tis

Vaknade hemma hos maria runt halv 3 idag och degade med jenny någon timme. Alla andra hade redan stuckit. Åkte hem en snabbis och lämnade lite grejer och käkade och åkte sen in till globen och kollade när AIK spöade skiten ur sundsvall, 7-1 liksom. awesome!
AIK ♥

pics

Lite bilder från gårdagen hos maria. Eftersom hon var själv hemma  var vi ju tvugna att komma och hålla henne sällskap. Galet!
Sofia är spiknykter

Spelet som garanterar att man blir aprak! ^^

ooo la la

efter ett tag kom jonte på besök

han fick spö av maria


Under kvällen försökte jenny också göra snöänglar, men dom bilderna är föööör sexiga så kan tyvärr inte lägga ut dem om det skulle finnas några minderåriga läsare!

måndag

Är hemma en snabbis efter att ha kollat lite på rean med Jenny. Fan vad jag hatar rea! folk blir helt jävla galna och man kommer inte fram nånstans. Betalar hellre 100 kronor extra än ger mig ut i den där röran igen. Igår blev det en myskväll hemma hos Jenny, med först bodyguard och sen riket vid vägens slut som jag helt har missat. Tycker den var bättre än kritiken den har fått faktiskt. Nu ska jag dra iväg till bussen, ska hem till Maria som är själv hemma. Jag och Jenny ska sällskapa henne lite så att hon slipper vara ensam. Chaao!

Puss!♥

Juldagen på the bridge

Utgång på Juldagen med Jenny och Jojjo, här kommer några obligatoriska bilder från tunnelbanan:
snyggingar

jenny♥

?

jennööö

me and johanna inne  på the bridge

Bilder från Julafton

long time no see! Har väl hänt en hel del sen sist. Bland annat så har julafton passerat. Den firades hemma hos kusinerna i Haninge.
Här kommer lite pics:
Kasper

Leia gillar glögg!

tomten

paket-öppning

prinsessan Engla

pappsen


sorry.....

men kan inte stå emot. hahah

this is really good :)

dan före dan före dan.....

Bara en dag kvar till julafton. Helt ubelievable vad fort tiden går! Idag har jag övningskört bort till Kastlösa och tillbaka, jävligt halt var det men det gick faktiskt helt okej :) Nu sitter starterna mycket bättre iaf. Idag har jag också fått alla klapparna inslagna, mycket tidskrävande, men skönt att ha det gjort. Nu återstår bara att packa allt inför sthlm, jobbigt! 


Julklappsinlagning - såå tråkigt, men det måste ju göras.

4:e advent

Har i princip suttit framför datorn hela dagen med den där jefla labbrapporten, men så himla skönt att den är färdig. Nu har man jullov på riktigt! Idag har jag också hunnit med att fika lite för Sebbe som fyller år idag och bror från sthlm kom också fram tillslut trots att bussen var försenad ca 1,5 timme. Nu ikväll har vi äntligen klätt granen, insåg lite väl sent att färgerna vi valt var förbannat fel kombination. Surt!

Födelsedags-fika.

Laddar inför påklädning av gran, undrar om Joakim hittar nått?

Vi kan inte ha samma gener?

Rött och Guld, såväl är allt lugnt....

Rött, Blått och Guld (Gult) = disaster!


Bilder från Julbak

Stefan tog tag i knäcken, vid spisen. där han hör hemma.

Joel hade laddat med luva och förkläde.

Jesper och Fanny kladdar.

I år skulle Joel prompt göra giftiga tomtar.

Blev en hel del, frågan är bara när allt ska ätas upp?

Var bara tvungen att visa tomtelandet också. ^^

JULLOV!

Sååå skönt, fast egentligen så har jag inte riktigt jullov än. Har fortfarande kvar labbrapporten som ska vara inne imorn, känns lite surt att behöva sitta med den på lovet men får skylla mig själv att jag alltid sparar allt till sista dagen. Igår var det julavslutning i skolan, jag och Julia sjöng himlen i min famn på 2:ornas och 1:ornas avslutningar, gick rätt okej faktiskt. I torsdags var vi en liten grupp från musiktillägget som hade en "minikonsert" för några politiker. Gick väl mindre bra, haha. Love började spela låtarna i fel ordning och min hjärna fick kortslutning så jag glömde texten, suck alltså!
Idag har jag varit på stan och inhandlat de sista julklapparna, så nu är jag färdig med dem, riktigt skönt faktiskt. Ikväll blir det julbak. Har nog köpt ingredienser till minst 7 olika sorters julgodis. Så det blir inget labbrapportsskrivande här inte. Får väl gå upp klockan 8 imorgon och sitta med den hela dagen, skoj!

Puss!♥

update

Halloow daaer! Dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Igår var jag och mammsen i Söderåkra och kollade på när Stage-kören hade julkonsert, de var skitbra och alla hade  verkligen utvecklats jättemycket. Så himla kul! Hemfärden därifrån blev rätt så intressant, fick köra 50 på 110 väg, sjuukt vad det snöade! Tog en evighet att komma hem!
Idag har det varit en lång dag. Skola mellan 10 och 3, sen så repade vi fram till 6 när våran lilla "konsert" för politikerna började. Vi höll på till runt kvart i 7 och bussen gick inte förrän 19.25, det sög rätt så hårt, var ju inte hemma förrän halv 9. Alltså hanns ingen labbrapport med idag heller, suucken på det! Nu ska jag väl sova så att rösten är fit for fight tomorrow. Gonatt!

Puss!♥

Anja sjöng det strålar en stjärna, så fint! :)


...


Till f-stan och hem igen...

Kom nyss hem från lite övningskörning. Andra tillfället. Landsväg, glansis och mörkerkörning, askalas! Jag som inte ens hittar växlarna än, min mamma är craaaazy! Så nu efter körningen är man helt slut, förstår inte hur folk kan sitta och köra typ mellan Öland och Sthlm? Speciellt inte om man har 15 skrikande ungar där bak?! heeelt galet!

Puss!♥

Kan någon rädda isbjörnsungarna? mitt hjärta gör ont! :(

Jag kan väl inte påstå att jag är vidare miljömedveten av mig. Jag anser att som tonåring i Sverige så kan man inte påverka utläppen av växthusgaser så värst mycket. Vi i Sverige släpper ju bara ut en bråkdel av det som t.ex USA och Kina gör tillsammans. Men när jag ser den här bilden så gör det ont i hjärtat och man vill liksom göra allt man kan för att förhindra att temperaturen höjs ännu mer.
alltsååå åååh, så himla hemskt! :(

Saxat från expressen:

Isbjörnarna tvingas äta sina egna ungar

Isbjörnarna svälter.
I desperation äter de upp sina egna ungar.
Orsaken: klimatförändringarna, enligt organisationen Polar Bears International.

Under de senaste veckorna har fyra fall av kannibalism bland isbjörnar rapporterats till nationalparken Manitoba, Kanada.
Normalt brukar det vara ett till två fall om året. Vid ett tillfälle fångades isbjörnen på bild, med resterna av den lilla ungen hängandes ur gapet.

Dramatisk ökning

Ökningen är dramatisk, enligt Polar Bears International som citerar forskaren Dr Ian Stirling vid Environment Canada. Stirling har studerat isbjörnarna vid Western Hudson Bay, nordöstra Kanada, under mer än 35 år.
- Vid den här tiden på året är isbjörnen hungrig eftersom de har överlevt på sina lagrade fettreserver sedan isen på Hudson Bay smälte för några månader sedan. Under tiden de väntar på att isen ska frysa till förlorar de vikt och blir mycket hungriga, säger han.
När isen fryser till kan isbjörnarna komma ut och jaga säl. För tjugo år sedan brukade björnarna vara tillbaka på isen vid Western Hudson Bay omkring 8 november, ett datum som har förskjutits med flera veckor till följd av det allt varmare klimatet.

Letar annan föda

- Om de inte kan komma ut på havsisen för att jaga säl vid mitten av november börjar hanarna leta efter annan föda, som mindre björnar, säger Ian Stirling.
Även på norska Svalbard har det iakttagits fall där isbjörnar äter björnungar.

Dumma pappa-isbjörnar!


hålis

Äntligen kan man lägga musikprovet bakom sig. Även om gehöret gick åt helvete?! så är det skönt att ha det gjort. Eftersom vi fick sluta tidigare pågrund av provet så är det en lång väntan till nästa lektion, Biologi. Inte kul. Efter skolan blir det förhoppningsvis träna lite sen hem och börja på nästa projekt. Skriva labbrapport. Fyfan vad skönt det ska bli med lov!

13 December, Lucia

Glad Lucia eller vad man säger, (jag har inte kollat på Greveholm idag) haha. Idag tog jag bussen in till Kalmar vid 1 och lussade på Sandra. Var inställd på att det skulle vara ett litet sällskap på kanske 30 pers, när man kommer dit är det typ 300. Snacka om att man blev lite spak, speciellt när man knappt kunde stämmorna, eller texten för den delen. Men med tanke på att vi bara var 5 pers så tycker jag att det gick rätt okej iaf. Efteråt blev det lite fika och sen bussen hem igen för att plugga intervaller och melodiktat. Som vanligt är jag ute i sista sekunden och har inte koll på nånting, awesome! Tänkte avsluta detta inlägget med en grej som jag hittade på Emmas blogg, som jag tyckte var kinda hilarious. Fast det krävs nog att man gillar Twilight en smula för att uppskatta detta. Enjoy!




Pipparkakshus-bak med tjocka släkten.

Enligt tradition så hade vi vårt årliga pepparkaksbak igår. Även om det är trevligt att träffa släkten, så är skönt att det bara är en gång om året. Det tar på krafterna att vara trevlig en hel dag, haha. Här är some pics från igår:

Jezika is doing some gingerbread-house

Syssling Hedvig, love her hair!

Heddan och Pemelie

Fanny-Bunny eller Molly-Mus, det var rätt problematisk att hålla isär dem.

Fredrik gjorde lutande torne... oj nej, jag menar såklart eiffeltornet!

Inget får gå till spillo, det är reglerna.

några hus

Mitt överdrivet snygga hus. hahaha


Dear Santa....

All I want for Christmas is...(I'll keep it simple):

1) Robert Pattinson. Sitting under my tree. Wearing nothing but a pair of jeans and some scruff.

2) World peace.

that's not too much to ask for, right? :)


Fredag

Hejsan Hoppsan! Blodprovet idag gick realtivt bra, om man jämför med mitt senaste, haha. Fyfan säger jag bara! Efter vårdcentralen övningskörde jag för första gången. Gick rätt okej faktiskt, det är bara de där nedrans starterna som är svåra att få kläm på. Men det är bara att öva! Förstår bara inte hur jag ska klara att börja köra i trafiken. Känns ju som 1000 saker att hålla reda på redan nu, utan massa ungar och katter som springer rakt ut i vägen.


=(

Jag får panik. Mitt hjärtat slår i 180 när jag tänker på imorgon. Jag ska ta blodprov, och då menar jag inte ett litet stick i fingret, utan ett sånt där hemskt, äckligt och fruktansvärt venöst blodprov. Ååååh rädda mig! =(

Juldesign- veeery beautiful....

Hej och välkommen till mig. Jag har världens fulaste design, men är det jul så är det. Så ni får allt stå ut i med detta i 20 dagar! Mohahaha *evil laugh*.

Puss!♥

9 dagar kvar...

Hejsan hoppsan! Inget bloggande igår, däckade runt 7 och sov sen hela natten. Behövligt. Har varit rätt lugnt i skolan idag, låten till julavslutningen börjar arta sig och lucialåtarna går också rätt bra, känns skönt. Nu ska jag och lillebror julpyssla lite, myys!♥

Puss!♥

måndag

Bästa idag: Fick tillbaka våra biologiprov. Provresultat 48, VG-gräns 46. Börjar räkna ihop mina poäng och märker att det inte riktigt stämmer. Typ 3 pers räknar och vi får det alla till 61 som också var MVG-gränsen, läraren har alltså räknat fel med 13 poäng. Känns ju riktigt bra, speciellt när han är utbildad mattelärare, fiint! Annars har det väl inte hänt så mycket, tränade ca en och en halv timme efter skolan, riktigt skönt faktiskt. Nu sitter jag och försöker trycka in de där jäkla stämmorna i skallen, men det går inge vidare. Åååh jag älskar verkligen stämmor... inte.
Sova nu kanske? Ja!

Puss!♥

Dagens sanning.

Köper man en dammsugare för 36 000 kronor saknas det hjärnceller.

Söndag

Hallå där i lingonskogen. Sitter och lyssnar på julradio, ovanligt va? haha. Har inte blivit mycket till bloggande de senaste dagarna, lite kanske för att det inte funnits mycket att skriva om. I helgen har jag inte gjort mycket förutom agerat hundvakt till odjuren. Jag älskar verkligen att gå ut med hundar i regnrusk♥
Idag tog jag bussen in till Kalmar vid 1 och shoppade loss lite. Kanske visar sen. Vid 4 började årets luciakröning nummer 1. Trevligt att träffa alla luciamammor igen, dom är så gulliga haha. =) Men guud vad man längtar tillbaka när man såg Vox och alla lucior. Det känns verkligen som det är något som fattas i år. Efter kröningen gick jag och käkade med Anja och Amalia, sen vid 6 så gick vi tillbaka till kyrkan och det var bara att göra om samma procedur igen. Förutom att en tärna blev lite vimsig så gick det rätt bra, tärnorna kunde väl tagit i lite mera, men annars var dom duktiga. :) Efteråt följde jag med Anja hem en snabbis och kollade på parlamentet, mysigt. Nu är det sovdags för samtliga passagerare, Gonatt!

Puss!♥

Fredag

Fick tillbaka kemiprovet idag. Ett fel, rätt oväntat resultat kan man väl säga. Kul iaf, mindre kul att man inte fattar ett skit när vi gick igenom svaren på provet. Vad är meningen med att ha prov om man glömmer bort det till nästa dag liksom? haha, värdelöst ju.
Nu ska jag åka iväg till moster en sväng, uppdaterar nog senare ikväll igen. Hare bra!

Puss!♥

...

Jag sitter en fredag, efter att jag har slutat, kvar i skolan och skriver labbrapport. Det är fan förjävligt!


Vanity Fair Magic!


Jennifer funderar....

Jag bor ju som kanske inte allt för många vet i Mörbylånga på Öland, vilket gör att jag måste åka buss 2 timmar om dagen för att ta mig till och från skolan. Eftersom bussarna går så sällan här så blir de oftast rätt fulla. Ett fenomen brukar uppstå som jag lägger märke till varje dag men sen filtrera bort under dagen. Eftersom människor fungerar som vi gör sätter vi ju oss alltid först och främst i ett säte där det inte sitter någon annan. Sedan när det inte finns något ledigt sätespar måste man ju börja sätta sig där det redan sitter någon. Varför säger då ca 90% av alla människor till den som redan sitter där "ursäkta får jag sitta här?" Det bestämmer väl inte dom, eller? Har man ett gilltig färdbevis får man väl sitta vart man vill där det är ledigt? Eller finns det en oskriven regel som säger att man måste fråga det? Konstigt.
Haha okey, kanske ett onödigt segt inlägg, men ville väl bara hmm.. säga att jag tycker att det är en ytterst dum fråga, typ! haha.

julradio och plugg

Sitter och lyssnar på julradio och äter PimPim, så himla bäst! Piggar upp lite när man måste plugga =). Nu blir det historia. Hej hopp!

Puss!♥

RSS 2.0