...

blogg.se verkar ha lite problem, hoppas dem är fit-for-fight igen imorgon så att man åtminstone kan lägga upp lite bilder. Gick till 16.40, eftersom buss-jäveln var sen resulterade det i att jag var hemma halv 7. Det är inte okej!
Imorgon får vi besök av lilla mormor som kommer från sthlm, kanske ska ta och snygga till i rummet lite? Det ser verkligen förjävligt ut. Hon skull få spader om hon såg det i sitt nuvarande skick, och det vill man inte! haha.

ons

Vårt nya schema är åt helvete. Helt värdelöst. Kan ju hoppas att det går att fixa på något sätt. Pågrund av det nya schemat slutade vi halv 5 istället för 3, alltså blev det ingen träning idag heller, surt. Fick skjuts av mammsen hem iaf, vi fick köra i 30 för att vi inte såg vägen framför oss. Funderar på om jag kommer iväg till skolan imorgon eller om man hinner bli insnöad? hmm.... spännande. Ikväll tog jag fram gitarren för första gången på evigheter.:) Funderar på att börja plinka lite seriöst igen, är ju kul att kunna ta fram den och köra lite allsång ibland, haha. Nu blir det iaf sängen, gonatt!

Puss!♥


FILTM

den som snokar, han finner. typ ^^

Hittade den här videon när jag satt och klickade runt på tuben idag. Min vän Anja sjunger när det lider mot jul på en av stages julkonserter. Sååå bra!


"Entertainment Weekly" Outtakes







Perfektionen är personifierad.

skäms!

Såg nyss det här. Vilka äckliga jävla människor det finns! Hur kan man få för sig att göra något sånt här mot ett försvarslöst djur? Killarna runt omkring som står och skrattar är ju inte bättre dem, hela högen borde slängas ner från bron förfan!


Click to watch video

More videos at MachoVideo.com

mocka 584

Idag har jag färgat håret, lite mörkare fick det allt bli. Rätt så nöjd faktiskt. Men eftersom klockan står på 23:46 så är det nog dags att jag hoppar i säng nu. Resultat osv får vi ta någon annan gång. Gonatt!

Puss!♥

någon som känner igen sig?

Söndag idag, hittade en kul video från CollegeHumor som passar en söndag.

Robert Pattinson asks me for money I'll give it to him

Ikväll(natt) ska jag försöka hålla mig vaken till 02.00 för att se George Clooneys välgörenhetsgala "Hope for Haiti". Rob live får man ju bara inte missa! Gör det mig till en dålig männsika att jag bara kollar för att han är med? ^^ haha. Det var iaf ett genidrag av arrangörerna att låta honom leda galan från London.
T.ex så är detta saxat från Robsessed:
"Robert Pattinson asks me for money I'll give it to him. He asks me for my kidney and first born...I'll give it to him"
Skämt och sido tror jag bara hans blotta närvaro drar in helvetes massa stålar. Om han ber snällt skulle jag nästan kunna tänka mig att skänka lite jag med. ^^

Man kan ju inte säga nej till det här liksom :)
.....

....

Hallå mina vänner! Tydligen så har jag misshandlat min dator, rätt så rejält faktiskt. Just nu pågår upplivningsförsök, men det är oklart när den kan tas i bruk igen. Så länge så får jag sitta vid Steffes dator så man inte blir helt knäpp av grava abstinensbesvär.


....

Färdigpluggad för idag. Tänkte gå och lägga mig i tid för en gång skull, så gonatt på er!

Puss!♥

bebis-sigge

plugg

Kvällen kan samanfattas med bilden nedan. Kemiplugg och blåbärssorbet. En hel del blåbärssorbet faktiskt, så nu  är min tunga svart. Hoppas det försvinner till imorgon så ingen tror att jag går runt och ljuger, haha ^^ Busigt med glass mitt i veckan, men tänkte att eftersom det är blåbär med multimycket antioxidanter som motverkar alla radikaler i min "lilla" kropp , så blir det ju nästan mer nyttigt än vad det är onyttigt. Eller var det önsketänkande nu? haha. Ska iaf ta och läsa färdigt de 37 sidorna som vi har prov på on friday, soo long!


Världens dummaste befolkning?

Läste nyss en artikel i aftonbladet. USA måste ha planetens mest korkade invånare, i genomsnitt alltså. De finns ju som överallt annars en hel del undantag. Det har överkristna idioter som startar sjuka sekter hit och dit, vuxna människor som inte ens kan peka ut Australien på en världskarta eller tror att Europa är ett land, för att bara nämna några exempel. När jag läste den här artikeln så blev jag bara helt matt. Om man vet att man är dödligt fet, varför vill man inte få hjälp då? Det mest sorgliga är att när det vuxna inte har hjärna nog att inse att det behöver ändra livsstil så kommer ju barnen självklart inte heller att tycka det är nödvändigt. Vilket bäddar för att problemet bara kommer att växa hela tiden. Förstår inte hur man kan utsätta sina egna barn för fetma? För det är ju aldrig ett barns fel att de är feta, föräldrarna påverkar ju hela uppväxten vad barnen stoppar i sig. Att barnen i Huntington inte ens vet skillnaden mellan tomater och potatis är väl ett bevis på att det måste ske en förändring?



Feta i USA fick nakna kocken att falla i gråt

LONDON. USA:s fetaste stad vill inte lyssna. Då faller nakna kocken i tårar.

– De förstår inte varför jag är här, säger Jamie Oliver.

I Huntington i West Virginia är fler än hälften av invånarna sjukligt överviktiga. I sin nya tv-serie har Jamie Oliver försökt få dem på bättre tankar, skriver The Sun.

Men de skeptiska amerikanerna har varit helt ointresserade av kockens råd.

"Vill inte äta sallad"

– Vi har ingen lust att äta salladsblad hela dagarna. Jag tror inte Jamie kan ändra vår stad. Han kan försöka så mycket han vill, ska en radiopratare ha brustit ut i sändning.

Till slut bröt Jamie Oliver ihop i tårar under inspelningen.

– Vi har aldrig sett Jamie så låg. Folk var öppet fientliga till några av hans förslag. Han kände sig så ensam att han tänkte ställa in allting, säger en källa inom produktionen till The Sun.

Kan inte grönsaker

Jamie Oliver förbluffades också av att skolbarn i staden inte kunde skilja på tomater och potatisar. Programmet ska sändas i den amerikanska tv-kanalen ABC.

 

Klistrat från aftonbladet.se, till artikeln: Klicka här

old-disney♥

åååh jag älskar Simbas röst, speciellt i början. Synd att sånna här filmer inte görs längre.

måndag

Vaknade och mådde illa som fan imorse, så det blev ingen skola för mig idag. Somnade om istället och vaknade igen runt 11. Har väl blivit mest film idag, en hel del True Blood också. Älskar Sookies dialekt, så jäkla härlig, och vi ska inte tala om när de försöker snacka svenska. Det låter ju fan förjävligt, man kissar nästan på sig av skratt, haha. Längtar verkligen tills 3:e säsongen kommer.
Idag blev det tyvärr ingen träning, huvudet ville inte riktigt med. Måste se till att dricka kaffe så man inte får den där jäkla abstinens-huvudvärken hela tiden, himla onödigt.  Ska försöka plugga lite kemi innan det är sovdags, behövs verkligen!

Puss!♥

Söndag

Bion igår var helt okej, men det bästa var ju att få träffa Anja igen. Det var för länge sen sist. Måste se till att träffas oftare tycker jag. :) Dagens stora projekt är att försöka rädda mitt rum. Någon har avfyrat en bomb där inne, inte så snällt! Även om chansen inte är så stor så hoppas jag att jag pluggat lite kemi också innan dagen är slut.
Ser ut att bli en trevlig söndag, heh.

Bio

Nu blir det in till "stan" (Kalmar) och gå på bio med Anja. Sherlock Holmes blev det tillslut, hoppas att den är bra!

...

Fan vad illa jag mår.... Köpte en Ben & Jerry's half baked idag för att det skulle gå lite lättare att plugga på kemihelvetet (det hjälper att äta något gott, promise) men det blev  nog lite för mycket av det goda. Läxa: köp 150 ml nästa gång! (nej, jag åt inte upp hela)
Idag efter skolan tog jag bussen in till Baronen och kikade lite inne på Gina Tricot eftersom jag har 650 kr i presentkort sen jul. Hittade inte ett enda plagg som jag ville ha. Usch vad jag ogillar REA när det är så jävla utplockat! *Grrr* Så fick tomhänt traska upp till Maxi (låångt!) och vänta på att mammsen skulle sluta så att man fick skjuts hem. Pallade verkligen inte åka buss idag. Ikväll har det blivit några avsnitt Simpsons, och lite plugg, haha. Ska försöka kolla lite mer på det innan jag går och lägger mig också, kan behövas.

Finns inget bättre än B&J (i lagom mängd alltså).

zzzZZzzzzZzz

Dagen började inte så värst lyckat. Vaknar, tittar på klockan, ser att den är 9. Börjar 8.10, fuck! Det konstiga är att jag gick och la mig 9 igår. Varför försover man sig alltid när man är duktig och går och lägger sig i tid? Värdelöst ju. Då kan man ju lika gärna gå och lägga sig senare.
Idag har jag iaf tränat, men med världens huvudvärk så tog det rätt så lugnt. Ska verkligen försöka komma igång med träningen igen! Nu blir det nog ett avsnitt Simpsons, sen sängen. Imorgon är det fredag♥ Gonatt!

Puss!♥

...

Håltimme till 12.20.. suck!

Anna Anka♥ hahahha

Även fast jag tycker att Mrs Anka är helt körd i huvudet så blir man ju nästan lite imponerad av att hon vågar säga alla de här sakerna. ^^ Eller så är hon bara så himla dum att hon inte fattar att man inte uttalar sig såhär om man inte vill få hälften av Sveriges befolkning(brunetterna alltså) emot sig? Hur som helst så är den här videon himla skojig, man kan ju inte annat än skratta åt henne! ^^

Kan hon seriöst tycka att hon är snyggare än Carmen Electra?

Friskan och Maria Mena

Känner mig rätt så duktig. Fick äntligen tummen ur och fixade nytt gymkort idag, har ju skjutit upp det ett tag nu så det var verkligen på tiden. Fast jag hade noll med motivation så blev det gymmet en timme, snacka om att det går fort att komma ur form!
Idag har jag också packat ner mina julsaker, skönt att bli av med dem. Nu vill man ju bara att sommarn ska komma.
En lite annorlunda verision av It must have been love, Me like!

burr...!

Är så himla trött på vintern nu, I'm facking freezing my but off here. Inte nog med att det är snorkallt, jag har också turen att vara bosatt på Öland där det blåser 25 timmar om dygnet, vilket medför att det känns som det är 10 grader kallare än vad det egentligen är,awesome! Det är inte meningen att jag ska bo i ett land med 4 årstider, en räcker alldeles lagom för mig. Sommar året runt skulle verkligen vara så jävla underbart, funderar nästan på att flytta till Thailand eller liknande. Efter skola osv, of course!

Tänk att få byta det här....

mot det här.

Hur underbart skulle inte det vara? tänk att få ligga på klipporna och
bara steka i solen. ååh ge mig sommar, nu tack!

Natti

Så var den helgen slut, tiden går föör fort alltså! Som ni kanske ser så har jag fixat lite med designen idag, tog stört lång tid. Säkert 6 timmar. Helt galet! Fast det beror ju iofs på att jag har världens trögaste dator som inte ens klarar ett litet bildhanteringsprogram. Utan att överdriva så hängde den sig nog 6 gånger eller nått. Kanske dags för en ny dator snart? Nu är det iaf dags att hoppa i säng så man orkar upp till skolan imorn, gonatt!

Puss!♥


Jag på lektionen imorn (kanske inte lika söt, haha) om jag inte går och lägger mig nu!

Gabi Wilson

Den här tjejen är 10 år, 10 ÅR! Inte nog med att hon sjunger AMAZING, hon kan ju förfan spela piano också!
Livet är orättvist! ^^



...

Skola imorgon. Inte alls sugen på det faktiskt. Bäst att man kanske hoppar i säng tid om man ska lyckas ta sig upp imorgon. Gonatt!

Puss!♥

Bioo

Igår var Jag, Emma, Linnea och Malin och såg Avatar, rätt surt att man såg den i Kalmar där dom inte har 3D, men överlever väl. ;) Med risk att låta som alla andra nu så måste jag bara säga att den var så sjukt bra! Helt otroligt hur bra gjord den var, inte konstigt att den kostade typ 3,5 miljarder att göra. Efteråt drog jag och Emma hem till henne eftersom mina bussar slutat gå för länge sen. Började kolla på New Moon runt halv 1, galet vilka neerds vi är, satt och sa alla repliker innan de kom, haha. Runt halv 3 gav vi upp och kollade klart på den när vi vaknade istället. Mamma hämtade mig vid halv 5 och har sen dess spelat Super Mario Bros. Wii hela kvällen. Jag är addicted! haha.


Nyår och The Bridge

Dåligt med uppdatering den sista tiden, fy skäms på mig!
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om nyårsafton. I det stora hela hade jag jävligt kul, men det inträffande en hel del incidenter som man gärna kunde varit utan. Det värsta var att jennys kamera blev snodd! :'( verkligen buhuu på det alltså! Jag tog liksom hur mycket bilder som helst! Så himla tråkigt att folk inte kan lära sig att hålla skillnad på mitt och ditt. Sen så blev det lite översvämning och annat småtjafs, men sånt kan man leva med. ^^ Det roligaste var ändå när jag vaknade morgonen efter. Hade 37 missade samtal, samtliga från min lilla mamma, galet! Mindre kul att vi var tvugna att städa hela Marias hus innan hennes föräldrar kom hem, plus att killarna råkat stänga av pannan när de fixade med översvämningen så huset var förbannat jävla kallt. Vart till och med tvungen att sätta på mig jackan inomhus, haha. När vi var färdiga, runt 8 på kvällen så drog jag och Jenny till Huddinge och käka på kebabtorget. Sen stack vi hem och laddade inför nästa dag. Då blev det utgång med Jojjo och Carin på The Bridge. Mycket trevligt måste jag säga. Träffade en hel drös med trevliga AIK:are och härligare sällskap får man ju leta efter! Trots att vi var där nästan när det öppnade så kändes det som att det var på tok för tidigt när det stängde vid tre, varför är det så få ställen som kör till fem? Efteråt så blev det Hamburgare på Max med Jenny och hennes gamla klassis. Kom hem runt 5, aspigg, men var tvungen att tvinga mig i säng eftersom jag skulle vara inne i stan halv 12 och ta bussen hem till ön igen.

eftersom maria, godtrogen som hon är, släppte in en kleptoman i huset, så får det bli lite bilder från mickis kamera:

Jenny och madde

people on the dancefloor

sista spåret av jennys kamera :(

sofia och moi, enda kortet jag lyckades fastna på ^^

en till bild på jenny för att hon är så söt :)


Tyvärr så blev det inga bilder från den 2:a eftersom ingen hade någon kamera :/

RSS 2.0