If you'll ever find a moment....

Flowers fade,
The fruits of summer fade,
They have their seasons, so do we,
but please promise me, that sometimes,
you will think of me

♪ ♫ ♪ ♫ ♪


Till min BennnieBooo ♥ I know you'll like it :D haha

oh, na, na, what's my name... ♫ ♪ ♫ ♪

Idag hittade jag min webcam. Då väcktes den slumrande fjortisen till liv. Sjukt kul man kan ha!
Vad som helst utom att plugga, right?
Så sjuuuuukt snügga pics!

lite nostalgi, smått vemodig nostalgi

Idag har jag researchat lite inför svenskalektionen och kollat igenom Kniven i hjärtat, skit bra anledning till att inte plugga! :D suck....
Vid ett tillfälle i den här förträffliga serien så börjar de sjunga på Sorry Mohammed och jag fick sjuktaste nostalgikänslorna. Alltså kebabrepubliken ♥ så sjukt jävla dåligt att det blir..... bra? Liksom hur coola var vi inte när vi gick runt och sjöng - Hur ska du kunna förlåta mig? Köpte samma buffalo som dig....! Sorry Mohammed. Abooou, walla jag svär! Sjukt coola skulle jag vilja säga :D Nästan så man saknar de tiderna lite, fast nä... haha.
Faktiskt så känns det rätt bra att man lämnat det där lååååångt bakom sig! :D
.
Här är två av de musikaliska underverk
som kebabrepubliken lämnat till eftervärlden:

....

Hellu! Utgång i fredags med tjejerna, vilket betyder att inte mkt vettigt blev gjort igår. Idag ska jag förhoppningsvis plugga, får se hur det blir med det. Hej. Då.
Picspam från Märtas place

Jennifer tycker.....

.....att det borde va skottpengar på folk som står och röker inne i busskurerna. Ytterst respektlöst skulle jag vilja påstå. :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Robert Pattinson at The Golden Globes

Wooooah, give me some more Rob on the red carpet! This is almost too hot to handle! :D

*dör lite*


....

Hej då C12H22O11. I'm so over you! :tired:

- Religionsprov imorn. Så ypperligt trevligt!

IN GOD WE TRUST?! skjut mig, please....

Tjena fan!  Inte skrivit på ett tag, men kan väl inte påstå att ni har missat så mycket för det. Jullovet är slut, skolan har börjat, jag hatar den lika mycket som förra terminen, hatar att plugga lika mycket som förra terminen, längtar stört mycket till studenten (22 veckor kvar), letar college/universitet i USA, osv..... Inget vettigt alls alltså! :)
Dock så gjorde jag idag en sjukt skrämmande upptäckt på mina små dollar. Det står för bövelen "IN GOD WE TRUST" på de stackars människornas stålar?! Inte konstigt att de är som de är där på andra sidan havet. Religion är något personligt, ens egen ensak, inte något man ska pracka på en hel nation! *MORR*

Alltså WTF?! Jag blir seriöst rädd! :bigeyes:


le sigh.

Usch vilken skitdag det här har varit. Ni vet en sån när precis allt går emot en, not funny at all! Nu ska jag försöka vända tillbaka dygnet någorlunda och hoppa i säng, men först tänkte jag sammanfatta en liten dagens, laters!

Dagens:

Kärleksförklaring - Min nya dator som jag fick i julklapp. Inte ett enda "svarar inte" än så länge! :)
Bryderi - Fågel/fisk -döden runt om i världen gör mig seriöst lite skärrad. There's something weird going on in the world....
Aggression - Går till Ölandsbanken och växlar som stänger tidigare på grund av något så fånigt som Trettondagsafton!
Suck - Prinsessans divalater, får se till att jobba bort de där fasonerna alltså. :)

Gonatt people!

Study Abroad?

Alltså shiiiiet! Har suttit i ungefär 5 timmar och försökt få lite koll på vad som behöver göras inför USA. Fattar typ nada. En sak är iaf säker, det är riktigt jävla svindyrt att plugga i USA, måste få ihop ungefär 120 000 till i sommar, någon som har lust att sponsra lite? :)

Vet iaf att jag ska åka hit, till Seattle. Längtar rumpan av mig! :)


....

Tillbaka på Ö-landet igen. Ingen höjdare direkt, men sådant är livet. Under kvällen har jag hjälpt en liten vän att hitta rätt i designdjunglen, inte det lättaste alltså! Plus att det tar en jävla tid, haha. Ni hittar El Bloggo här.
Btw, imorgon börjar det nya livet. Wish me luck! :)
Natti!

AIK - Timrå

Hovet

Hej jag vill bo i Sthlm


Hej 2011!

Hejsan hoppsan! Som sagt, värdelös uppdatering, sorreey.
Nyår blev för en gångs skull riktigt lyckat. :) Först god mat hos Jonathan och Sabine i Östertälje, sen drog jag och Jenny vidare ut på vischan. Västerhaninge alltså. Party med Maxx & Co tills polisen kom och skulle leka party pooper, då drog vi vidare på "efterfest" hos Victor. En riktig höjdarkväll! :D


RSS 2.0