ljust eller mörkt till sommarn?

Funderar på att göra lite slingor,typ som jag har på den här gaaalet gamla bilden nedan. Vad tycks? bra eller dålig idé? :)


...

Some gorgeous Rob Wallpapers.
Lick and Save
(but clean your screen after)













Tisdag

Det var ett tag sen sist! Har varit jävligt upptagen helt enkelt, så har faktiskt prioriterat bort det här. Först Lund och efter det var det plugga Fysik som en galning som gällde. Skrev iaf provet idag, och även om det inte gick superbra så är det jäkligt skönt att det är avklarat! Nu när man har tid med annat än att nöta dynamik och energi, måste jag ta tag i mitt rum, det ser verkligen ut som ett katastrofområde! Seeeyalater!

Pics, Lund 24-26 Mars

Här kommer lite pics från tre riktigt roliga dagar i Lund, och Flickor på Teknis.

Första dagen, nyss träffat min lilla grupp.

På kvällen blev det Middag, sång och skattjakt.
Boys boys boys....

Flickor små... vi välkomnar er till LTH...

Twister

3D-rum. helt awesome!

Bilsimulator

Maria och Louise, våra faddrar :)

sittning och pausunderhållning.

Lunds Boyband


SLUT!

LUND!

Tja-Tja Bloggen!
Märta som gästbloggar här idag. Imorse gick jag upp vid 6.15, jennifer sov till 7...! Sitter på tåget och laddar inför 3 teknikdagar med andra girls från Sweden (: Vi har redan misslyckats med bagaget, inga fler detaljer, och gått av tåget på fel sida, bagateller... Tänkte ladda upp bilder så ni får se hur bra vi har det (hehe) men det är ngt fel på DELLA (datorn)

Men ha det bäst och glöm inte att se úpp till min vän Jennifer, som är Sveriges största bloggare! pusspusspuss♥

Lund here we come....

Ska alldeles strax ta bussen in till Kalmar. Det blir övernattning hos Marthaa sen klockan 8 i morgon bitti tar vi tåget till Lund och Flickor på Teknis. Det här tre dagarna kommer nog bli väldig händelserika, och framför allt kommer vi nog ha jäkligt roligt! Är såååå pepp! Seeeya on fredag!

...

Sitter i bibblan (igen) och kollar ut genom fönstret. Himlen är blå och solen skiner. Vill bara sätta på mig jackan och gå ut. Inte sitta instängd i en sal och ha historia i 2 timmar. suck.

M-220310

Moorning ladies and gents, boys and gurls! Allt bra? :) Sitter i bibblan och väntar på att min första lektion ska börja. Känner mig lite smått stressad inför den här veckan. Matteprov imorgon, packa allt inför Lund och dessutom hitta något "fint " att ha på mig till välkomstmiddagen. gaah panik!


Kryssning bokad!

På påsklovet den 7/4 åker jag och Jenny och några av hennes klassisar på kryssning med Silja Galaxy. Faan vad jag längtar! Det kommer bli gaaalet! ^^

prommee

Nu blir det en liten promenad, sen ska jag spenderar resten av söndagen med näsan i matteboken. fun. seeyalater!

Fredag 19/3

Åkte först in till Färjestaden och kollade på Anja när hon hade sitt projektarbete Night of Highlights. Dom var så sjukt duktiga, riktigt proffsigt gjort. :) Sen efteråt tog jag bussen in till Kalmar och hängde med några tjejer från klassen till Palace eftersom Emma har fyllt år. Typ två minuter efter att vi kom in börjar dom kasta ut New Moon dvd:s på dansgolvet och både jag och Emma lyckas fånga varsin. Måste vara ödet alltså, haha. Ovanligt mycket folk inne på Palace så hade valt hel fel klänning, haha. Men var iaf en riktigt trevlig kväll. :)

Anja, Rebecka och Bandet.


Lämnade kameran hos Emma så det blev tyvärr inga bilder från Palace.

lång dag.

Kan väl inte påstå att uppdateringen blev så mycket bättre idag. Men det blev jäkligt sent i skolan pågrund av studiebesök till Mönsterås bruk och sen stack jag och tränade direkt när jag kom hem. Känns iaf riktigt nice att ha kommit igång med träningen nu, hoppas det håller i sig bara. Nu ska jag sova så man är pigg till imorn, då blir det Night Of Highlights och utgång! Gonatt!

Puss!♥

this is just a little samba - hell no

FY FAN vad skönt att den här dagen är över! Tog mig igenom konserten förvånansvärt bra om man tänker på förutsättningarna, men satan vad nervös jag var, helt galet! Nu ska jag sova, är helt död nu efteråt. Hoppas på bättre uppdatering imorgon! Gonatt!

Puss!♥

tisdag

Idag hade vi "genrep" med ensemblelåtarna inför konserten imorgon. Gick faktiskt helt okej, nu är den stora ångestfaktorn storbandslåten som jag bara har kört igenom två gånger, och som då gick åt helvete för att jag inte kunde texten. Awesome! Ååååh, vill bara att det ska vara överstökat! Efter skolan pallrade jag mig iväg till gymmet för tredje gången den här terminen. Riktigt dåligt av mig att det inte blivit fler gånger. Måste verkligen ta tag i mitt liv alltså! Nu ska jag nog hoppa i säng trots att klockan inte ens är nio, men med tanke på att jag somnade ett antal gånger på fysiken så behövs det nog, gonatt!

Slutligen så vill jag bara säga ett stort GRATTIS till Emma som fyller 18 år idag!

Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé

Ni har väl inte missat Lady Gaga's nya galna video Telephone. Riktigt skruvad. Sjäva låten är rätt medioker, men videon glömmer man inte i första taget, haha. Tydligen så är det många som tycker att den är "chockerande" och borde vara barnförbjuden. Håller inte med där. Videon är verkligen en frisk fläkt i musikindustrin, där alla videor nästan flyter ihop. Kul också att Beyoncé är med och tänjer på gränserna.

...

Tränings-daxxx

Nu ska jag iväg och träna för första gången på typ 1 månad. Riktig sänka jag varit inne i, men nu ska här bli ändring på det! Innan jag går så måste jag bara tipsa om Bo Burnahams låtar. La upp en hel del av dem igår och har lyssnat non-stop sen dess. Texterna är så stört jävla roliga, hans IQ måste ligga på typ 180 eller nått annars kan man inte få till de som han gör alltså. Lätt min nya idol!

Gå till hans youtube-sida här.

So loong!

Bilder från Fjällen - bättre sent än aldrig!

Järvsö 21-27 Februari
Joel & mammsen

Emelie, Jesper and the view

La stuga

nyvakna...


Björnrike 28 Februari - 6 Mars

Pappa med sin överdrivet snygga jacka från... 85?

Grabb-ligan

vad ska man säga? det märks ju att dom är brorsor iaf.
lika snygga båda två, haha.

Farmor och Hasse-nasse

våfflor uppe på fjället

vessel-tur på högfjället

Joakim och pappsen.

Lite bowling han vi med också.

Leia

kusin-kärlek ♥

chillin'

...

Stuga nr 2



sovdags

Första övningskörningen 2010 gick helt okej, om man tänker på att jag inte kört på nästan 3 månader. Ska fan ta det där nedrans kortet innan sommarn!
Ikväll ska jag nog för en gångs skull komma i säng i tid. Så därför säger jag pusshej och gonatt, så hörs vi imorn! :)

Puss!♥

Happy Pi Day!

Eftersom jag går natur så har jag ju koll på att det är Pi-dagen idag. Tänkte att vi skulle fira detta med Bo Burnhams 3.14 Apple Pie, Hilarious!


Några fler av Bo's låtar, så jäkla skön kille! ^^





Bojans ödmjukhetsskola

HAhahahah fan vad jag älskar Bojan, han är kung! Det är sånt här som gör att AIK är den största klubben i Sverige. Underbart! ♥


Om ni missade AIKs kampanj från förra året så kommer den här. Hysteriskt kul! ^^ haha

...

AIK - Mjällby AIF, 14:30, Råsunda.
KOM OCH TA OSS!
AIK och adidas lanserar ny matchtröja_3

Anna Bergendahl - This is My life

Årets vinnare blev alltså Anna Bergendahl. Helt okej låt, vet dock inte om den står sig så bra mot övriga Europa i maj, återstår att se. Min gissning är iaf att Salems låt hade funkat bättre. Känns som alla myskoländer på balkan skulle rösta mer på den, haha.

Allsvenskan är äntligen här!

Imorgon smäller det! AIK tar emot Mjällby AIF hemma på Råsunda. Säger bara: KOM OCH TA OSS!


Hittade lite glädjande fakta på aik.se
^^
Dagar sedan (14/3):
AIK förlorade på Råsunda 320
Mjällby spelade en allsvensk match 8 926
AIK vann en titel 8
Djurgården vann en titel 1 598
Hammarby vann en titel 3 061

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - trailer

I'm soo excited!!!  "bara" 108 dagar kvar...


Thank you Hedi Slimane

Håltimme fram till två, så det blir lite häng i bibblan ett tag. Ikväll ska jag iväg på genrep nere i Torsås inför våran jazzkonsert nästa vecka. Känns inge vidare faktiskt. Är så galet oförberedd, så det ska bli intressant att se hur det slutar ikväll. Ett stort plus är ju iaf att jag får träffa Anja, det var för länge sen!

Snubblade över ett par nya Outtakes från
AnOther Man Magazine som jag bara måste dela med mig av.


This one is just smoking hot! (litterally)

why does he need to be so damn sexy with a stupid cig in his mouth?!

drooling...



Sovdags

Min hjärna känns som mos. Har suttit hela kvällen och försökt att bli klar med denna nedrans bokrecension. Hatar att behöva komma på en massa "egna åsikter och slutsatser" när man egentligen inte tycker ett skit. Det hela blir ju inte roligare av att det ska vara på engelska, sucken på det alltså. Nu ska jag iaf gå och sova så man inte somnar över tangentbordet. Första skoldagen på två veckor imorgon, känns segt, menmen bara att bita ihop. Det är ju bara fyra veckor kvar till påsklovet, haha. Gonatt!

Puss!♥

LG KU990i Viewty Light Pink

Blev ju av med min mobil i helgen så idag har jag beställt hem den här lilla saken. Jobbigt bara att leveranstiden är 3-6 dagar. Hur ska jag klara mig utan telefon tills den kommer?

LG KU990i Viewty Light Pink - Hemelektronik

I'm back in town...

Efter två veckors skidåkning i fjällen är jag äntligen tillbaka till civilisationen. Mina fötter hatar mig och vill aldrig mer se ett par pjäxor, vi får hoppas denna motvilja till pjäxor går över till nästa säsong, haha. Nu måste jag iaf kila, jag och Jenny ska ut och röja staun, bilder etc kommer senare. :)

Puss!♥

RSS 2.0