FINALLY!

Om mindre än en timme börjar julradion sända! :D kommer fan sitta klistrad hela december haha.

Wiiiie :thumbup:

...

Tjohooo, mera snöö, fan vad jag älskar snööö! can't get enough alltså ♥ heheh.
Ikväll har jag passat prinsessan så att resterande kunde åka och träna. Alltid lika mysigt! :) Vi har hårdtränat på allt som är viktigt att kunna i livet som bl.a. 118 800-låten och att man svarar AIK när någon frågar vilka som är bäst. Very important stuff liksom! Nu när fisalisa finally har hoppat i säng så måste jag skriva färdigt min svenska, det är fan dags nu! + att jag råkade lova månsson att den ska vara inskickad och klar innan 24, hmm får se hur det går, det är iaf dags att sätta igång iaf. Sooolong!

hejdå adipocyter!

Som så många gånger förr så ska jag nu börja ta tag i mitt liv! hehe. Nu ska latmasken bort sådeså, en sväng på crosstrainern borde väl göra susen till att börja med? :)
Brun fettcell
I fuckin' hate this shit, leave me alone ffs! -.-

Alltså Daniel Paris, vilken jävla stjärna! Fan vad jag älskar honom, haha. ♥
Varför i hela friden har jag inte kollar på Ung & bortskämd förrän nu? Man skrattar fan konstant! ^^

.....

Nu var det inskickat och klart med hela 8 minuter till godo! fan vad jag älskar min framförhållning.......

Varför i hela friden har Gud fått följa med in på 2000-talet?

HELVETE vad äckligt dåligt det går! Hur kan jag fått ihop en hel jävla A4 som endast består av svammel?! Har inte ens en jävla aning om vad jag har skrivit. Jag verkligen hatar religion!
Skulle fan vilja skjuta den jäveln som uppfann Gud (han lär ju dock vart död i några tusentals år men iaf), fatta att man hade sluppit den här äckliga jävla kursen om ingen kommit på idiotin!

Listan

Tänkte be om en liten tjänst. Tycker att ni ska hjälpa Manya att behålla förstaplatsen på p4-listan. Så här går det till:

Vill du rösta på ett bidrag så skickar du helt enkelt ett sms. Du skriver följande: P4kalm palm (skriv sedan numret på låten du vill rösta på), (New Chances har låtnummer 1) och skicka detta till 722 50.

Det går också bra att mejla till [email protected] eller att skicka ett helt vanligt vykort till Palm i P4, Sveriges Radio Kalmar, 391 83 Kalmar.

Endast en röst per avsändare räknas. SMS-röstningen kostar 3 kr plus ev. trafikavgift.
Manya, Anja Engelholm och Mattias Alvhäll. Foto: Helena Gustafsson, SR

Kära ni, tack! ♥

I måndags när jag fick beskedet så hamnade jag lite i chocktillstånd. Även fast jag länge varit medveten om att det här var den enda utgången så kändes det ändå så himla overkligt. När jag satt i min ensamhet och inte riktigt visste vad jag skulle göra med mig själv så kikade jag in på cancerfondens hemsida. Snurrade runt lite och såg att man kunde starta minnesinsamlingar. Kände att jag var tvungen att göra något. För att få lite distans.
Jag skulle nu vilja tacka alla er som kunnat undvara en slant så att vi tillsammans kan vinna kampen mot cancern. Hade verkligen inte väntat mig ett så pass stort genomslag. No offence nu, men känns inte riktigt som om de som kikar in på min blogg då och då är personer som har för vana att skänka pengar till cancerforskning. På under två dygn har insamlingen fått in över 800 kronor, och till skillnad från inlägget under så får det mig att hysa hopp för mänskligheten trots allt. Tack ännu en gång! 


suck...

Helt galet vad en del saknar självinsikt och bara är för jävla pinsamma! Man tycker ju ändå att folk borde ha lite koll på läget innan man ger sig in i en diskussion, men tydligen så håller inte alla med. Det är fan inte ofta som man får skämmas så pass mycket för folk i sin omgivning som vi stackars naturare ficka göra idag.

Det går utåt för mänskligheten, shape up för fan och använd det ni har innanför pannbenet tack! :)

Cartoon: intelligent life (large) by toons tagged space,astronauts,environment,ecology,greenhouse,gases,pollution,telescope,aliens,earth,day


ta mig till sommaren

Rain, rain, rain. Feels like I'm living in Limmerick.
Seriöst så har det regnat konstant sen i fredags, nu får det fan ta och ge sig!

I feel it's gonna rain like this for days
So let it rain down and wash everything away
I hope that tomorrow the sun will shine
With every tomorrow comes another life...


Requiescat In Pace

Cancer. Den där jävla cancern. Livet är så fruktansvärt orättvist. Det kan inte vara meningen att två små barn ska tvingas växa upp utan sin pappa. Jag får ont i hjärtat.

- Vila i frid käraste Johan


Tänk att de här små sakerna kan förstöra så mycket.
Jag ska finna ett sätt...


Kvällens fundering...

Hur kan man på ett snällt sätt få någon av det motsatta könet att förstå att man inte är intresserad?
Vissa människor är verkligen skrämmande naiva.

Me&Honey @The Bridge. för full.

@jennys place

JAG DÖR UTAN FACEBOOOK! tydligen så har man blivit faceraped av sin kära bror också, fint! lallaa
Nu ska vi dra till The Bridge, kommer sluta? bra? Nej? Pusshej?

Utgång!

Efterson jag är galet lättövertalad så blir det utgång idag också. Jenny har med sig en minttu från Tyskland=50%=kommer inte sluta bra ^^ heehee. Hejsvejs sålänge!

mot hufvudstaden

Hej då Kalmar, nu dra jag till Sthlm. ♥


Grattis lilla pappa!

Hallå där! Så var det dags för ännu ett facebook förbud, istället för en vecka så drygare vi nu ut det till en hel jävla månad. Kommer nog bli riktigt tufft, men tror ändå att det är nödvändigt. Mina studier kommer absolut att må bra av en liten paus från fejjan. Nog om det.
Eftersom doktor Ewa äntligen lyckats lösa det lilla mysteriet så tänkte jag dra igång projektet komma i balklänning, projekten fixa USA studier och lyckas ta körkort innan jag lämnar Sverige, är två saker som också borde sättas igång med omedelbar verkan. Nu jäklar ska vi ta vara på alla den nyvunna fritiden! heh.
I helgen blir det sthlm, pappsen fyller år idag så på lördag blir det "partaj". Självklart så blir det utgång med jenny också, någon viskade i mitt öra att det bär av till Magenta? Har väl inte världens bästa erfarenheter därifrån, men vi får helt enkelt lämna Maria hemma! haha. 

Idag fyller pappsen 41, han börjar nog bli lite gammal kan jag tycka. :)

( här är han så galet i snygg i samma skidjacka som han haft de
senaste 20 åren =) )

autumn sucks

åååh ge mig smögen och sommar....

julradio.se ♥

Bara 17 dagar kvar till Julradion drar igång igen, galet vad jag längtar! :D Typ det bästa med hela julen alltså, haha.


Comprehensio dies Veneris

Helluu people! Fuck I hate Sundays, verkligen hatar. Palla skola, plugg, buss osv ännu en vecka... le sigh.
Palace i fredags var en riktigt höjdare, träffade massor av folk som man träffar alldeles för sällan, bl.a. alla stage/styling-tjejor, mycket trevligt! :) Trots att endel fastnade på förfesten + att vi missade gratis inträde och Happy hour, så var månsson tillräckligt på g för att det skulle bli en riktigt kanonkväll! ;) hehe. Måste verkligen göras om snart ;) Men innan det blir det först en helg i Sthlm med Jenny, lääängtar! ♥

Här kommer en mkt suddig bild från Palace i fredags, lånad av Fanny:


weirdest mindfuck ever...

Vet faktiskt inte varför jag lägger upp den här videon, det är fan något av det sjukaste jag någonsin sett. En sak är iaf säker, japaner är inte riktigt som alla andra.


Palace

Chaaao, utgång på g! Förhoppningsvis kommer det bli galet, kul bara att man ska upp och passa Prinsessan klockan 9 imorn.... kommer dö.

Hej snygg!

I'm seriously convinced we are MFEO! heh

skjut mig.

skjut mig. skjut mig. skjut mig. skjut mig. skjut mig. skjut mig. osv

sleepy

Misstänker att jag går och lägger mig lite för sent om kvällarna. Somnade på alla tre lektioner jag hade idag, inte okej!

Något liknande hade lätt kunnat hända mig idag...
 


Ge mig en kexchoklad!

Hello suckers/retards/morons! Är just nu inne i en såndär skojig formsvacka, där allt känns så där äckligt meningslöst. Fast när jag tänker efter så inträffar det nog runt den här tiden varje år, man kanske lider av höstdepression? Hade det inte varit för att man kastat bort ca 13 år av sitt liv i skolhelvetet så hade det nog varit tufft att fullfölja det ca 7 månader som är kvar alltså. Räknat ut att det är 6 veckor till jullovet så man kanske står ut till det iaf. 

När jag tränar trudelutter i duschen brukar jag också reagera såhär.... heh.
aggressions problem?

.....

Min kära mamma väckte mig 10, söt hon är alltså! Men man klarar sig väl på 4 timmar? Ska nog dra igång The Notebook och dö i min säng eftersom det inte blev något av det igår.... Hejdå!

Utgång!

Hejsvejs, nu drar jag in till Kalmar. Ska möta upp Fanny på KM sen blir det Palace. Kommer bli kanon!
Puss!♥

...

IRONI! Liksom smaka på ordet, det är ju bara helt jävla underbart! Tror dock att jag är lite addicted och folk verkar inte riktigt förstå alla gånger. Detta resulterar lätt i att man framstår som bitch eller liknande, vilket inte riktigt är effekten man eftersträvar. Funderar på att byta ut mitt största vardagsnöje till något annat, eller iaf trappa ner på ironin lite kanske? jobbigt!

- Min mamma fattade aldrig ironin när hon kallade mig för "son-of-a-bitch"
Jack Nicholson


onsdag@KM

Heeelluu suckers! Som alltid när Märta och jag är i farten blev det självklart galet igår! Oops I did again på karaoke säger ganska mkt, hahah. Tur att Fanny var med och hade "lite" koll på läget iaf! Efter KM och Olles hann vi också med en sväng till Max innan trion bagav sig till pholmen och stupade! När vi vaknade lite efter 11 förflyttade vi oss från sängarna till soffan och lyfte inte på arslena förrän ca 5 timmar senare. Snacka om waste!
Ikväll har jag inte gjort ett skit förrutom kollat färdigt på Toystory 3, någon mer än jag som har gråtit till den? pinsamt.  
I nuläget taggar jag utgång som fan med Fanny och gänget, galet länge sen man var på Palace alltså. :)
PUSS!♥

Måndagar 22.00, Kanal 5

Hahah alltså jag dör!  Pensionärsjävlar är fan det bästa som visats på svensk tv på riktigt länge! Synd att det inte finns fler sånna här sköna gamlingar runt om i landet! ^^

....

Blir så jävla less, om inte detta hjälper nu så går jag och hänger mig eller något, morr!
Eftermiddagen spenderades i staun med Malin. Tog äntligen tummen ur och fixade marknadsundersökningen, mkt duktigt av oss. Blev en snabbis till Max också innan man tog bussen tillbaka till helvetesön.
Imorgon blir det utgång, så galet välbehövligt så det finns inte! Funderar på att dra i en mörk färg i barret och rycka upp mig lite också, Kissie säger ju faktsikt att det hjälper... hahahhaha skjut mig!

De är ju för fan hopplösa! ^^

Konstig om folk lackar?
HAHAHAH


positive thinking


1:a November 2009 ♥

Idag är det exakt ett år sedan AIK slog Göteborg och vann SM-Guld. Går fan inte att beskriva all den glädje som genomsyrade hela stockholm den kvällen, snacka om eufori! Kan nog räkna på ena handen de tillfällen som jag varit så lycklig som jag var då. Helt sjukt att ett lag kan påverka en så mkt alltså, men en sak är säker. AIK är kärlek! ♥ Nästa år ska vi visa dem!

Picspam: AIK SM-Guld, 1:a November 2009







RSS 2.0