LOVE 2010

Igår satt jag som många andra och kollade på bröllopet. Även fast det kunde bli lite långdraget ibland när man hade sett alla klänningar och smycken 15 gånger så kändes det ändå som en viktig sak att ha sett. Ni vet som såndär allmänbildning som det kan vara bra att samla på sig lite då och då. ;) Tycker det är himla coolt att en vanlig kille från lilla Ockelbo lyckats fånga en sessa på kroken, det ger ju oss andra lite hopp, eller hur ;) haha. Jag är för monarki och nästan lite stolt över att Sverige har en historia som sträcker sig så långt bak i tiden och jag tror att Vickan kommer att bli en super-efterträdare till pappa kungen, och jag kan absolut inte förstå de tråkmånsar som vill byta ut monarkin till en tråkig republik. Tycker att alla gnällspikar som tjatat om att bröllopet kostat massa skattepengar kan pilla sig i stjärten. För det första betalade pappa kungen hälften själv, för det andra så har hela kalaset dragit in hur mycket pengar som helst på turism. Och ni som gnäller på att monarki är sååååå hemskt, bara för att man ärver sitt ämbete kan också pilla sig där bak. En kung eller drottning i Sverige har noll makt och har som uppgift att marknadsföra Sverige. Att de får apanage från staten är ju huvudsakligen för att Calle-Gustaf ska sköta om alla våra historiska slott, något som vi ändå behövt lägga skattepengar på, med eller utan monarki.

Grattis Vickan & Danne!
Hoppas att ni slapp alla gnälliga republikaner under er stora dag! :)

summer

Halloj! Har inte skrivit på två veckor. Har väl inte någon höjdare till bortförklaring förutom att plugget var ett helvete nu på slutet. Väntar med spänning på att betygen ska sättas, så man får hoppas att allt slit lönar sig. Nu har jag äntligen SOMMARLOV! Den som inte går i skolan (läs natur) kan nog inte fatta hur jäkla skönt det är! Känns helt wönderful!
Idag har jag röjt i mitt rum hela dagen, vilket var mycket välbehövligt eftersom man nästan inte kunde  se mitt golv imorse, haha. Men nu är det skinande rent och jag känner mig himla duktig faktiskt. ^^
Kom nyss hem från en liten löprunda, och jag hoppas att det kan bli ett par nu i sommar, skulle verkligen behöva få upp lite flås till midnattsloppet som jag har lite planer på att springa i augusti. Någon som är på? :) (typ....JENNY?!?!?)
Sen sist så har jag hunnit vara på Anjas student, så tänkte slänga upp lite bilder från det. Tycker att det var mycket trevligt att träffa alla, det blir ju inte så himla ofta nowadays.

Här görs ett tappert försök att sjunga studentsången, gick väl sådär. ^^

ESMK07

Anja♥

Mot Fanny och Eliina...

Elin och Anja

Hellooo one hand...

Mot Vallen...

Update, sthlm.

Tiden går fort när man har roligt. Helgen är slut och man är påväg tillbaka till vardagen igen, ogillas. Men det är ju bara 12 dagar kvar nu så man överlever väl. I torsdags tog Jenny studenten! Efter en fruktansvärd bussresa tog jag tåget till Flempen där Jenny hade studentmottagning. Senare på kvällen så drog vi till Chaplins som hade bartömning pågrund av nerstägning vilket är mycket sorgligt. Kommer verkligen sakna det! :(
Igår var jag, Jenny och Maria på Skrattstock på Långholmen. Picknick, komiker och fint väder. Kan inte bli bättre. :)
Efteråt drog vi hem till Marias brorsa på "efterfest", men jag drog hem rätt tidigt, var faktiskt hemma innan tolv (Y).
Nu sitter jag på bussen och försöker lösa min redovisnings uppgift i Matte D, mitt MVG hänger på den så I've got some PANIC! Men känns iaf som om jag är inne på rätt spår så det ska nog lösa sig.
BYE!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs613.snc3/32242_401003794005_573964005_4483999_1257178_n.jpg
Thomas Järvheden och Robin Tinglöf, Långholmen. - Jag får sekundärångest, heh.


RSS 2.0