tisdaug

Säger bara ett ord: Saliv.

....

Toodelooo, bloggen! En ny härlig vecka med plugg har dragit igång, känner mig så sjukt taggad över allt jag ska lära mig, haahaaha. Nej inte direkt, men fan va najs det skulle va om man tyckte det var kul att plugga! + att man skulle vara morgonmänniska och nästan hoppa upp ur sängen när det där vidriga alarmet ringer. Inte ha skolångest varje söndag, eller behöva fundera på om man ska sjukanmäla sig varje morgon för att man är så trött att man vill dö! Fan vad jag skulle vilja va pluggis och trivas med det! Skulle va sjuuukt nice! ^^
Igår skulle jag ha gjort ca 25 uppgifter i matten, gjorde jag det? självklart inte. Istället hittade jag massa annat skit att fördriva tiden med. Hade potträning med Prinsessan över en timme, envisare unge får man leta efter! Sen så gick vi ut och gungade lite med Julle innan det var dags att bege sig till moster på kalas. Precis som varje år hade stallkatterna fått bebisar, sååå söta! Försökte övertala mamma om att Siggepigge ville ha en kompis men hon är orubblig, dumma!
Kanske dags ta tag i de där uppgifterna nu? tooodels!

saTURDay

Vaknade halv 3 idag. Det sög ju inte lite. Hatar verkligen att sova bort hela dagen, men det är väl smällar man får ta när man går och lägger sig klockan 4... mkt dumt! Idag har jag trots ca 10 timmars sömn varit helt död, så har inte åstadkommit så värst mkt. Gick med Joel och Prinsessan till affären och köpte godis och sen så har vi bara helgmyst. :) Film nu kanske?

250810

Blir så jävla trött på den här nedrans förkylningen som aldrig vill ge sig! Har gått runt med konstant lock i öronen i flera dygn nu, inte speciellt kul alltså! Får bli KM nästa vecka istället så att man inte åker på något värre iaf.
För tillfället så håller jag på att läsa en bok som heter Flyga drake av Khaled Hosseini som jag tänkte tipsa lite om. Har inte hunnit mer än en tredje del av den, men satan vad boken berör. Började nästa tjuta på bussen och den handlar inte ens om kärlek, då är det starkt alltså! Den vidgar verkligen ens vyer och tar med en till värld som vi i västvärlden har varit relativt isolerade från. Tycker att man borde läsa den här berättelsen, dels för att vidga sina vyer, men också för att den får en att rannsaka sig själv och sina ståndpunkter och värderingar.

http://lolinas.blogg.se/images/2009/flygadrake_31942512.jpg


oredo

Första skoldagen. Känns nästan overkligt att vara tillbaka på ön igen, är inte alls redo för att börja plugga röven av mig än. Men ska verkligen försöka ändra på mig nu, börja med strikta rutiner och planera mera så att man inte går runt med konstant stress i 9 månader. Kommer sakna Stockholm som ett jävla as, jag känner att jag absolut inte är gjord för att bo i en håla med 2000 invånare. Har verkligen blivit ännu tydligare efter en sommar i storstan.
I helgen blev det utgång för sista gången med honey innan man åkte neråt landet igen, kommer verkligen sakna det i helgen, det är verkligen inte samma sak att gå ut i Kalmar! :(

Puss

....

Händelserik helg. I fredags blev det utgång med Jenny på gk, väldans trevligt. ;) Gårdagen inleddes med fotboll på Råsunda där AIK tog emot GAIS. Dom spelade en mkt godkänd match och trots att vi fick en straff i slutminuterna så tkr jag ändå att vi förtjänade vinsten! :) Efter matchen drog vi hem till Jenny och hade lite kräftskiva innan vi drog till Jontes kompis en sväng. Kvällen avslutades på gp där man inte käkat på hundra år, kändes lite skumt. :P Idag fick jag äntligen tummen ur och drog till Heron med jenny och kollade på Eclipse. Absolut bästa hittills, can't wait for Breaking Dawn! Nu är det sängdags för min del eftersom jobbet väntar imorgon, natti! :)



weekend update

Fredag:
Mötte upp pappsen i kungsträdgården för att fixa banden till sonisphere och kollade lite på förfesten, sen runt 7 så drog vi vidare till grönan och kollade på The Cult. Träffade Ramfeltarna som hade 5-kamp, så lite karusell åkning med Bennieboo hanns också med. Fick äntligen åka Insane! wohoo :D


Lördag:
Sonisphere Stockholm. Hela dagen spenderades på stora skuggan bakom universitetet med pappsen, Danne och Tina. SMHI hade lovat 0,4 mm per timme, skulle gissa på att det kom minst 40. Har nog aldrig varit så blöt i hela mitt liv. När man gett upp hoppet om att försöka hålla sig ren och torr om fötterna så fick man tillslut erkänna sig besegrad och det slutade med att man bara klaffsade runt i 10 cm lervälling, ytterst trevligt! Men det var det värt! :) Äntligen fick man se Maiden, ett av de band som jag anser att man borde ha sett innan man dör. Nästan lika stort var Mötley Crüe som verkligen överraskade, riktigt jävla bra! Efter 12 timmar var man jävligt less på regnhelvetet och ville bara hem. Vad händer då? Jo hela jävla himlen öppnar sig och blixtarna bara dundrar på löpande band. Sjukaste jag någonsin varit med om! Lär ju inte glömma det i första taget iaf! ^^


080810

Mycket händelserik helg, är verkligen helt jäkla slut! Nyss hemkommen från solna där AIK tog emot BP. Med nöd och neppe lyckades vi ta hem matchen men känns ändå förjävligt. Det är fan pinsamt att småpojkarna ska hålla på och skämma ut hela aik genom att slåss med varandra på läktaren. Eftersom jobbet väntar imorgon så blir det nog sängen nu. Uppdatering och bilder från helgen får vänta till imorgon istället. :) sleep tight!

040810

Hejsan hoppsan! Soft dag på jobbet, så mera regn tack! haha. Snart ska jag och pappsen dra och kolla på returmatchen i CL-kvalet. Lär ju gå åt helvete, men man får hoppas på det bästa! :)
Just nu längtar man till helgen som fan, då blir det Sonisphere för hela slanten, kommer bli awesome!

true blood is the shit.

Fan vad jag älskar True Blood! Jason speciellt, han är bara för jävla söt alltså! Måste vara den dummaste jäveln ever, haha. :) Plus att jag älskar redneck-dialekten, helt jäkla underbar, can't get enough, haha. Suttit klistrad framför tredje säsongen i några dagar, så nu känns det lite tomt att man sett alla som kommit ut. Nästa kommer inte ut förrän på söndag, kommer få abstinens.. suck.
Nu blir det sängen, natti! :)

True Blood, koolaste serien ever!

....

Faaan.... somnade när jag kom hem och vaknade inte förrän vid 8. Trevligt att sova bort all sin lediga tid, verkligen skittrevligt! Nu efter att ha gjort typ 20 tusen matlådor så är det dags att hoppa i säng så att man är redo för ännu en händelsrik och supertrevlig dag på jobbet, längtar!

hard work work, indeed

Måndag imorgon, vilket betyder jobb. Någon kan ju lika gärna skjuta mig....
Vid sånna här tillfällen saknar man allt sin lilla kisse!
Puss
puss

RSS 2.0