Jacob Jankowski ♥

Water for Elephants is going to kill me! Rob is unbearably gorgeous!
15:e April kom nu please!
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

WFESet9thJuneHQ6.jpg picture by RobsessedBLOG


last night pics

Goddagens! Idag mår man förvånansvärt bra, inte ens trött fast man gick och la sig vid 5. Känns riktigt fint. :)
Här kommer lite pics från igår.

föörade lite hemma hos mig med jennö

pose

obligatoriska tub-bilden.



jen

zoom&blur

utgång sthlm.

Helgen är här, underbart! Ikväll blir det utgång med Jenny och hennes polare. Lovade mammsen att ta det lugnt ikväll, men vafan man lever ju bara en gång right? :) in a minute kommer beennieboo och förar lite med mig, nu kör vi!

drenched!

Jävlar i min låda, idag har det regnat vill jag lova! Blev helt jäkla sjöblöt på jobbet, not funny at all, ska verkligen bli sååå skönt med helg imorn. Planerna är lite oklara än så länge så vi får se vad den har att bjuda på.

Jag på jobbet idag, söt va?
http://tildus.blogg.se/images/2007/wet_cat_113159625_1168049718_4867584.jpg

Smögen 2010

Tooodels! Så var smögen slut för detta år. Har haft så jäkla kul så det finns inte. Mycket trevligt folk, nice väder, good music och en hel del booze = supahdupahtrevligt! Igår när man skulle  hem satte fetaste jobbångesten ever in, helt sjukt vad jag inte vill jobba mer. Lägger iaf in lite pics och drömmer mig tillbaka, soolong!

Lunch i Götlaborg med alla goa gubbs!

arriving to Smogen ♥

snügging nr: 1

snügging nr:2

jenny@bremers 1

fin utsikt från fönstret!

blööö

drink-paus

ruuuumpaaah

jenny leker huckle-tant i soooolen

jenny@bremers 2

världens bästa trubadurer! ♥

crazypartyanimals

dagen efter mår jennybenny finfint

mmmm va fint hon mår.....

sista dagen- fix

jobbigt att vara så snygg....!

jätte jobbigt.... heh

nattbad ? hell no!

hemåt igen, jennö mår prima! hah



...

Nu är jag nästan färdigpackad, känns finfint. Bara en dag kvar sen drar jag och Jenny ner till Smögen veckan ut, kommer bli helt jävla galet! Nu väntar sängen, natti! ♥

söndag

Godmorgon people! idag är man lite sliten, men det är ju så det ska vara en söndag, right? ;) Igår så blev det först match med pappsen och kamratgänget dricka BÄRS. Trodde nästan det var Barca som intagit planen och spelade ut malmö! Har nog aldrig varit så kul att gå på fotboll och vara AIKare, gnaget spelade så jävla bra, man blir nästa tårögd :') hahah. Efteråt så firade vi lite på Turpin innan jag drog vidare till Maria som hade lite partaj. Trevligaste kvällen på riktigt länge. På kvällskvisten bestämde vi oss för att dra och bada så jag gick sjuhundra mil till gömmaren utan skor, mycket dumt! ^^







Saturday

Igår drog jag in till kungsan en sväng och kikade lite på Stockholm green festival med jenny och respektive päron. Riktigt trevligt att sitta i solen med lite musik i bakgrunden. Efteråt blev det dubliners som hade live-musik, oslagbart!
Idag drar allsvenskan igång igen för AIKs del, så det blir en sväng till Solna för att se dom ta emot Malmö. Det måste bli vinst!





...

Det går inge vidare med bloggandet såhär i jobbtider. För det första så är det inte överdrivet mkt som händer plus att man är så grisigt trött när man kommer hem från jobbet att man inte orkar göra något utom att däcka framför tvn.
I tisdags lyckades jag och jenny ändå ta oss in till Solna och se när AIK spelade Champions League-kval mot Jeunesse Esch från Luxemburg. Dålig match. Dålig jävla domare. Det enda bra från matchen var väl att AIK vann! Nu hoppas man att det kan bli en liten vinst på onsdag också när det är returmöte, så att vi kan få nöjet att bli krossade av Rosenborg eller Linfield, heh. ^^



....

Helluu... efter en riktigt mysig helg i skärgården så är man tillbaka på jobbet igen. Idag har det varit galet varmt och tydligen så blir det värre imorn, känns inge vidare alltså. Nu ska jag och pappsen gå ut och käka, man pallar inte laga mat när det är såhär varmt, haha. Puuuss! ♥

Lite pics från helgen:






snart helg....

toodilooo! Imorgon är det fredag, helt galet skönt!!! :D Jobbar bara kort dag också så jag slutar vid halv 1, kanon! Efter jobbet så drar jag ut och seglar hela helgen, ska bli riktigt najs och komma ut lite och andas havsluft, heh.
Idag har det känts som om vi satt i öknen och jobbade så det  har varit en rätt tuff dag. Enligt SMHI  så blir det nog inte så stor skillnad imorgon, så det är väl bäst att man hoppar i säng så man är fit for fight! Soo long!

onsdak

hothothot har det varit idag! Riktigt monotont på jobbet just nu så det är verkligen skönt att man avklarat mer än det är kvar av den här mördarveckan. Ikväll blev det lite fiix hemma med rummet, så snart kan det nog va dags att flytta in. :) ska bli riktigt skönt! Nu blir det sängen så man pallar gå upp när uret ringer imorgon. natti!

Dog nästan av skratt när dom visade mig den här bilden på jobbet idag,
vet att nivån på min humor ligger nere vid fötterna men tänkte bara
visa vilken jargong jag och jennö får stå ut med på Stockholms entreprenad, haha. ^^

back on track...?

Tjohoo! Dåligt med uppdatering på senaste tiden, men nu ska det bli ändring på det! Efter två veckors fullt ös på öland så har jag äntligen åkt till sthlm och fått lite semester. Haha ne skoja, faktiskt första dagen på jobbet idag! Förutom värmen så var det rätt okej första dag, lite kul att träffa alla igen, haha. När jag kom hem blev det en liten joggingtur, hoppas att det blir en hel del sånt de här veckorna! :) Nu ska jag spela lite wii, sen blir det sängen, klockan ringer ju faktiskt 04:40 imorgon..... suck.

Some pics från ön:

Jullepulle fyller år!


Kalasfika med kusiner och Borås


Midsummeeer


Vattendjuret Joel


Kusin och Molly/Fanny


sötnosar.



RSS 2.0