...

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
...


jag ser ljuset...

Käraste AIK slog Elfsborg med 2-0 och allsvenska kontraktet är i princip säkrat, dör nästan av lycka! Såg jävligt mörkt ut där ett tag men vi reste oss och visade dom! Tack Bangura och Viktor för idag! ♥


black at heart ♥

Idag spelar AIK sista hemmamatchen för säsongen. Hade jag varit i sthlm hade ingenting kunnat hålla mig borta från Råsunda. Men istället så sitter man fast på den här helvetesön, skjut mig! 
Vi SKA krossa Elfsborg idag, och vi SKA spela i allsvenska nästa år, punkt.


det blir inte alltid som man tänkt sig.....

Hej gott folk! Gårdagen blev ju inte riktigt som planerad. Efter showen som för övrigt var riktigt bra, så var det ju sagt att vi skulle ta vårt pick och pack till Kalmar och sen bege oss vidare till Palace. Pågrund av opepp i umgänget så blev det lite ändrade planer. Gav mig fan på att jag inte kunde avsluta kvällen hemma, och som tur var fick man ett välkommet samtal från Mattias. Så istället för att åka hem satte jag mig på bussen och åkte tillbaka till Torsås. Hamnade hos världens grabbgäng i Söderåkra och hängde där ett tag innan vi begav oss to the partey så att säga. Mycket trevliga killar det där, fan vad man saknar stage-tiden ibland alltså! :) Själva festen i Torsås finns det väl inte mkt positivt att prata om. Förutom att dom flesta var typ 93:or eller yngre så måste jag säga att vi var bättre på det där med party på våran tid, haha. Eller så kan det ju bero på att man kanske vuxit ifrån det där lite och föredrar utgång istället, vem vet. Elleeeer så kanske jag inte var tillräckligt packad för att uppskatta skiten? kan nog har varit så.
Mattias den idioten skulle upp och jobba PÅ NORRA ÖLAND vid halv 8, så jag vet inte om han var nervös för att försova sig eller nått. Han var iaf uppe och vandrade och levde om minst en gång i timmen hela natten så idag har man varit galet trött! Blev väl högst 3 timmars sömn sammanlagt, vilket inneburit att det inte blivit mkt gjort idag. Jag som skulle ta tag i mitt liv och börja plugga lite. Jaja, imorgon kanske?

 


Happyland, ESMK08


Student 2011...

Ja nu kan man nästan ana att den kommer smygande, och som jag längtar! Idag har vi provat ut och beställt våra studentmössor, snacka om beslutsångest, var ju typ tusen saker att håller reda på. Kan tycka att de borde gått ut med lite tips en månad i förväg så man hade haft lite tid att bestämma sig på, menmen det blir nog bra. Det är ju inget världsligt egentligen! :P

Sitter och väntar på busshelvetet som går typ en gång varannan timme, ska hem en snabbis och fixa lite sen blir det in till Kalmar igen. Först Happyland sen Utgång, känns som det kommer bli en kanonkväll! :)


..

Trött som ett as. Skönt att det är fredag + höstlov imorn! :) Planerna inför morgondagen är först en sväng ner till Torsås och kolla på 3:ornas Halloweenshow Happyland, sen blir det förhoppningsvis Palace på det! Nu blir det kudden, natti! ♥

favorit i repris

pallar inte plugga, snurrar runt lite på tuben istället. känns som det ger mer.
Axis of Awesome. helt enkelt awesome!

once got kicked out of the bookshop for moving all the Bibles to the fiction section.

Sitter och pluggar religion och är allmänt irriterad över att det prackar på oss sånt här uråldrigt trams som passade människors livstil för en si sådär tusen år sedan när vi var oupplysta och inte hade möjlighet att förklara existensen med t.ex. evolutionen och Big bang. Med risk för att bli nerstucken imorn av någon fudametalist av valfritt slag så undrar jag, vilken normalt funtad människa som lever i Sverige idag och får lära sig om Darwin osv kan tro på Gud och att han skapade jorden på 6 dagar? Finns det över huvud taget någoting som talar för att den så kallade Guden skulle finnas? Oavsett om man kallar honom Gud, Jahve eller Allah. Religion har skapat mer krig och orättvisor i världen än något annat männsikan har uppfunnit, tycker ärligt synd om de som tror på Gud, lägg ner skiten och tror på er själva istället! "för Guds skull", hehe.
Hittade den här bilden på fejjan tidigare idag, ännu ett bevis på hur befängd religionen är!

if i ate myself, would i be twice as big or just disappear?

Känner mig rätt slut som människa. Måste ta mig ut ur pluggträsket ett tag nu, annars avlider jag av tristess. Motivationen simmar liksom runt nere i fotknölarna och vill inte ta sig uppåt en endaste centimeter. sigh.


...

Ge mig helg!
http://fashionguy.blogg.se/images/2008/sergelstorg_stockholm-visitors-board_webb_22901640.jpg

- New Chances

Äntligen så är inspelningen av Anja och Mattias New Chances klar och uppe på Spotify! Som jag har längtat! Klicka på bilden för att lyssna! :)olé ♥

Jag dör.

b-day

I fredags fyllde jag 19, Jenny kom ner för första gången (verkligen på tiden) och vi tog en svängom på Palace. Ojojoj säger jag bara, vilken jäkla karatefylla det blev, det blev liksom lite stage4you Déjà-vu på det hela. Trodde jag fått  lite mer koll på läget, men icke! hahaha. Från och med nu så blir det att hålla sig till vin! :) Resten av helgen gick i princip åt till att återhämta sig, börjar bli lite för gammal för sånt där alltså!
Nu borde jag plugga, får se hur det blir men den saken. Soo long!

RSS 2.0