlovet för att ge sig iväg och jobba. Men i år så hade man ju trevligt sällskap så de var faktiskt helt okej, eller så okej det kan bli att jobba på sommarlovet. ;) Nu kommer det lite bilder från våra fem veckor som trädgårdsnissar och skogsröjare. Jenny är den som mestadels får agera modell, eftersom hon är så snygg! ^^



Väldigt snygga outfits hade vi! (Y)


Jenny unt flowers



Jenny försöker vara söt, jag tycker hon lyckas ganska bra ^^


Marie, coolaste morsan ever!


Lite tidsfördriv under rasterna


Hårt jobb!


Jenny is en mupp in da kaar on the way to wörk

Sweden Rock Festival

En jävligt blöt, kall, trött vecka med pappsen och bror. Men kul hade vi. Höjdpunkten var nog trotts att jag aldrig har lyssnar på deras musik förr, In Flames. Vilken konsert alltså! Andra band som också gillades var Volbeat, Motörhead, Twisted Sisters, Flogging Molly, Foreigner, Hammerfall, Europe och sen får vi ju inte glöma H.E.A.T, haha.
En jäkligt kul upplevelse med festivallivet och allt, så nästa år blir det nog ett återbesök i Norje, Sölveborg.


In Flames


Jag och Bror i den lilla sol vi fick.


Publikhavet framför största scenen.

Tilläggas bör att om man bestämer sig för att åka dit så akta er för munkarna, speciellt de med choklad. Hann säkert trycka i mig 20 stycken. Alltså fetångest när man kom hem! ^^

Okej, då gör vi ett nytt försök!

Hola El Bloggo! Det var ju ett tag sen sist man visade sig här, ett jävla tag faktiskt. I princip så har hela sommaren gått.

Sommaren i korthet:

Sweden Rock Festival

Jobb 5 veckor

Smögen 1 vecka

Dagstripp till Malmö och sommarchansen

Mys med familjen på öland

Seglat i Stockholms skärgård

◊ Nu: äventyr en vecka i sthlm




RSS 2.0