Thöö Bridge

Säger bara galen kväll igår! The Bridge tog ett tag att värma upp, men sen då jävlar! ;) Kvällen slutade på donken, som har jävligt dåligt utbud klockan 4 på natten, haha. Sen bar det av hem, sällskapade med några "grannar", mycket trevligt! Hemma ganska exakt på 5 slaget, fint!

en kväll i tunnelbanaaan..... ♪♫♪

Jag kan äta upp den, jag kan!



Några tog "utklädningsgrejen" väldigt seriöst! haha

jennööö♥

Watch out! Pregnant woman coming through... hahah


Hejsvejs!

Farmville Rap

HAHAHHA jag dööör!


någon som känner igen sig? =) mohaa

rubbee

Okeej riktigt dålig uppdatering på sistone. Hmm vad har hänt sen sist? I onsdags var jag och Jenny på matchen, och gjorde värsta tabben. Eftersom dom bara spelade mot Örebro så tänkte vi att det inte var någon idé att beställa biljetter. Men tji fick vi! Det var 230000 pers som hade bestämt sig för att gå, lika mycket som på derbyt i söndags, sjukt ju! Så Norra mellan och nedre var propfullt och vi fick ta Norra övre. Alltså det är fan sittplatser där, liksom fotboll och sittplatser funkar inte! Aldrig mer Norra övre säger jag bara! Efteråt drog vi hem till mig och kollade på True blood.
Igår åkte jag in en sväng till stan och träffade Anja♥ och Elin. Så himla kul att träffas, trots att det bara var en lite stund. Var hur länge sen som helst! När jag kom hem skulle jag ha pluggat matte, men gjorde jag det? Nej!
Idag ska jag och Jenny antagligen gå ut. Får se hur det blir med det. Drar iväg ett sms nu =) Hare bra!

Puss♥

Här kommer en liten bild på jennö =)

Mys framför True blood♥



Kryssningsbilder...

Ligger och kollar på simpson medan jag väntar på att tiden ska gå. Klockan 7 spelar AIK mot ÖSK, och då ska jag och Jenny stå på Norra♥ Förjävligt att Göteborg tog igen det igår, tänk att det kunde varit avgjort om vi vann ikväll. Skottpengar på Hysén förfan! Här kommer några bilder från kryssningen med Jenny, orkade inte lägga in några igår när vi kom  hem, var heelt slut! haha.

Det var här allt började, haha.

Födelsedags Martini (Y)

Inte ett enda normalt kort på mig på 24 timmar (Y)

Karaoke är en självklarhet på kryssningar!

Markooolio, kvällens höjdpunkt. nooot! haha

Den obligatoriska toabilden!

Musche-mannen.

någon är bakis...

Frukost! (jag är snygg)

boo♥

här mådde man bra, haha.

we love cocktails♥

fixade ett  litet "bra att ha"-lager.


Nu pallar jag inte mer, hejsvejs!

...

Nu sticker vi, soo long suckers! ;)

första dagen på lovet...

Kryssning med Jenny idag! Kommer bli helt galet! :D Nu måste jag packa lite inför, sen åker jag över till Jennys place ett tag, vi ska kolla efter nått att på oss till ikväll osv. Ha en bra dag people! :)

Puss!♥


bye bye bajen!

Vaknade upp av alarmet i morse och stressade iväg till Solna. Ringde pappa och frågade vart han var och han säger att matchen börjar om 1 och en halv timme. Suuuuck, vintertidshelvetet! Fick sitta i Solna en timme helt själv, skoj! Vi vann i alla fall matchen, så jävla niice! Nu är guldet inte långt borta. Bajen suger verkligen så det blev väl ingen höjdar match, men vi vann och det är ju det som räknas. =) Plus att Bajen inte har långt kvar till superettan, fint! Gå på fotboll i klackar rekomenderas i alla fall inte, mina fötter hatar mig!


Älskar att stå på Norra! ♥


kärlek

ett gäng med vinnare♥

Puss!♥

partheey

Gårkvällen började hemma hos Jenny i Huddinge med mat och presenter. Sen bar det av till Pilot inne i stan. Mötte upp massa folk på pendeln, så vi var hur många som helst, jätte kul! =)
Här kommer några av gårdagens bilder:

Fina flickor♥

farsgubben

sant!

fix på tåget

öhh...

en glad maria =)

vanja

fina flickor♥

Fanny

maria

vanja

puss

Nu orkar jag inte lägga in fler.

Puss!♥

at Jennys place....

haha jag dööör, redan spilt ut två glas, hur ska denna kväll sluta? ^^ snart blir det stan! :D

Mot Jenny!

Jag är ett klantarsle! Glömde mobilen så det var bara att vända hem igen. Nu går bussen inte förrän 10 i, suuuck! Ska hem till Jenny och fira henne, sen blir det Pilot ikväll! :)

Puss♥

GRAAATTIS!!!! <3

Äntligen är vi 18, fyfan vad skönt! Nu jävlar Jenny ;)
Ikväll är det party som gäller!


ser globen...

Så är snart frammeee. Nice! :D

sthlm nästa...

Äntligen höstlov, fyfan vad jag har längtat! Just nu sitter jag på bussen upp till sthlm. Ska bli riktigt skönt att komma upp faktiskt! Ikväll blir det nog idol och bara ta det lugnt, måste ju ladda inför imorgon, för då fyller Jenny år! <3 Då jävlar är det party! ^^
Nu blir det film för att fördriva tiden lite, gissa vilken ;) haha

Puss!♥

hemmakväll!

Bestämde mig för en hemmakväll. Är nog rätt glad för det imorgon på matten, haha. Nu kollar jag på inlåst och packar lite inför sthlm, men väskan är för liten, suuck alltså! Men men hoppas alla har kul ikväll! =)

Puss!♥

Att gå ut eller inte gå ut, det är frågan...

hmmm hur ska  man göra, typ halva klassen ska ut ikväll och det känns som man borde hänga på. Men känner mig hur seg som helst och så måste jag hinna packa till sthlm, plus att det inte kommer finnas någon bar ikväll! Ett fett minus på den alltså! haha. Klurigt, får fundera lite på det. Återkommer!


god morgon!

Moorning! Nu dra jag till bussen, inte sugen på idrott som första lektion idag alltså, suuck! Nehee nu måsta jag kila, so long!

Puss♥

zzZz

Ännu en lång dag! Har varit i skolan mellan 8.10 - 19.15, så är duktigt trött nu. Hade ju 50- 60-tals konsert idag med musiktillägget och det gick faktiskt helt okej, över förväntan alltså! Himla skönt att det är över, har haft värsta ångest över det så härligt att man slipper tänka på det mer. Nu ska jag hoppa i säng, gonatt!

Puss!♥

körkort nästa?

Ojoj vilken lång dag det har varit! Slutade runt tre och sen bar det av till Maxi för att handla lite innan handledarutbildning. Den höll på mellan 17-21, fyfan säger jag bara, fyra fucking timmar!! Efteråt blev det en snabbis på donken innan vi åkte hem. Kom hem runt halv 11 så nu är jag heelt slut. Ska packa iordning lite inför konserten imorgon sen är det bums i säng!


Jag fick en skylt! Nu blir det åka av, jag ska ut och göra vägarna jävligt osäkra! ^^


Hur ska detta gå?! (ett av mina mest charmerande foton faktiskt, känner mig riktigt snygg!)

Haha det är nog bäst att jag går och lägger mig nu, gonatt!

Puss♥

En Jennifer är Mongontrött

Nu är jag så trött så att jag dör, typ. Så nu ska jag för första gången på typ tre veckor följa min regel med att gå och lägga mig innan 11. Känner mig lite duktig faktiskt. Riktar ett sista grattis till Anja innan jag går och lägger mig (man kan aldirg få för många), vi är förfan 18!! ^^ GODNATT PEOPLE!

Puss♥

ELLE

Jag HATAR att bo på öland, verkligen HATAR det! Idag fick jag sitta i kön på den där helvetes äckliga jävla fetto bron i över 40 minuter. Det är fan förjävligt alltså! Och dom ska hålla på att bygga till December 2011!!!! Fyfan!


Nu blir det nyaste numret av ELLE och en godispåse =) och sen ska jag inte göra något vettigt på hela kvällen. Det är jag värd efter träning och broar som bara bråkar med mig.

Idag är ingen vanlig dag....

för det är Anjas födelsedag!♥

Grattis på födelsedagen vännen, och hoppas att du har en bra dag i London. När du kommer hem är det utgång som gäller! ;)

kan... inte.... andas....







Series City Robert Pattinson Pictures

....

Nu ska jag äta rattar och plugga lite historia. Dom kan man äta med gott samvete, skibra! ^^


Köp Rosa Rattar och stöd Bröstcancerfonden

Observera rattar, hahah! ^^


Domingo

Goodmorning Sunshines! Sitter och fixar lite med en present till Jenny. Hon fyller 18 på lördag och då jävlar är det fääst! ^^ Idag blir det till att öva på skitlåten pretty woman, har ju konsert på onsdag och kommer inte ens ihåg hur låten går typ, strålande! Alltså hur kan man välja den låten? Sjukt ju! Nehee kanske är bäst att sätta igång så att man inte står där imorn på genrepet och inte kan ett skit. Hejsvejs så länge!

Puss♥

Buenos dìas

Godmorgon! Vaknade nyss, har sovit i mer än 12 timmar, såå skönt! =) Nu ska jag ner och käka lite frukost, sen blir det nog lite plugg.

Puss♥

%¤#!&/"

Just nu är jag så jävla arg, om Gud finns så vill jag sparka på honom. Först var allt frid och fröjd, tränade lite på friskis med matilda och allt var bra. Sen när jag skulle duscha och byta om så var det typ smockfullt i omklädningsrummet. Bestämde mig för att duscha hemma istället, för att hinna med bussen som jag trodde gick 16.50. Tydligen så gick den 17.10 och jag stog och väntade på bussens i en halvtimme, ute i regnet, plus att jag skulle hunnit duscha, greeat! Inte nog med det så stog vi i kö på brohelvettet längre än 40 min, så det tog mer än två timmar från gymmet och hem. Självklart så regnade det när jag steg av bussen. Nu vill jag att den här dagen ska ta slut!

kuddeen nästa

Nu ska jag sova, är aptrött! Skönt att det är fredag imorn också! :) Gonatt!

Puss♥

zZzzZZzzZZZzzzzZ

Någon har sprängt en bomb i mitt rum! Det måste verkligen saneras nu och jag är stöört trött! Kemin idag var ju galen, vi skrattade åt allting för att vi var så jävla trötta. En kombination av orientering, pissväder och lite sömn. åååh fan vad det känns jobbigt nu alltså! Nehee nu ropar mammsen att det är mat, Chingeling!

Puss♥

Storm!

Jaaha, då har man orienterat nu då. Även fast vädret söög med både storm och regn så tycker jag att vi var ganska duktiga =) Nu ska vi bara fixa oss innan vi drar till skolan och käkar. Efter skolan blir det nog lite träning så bloggar nog inte förrän jag kommer hem.

Puss♥

suck....

Fyfan vad kul det ska bli med orientering, shit alltsåå, såå pepp.... NOT!

dead until dark

Nu ska jag sova med min nya bok, död tills mörkret faller. Den första boken som serien True blood är baserad på. Hoppas boken är lika bra som serien. =)

Ska försöka låta bli att läsa hela natten... ^^

Gonatt!♥

Ut i stormen!

Nu ska jag ut i rusket. Ser såååå inte fram emot det!

Synd att man inte kan lära odjuren att gå ut själva! ^^

Puss♥

träningsvärk nästa

Kom hem för en lite stund sen. Idag var jag och tränade på Friskis för första gången efter skolan så nu är jag helt slut! Mamma sa att jag inte fick sova nu för då kan jag inte sova ikväll, men tror nog att jag struntar i det för snart somnar jag med huvudet över tangenterna. =) gonatt typ, eller nått..

Puss♥

failure...

alltså jaha, ehh.. okej, det här var ju lite svårare än jag hade räknat med! Skulle kanske börjat plugga lite tidigare än dagen innan, smart jennifer, smart. Nu ska jag iaf sova på allt det här och hoppas på att hjärnan bearbetar allt till ett MVG imorgon =) haha. Nehe sova nu!

Puss♥

En måndag

Hola, tänkte bara säga att jag lever. Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag, har ju fysikprov imorn, så idag är det plugg som gäller. Kanske hinner med att träna lite ikväll, hoppas! Skolan idag var iaf rätt okej, matten var inställd så jag och Alexandra hann fixa historian, så det känns skönt :) Nu ska jag äta, får se om det blir något mer skrivande ikväll.

Puss♥

sovaah...

Nu är det sovdags, fööör sent!

Puss♥

lördack

Dålig uppdatering nu alltså! Igår så vart det en sväng på stan med farmor, fick en klocka i födelsedagspresent! :) Sen så mötte vi upp pappa och gick och käkade på Fodueboden på Vanadisvägen, rekomenderas starkt! Sen så mötte jag och pappa upp Jenny i Huddinge och kollade på matchen, vilken jävla skit alltså, två bortdömda mål och så lyckas danskjävlarna peta in ett i typ 75:e minuten, orättvist!  Nu ska jag snart dra in till centralen och ta bussen tillbaka till ön, suuck..


toblerone foundue, sjukt gott!


Jag och Jenny kollar på matchen :)


Bennyboo <3 haha ^^

När jag hör din röst...

wihoo jag har vunnit! Jag som aldrig vinner något, fett! ^^


wow

Sam Tsui, one talented dude.

Humor nr2

HAHAHAHH!!!!! Alltså seriöst, jag kan inte sluta skratta! ^^ Kollade runt på lite bloggar och hittade det här klippet hos candis.se. Eftersom ett gott skratt förlänger livet så tycker jag att ni ska kolla in det här! ;)




Puss!♥

Linje 835 till Uppsala via Stockholm

Tjänamors! Nu sitter jag på bussen upp till sthlm som är framme vid halv 8 ikväll, så det är en stund kvar alltså. Tänkte fördriva tiden lite med en film, tror nog det får bli lite Twilight. :) Kemi provet idag gick nog rätt okej, kändes bra när jag lämna in iaf, men man vet ju aldrig om man har massa slarvfel osv. Nehe film nu då!

Puss♥

trött

oops... försov mig, och ändå hinner man blogga ;) Fin prioritering man har! Nu ska jag kila iväg till bussen. Känner mig rätt okej förberedd inför provet idag, hoppas det går bra! :) Ha en bra dag folks!

cephalalgia ?

Nu lägger jag fan ner det här! Har suttit och räknat på jämvikter sen klockan 7, huvudet dunkar och min hjärna sprängs snart av överhettning. Nu blir det till att packa lite inför sthlm, sen bums i säng så att man e fresh imorn på provet! ^^ haha. Gonatt och sovgott!


Puss♥


Plugg

Kemiprov imorgon = PLUGG! Har verkligen ingen lust att plugga, men seriös som man är så blir det väl till att sitta med böckerna hela kvällen. Fick tillbaka matteprovet idag också, gick väl sådär, måste ta och lägga ner lite mer tid på plugget känner jag. Nehee nu ska jag käka sen blir det mys med jämviktskonstanter och entalpi! ♥
Puss!♥

Sängdags!

Nu blir det sängen för min del. Hoppar nog gympan imorn på morgonen, den här förkylningen vill ju aldrig ge sig! Nu är biljetter till sthlm fixat också, najs. Gonatt! ♥

Dagens citat!

"Alltså... egentligen är det ju bara slöseri med pengar att gå på bio med sin pojkvän. Man ser ju inget av filmen i alla fall ju."

Kryssning!

Nu är äntligen biljetterna beställda! 26/10 blir det Galaxy med Jenny, det blir fett!


kommer bli gaaalet! ^^

...

skjuut mig!

humor...

Fick ett mejl från skolan om orientering nästa vecka. Så här stod det i slutet: Det viktigaste är inte att vinna utan att inte försvinna! haha kul ju! ^^

 


Jämviktskonstanter♥

Nu ska jag mysa lite med mina kemiböcker. Jag älskar verkligen att gå natur! ♥

burken strejkar!

Morsning korsning! Sitter och är förbannad på min dator som aldrig gör som jag vill nu för tiden, funderar starkt på att köpa en ny faktiskt! Men iaf, när jag kom hem idag hade jag fått brev av barometern, för att jag fyllt år eller nån tävling eller nått sånt. Jag fick iaf två trisslotter som jag vann 100 spänn på, alltså jag älskar verkligen att skrapa triss. Inbillar mig alltid att jag kommer få tre klöver sen när jag inte får det blir jag så jävla förbannad haha. Nu blir det iaf fyra nya och den här gången känner jag på mig att det är min tur att få tre klöver! I can feeel it!♣


thanks barren! :)

Should I Go Public?

Har börjat fundera lite på att go public med bloggen. I nuläget är det ju bara typ två av dom jag känner som vet om att jag bloggar, vilket kan vara skönt ibland när man skriver helt puckade saker. Då slipper man få en massa puckade kommentarer som poängterar just detta. Men är inte meningen med att blogga att dela med sig av sina tankar och funderingar till andra så att de kan ge kritik? Hmm... hjälp please?! Ska jag gå public? Tanken känns lite läskigt, typ som scenskräck, haha. Tacksam för era synpunkter i komentarsfältet! :)

Okeey nu skiter jag i vad ni tycker, let's go public!

Svenska Hollywood Fruar

Nu ska jag kolla på Anna Anka. Hon är fan kool! Inte för att man håller med henne men hon är stark som vågar stå för vad hon tycker! Goo Anna! haha ^^


Underhållning när den är som bäst! haha

Me ♥ Bada

Nu hoppar jag i badet och kollar på twilight, myys! ♥
Gissa hur mycket jag har pluggat? ;) Inte ett skit haha, jag är fan sämst!


Twilight = Muuucho med ögongodis! ♥ me like!

Frisk och Svettig!

Home sweet home! Äntligen hemma från skolan, blev lite sent igår så idag har jag varit helt död typ. Har iaf fixat ett terminskort på friskis idag så nu jävlar ska det bli träna av!


Här skall byggas muskler!


Nu väntar jag lite smått på käääk sen blir det plugg ikväll för hela slanten. Kanske pausar vid 9 och kollar på Anka, hon är ju fan skön alltså. ^^

Puss!♥

Skolaaah

Nu drar jag till skolan, soo long suckers! ^^

Fler besökare

Fler besökare till din blogg? Klicka här och bli medlem för att få 100 garanterade besökare!



Sleten..

Dålig uppdatering i helgen, men har verkligen inte hunnit!
I fredags var det premiär på krogen för min del. Jag och Dilla firade att jag fyllt 18 och att hon har tagit körkort. Träffade en massa härligt folk som man inte träffat på länge, och trots en liten incident påvägen hem så var det en väldigt lyckad kväll tycker jag. Ett stort tack till Tobbe som skjutsade mig hem ända till Mörbylånga, väldigt snällt av honom! :)
Igår vart det en heldag på stan med lilla mammsen. Vi åt sushi och drack en massa drinkar, himla mysigt faktiskt. :)
Idag mår jag typ skit efter alla helgens drinkar och den här jävla förkylningen som inte vill ge sig. Har ångest över att jag borde städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag +att jag borde plugga kemi, men orkar fan inte göra nått utav det. Nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln, soo long!


Dresscode fredag: Fransklänning, strumbyxor och klackar. Me♥svart!

Myndig. Känns förbannat bra.

Jahaa då var man 18 idag då, fett! Eftersom det är torsdag + att jag fortfarande mår typ skit så blir det lite lugnt firande med släkt och familj idag. Imorgon ska jag ut, även om jag måste knarka alvedon hela kvällen.

Puss på er!♥


Idag har kissen hjälpt till att göra tårta! (slicka grädde,haha)

RSS 2.0