Idag får jag åka hem :)

Sitter och kollar på mysteriet på greveholm, lätt bästa julkalendern ever! Hoppade nyss ur badet, kändes väldigt skönt efter all dans igår. Swinget igår va väl sådär, Tensta var rätt okej iaf. Råkade bli inputtad i honom när vi skulle hämta våra grejer i garderoben, så kan från och med nu också skryta med att jag har krockat med Adam Tensta, haha ^^. Blev hämtade av Dillas brorsa runt två och så körde han oss hem till henne. En nära-döden-upplevelse kan jag tala om, han körde 210 på ölandsbron, trodde seriöst att jag skulle dö. Gick upp runt halv nio imorse och tog bussen tillbaka till Torsås. Nu ska jag packa lite åså innan bussen går vid halv fem, ikväll blir det luciarep, sen hem :)

Hej Hopp!

Rugby 2008

Som alla runt om i Kalmarlän säkert har koll på, så är det ju dags för den årliga rugbyn mellan gymnasieskolorna i Kalmar. Kagg, Stagg och Jenny. Hade inte tänkt att bry mig om det ett dugg, men sen så sms:ade Dilla för en stund sen och bad nästan på sina bara knän att jag skulle hänga med henne på efterfesten, så kunde inte säga nej. Skulle egentligen ha skrivit lite engelska, men vafan det hinns med nån annan gång. Bussen går om ungefär en och en halv timme, så nu ska jag gå och sätta på mig ansiktet och fixa håret.

Dränka mina sorger ikväll? Finns en risk för det....

Puss på alla! 

Fel val?

Usch! Tankarna bara virvlar runt i huvudet och allt känns bara fel. Har jag verkligen gjort rätt val? Just nu känns det inte så för fem öre. Jag är så trött på hela stagekonceptet, vill bara spy på det, och klassen känns helt fucked up, inte alls som det var i början. Jag vill läsa natur, fyfan vad jag ångrar mitt gymnasieval. Ett råd till er alla som ska söka nu, tänk efter jäkligt noga innan ni bestämmer er! 
Som om inte det var nog, jag är så jävla trött på att bo här i fucking Torsås, jag vill bo hemma, saknar till och med brorsorna och då har det fan gått lågnt! Vill inte forsätta behöva börja om varje söndag, orkar inte mera, söndagar e fan de värsta jävla skitdagar som finns. Självklart så kommer ju alltid musiken att betyda jätte mycket, jag har ju sjungit i hela mitt liv så kan ju inte bara lägga den på hyllan helt plötsligt, men just nu vill jag bara ta en paus från allt.

Aja ska sluta gnälla nu, var bara tvungen att få det ur mig, i tisdags och igår var det luciaträning som gällde och sen så sov jag hos anja. Om det nu blir så att det blir en förändring till nästa termin, fyfan vad jag kommer sakna henne! Hon är bäst! I tisdags fick jag reda på att jag ska göra mitt nationellaprov i Matte C nästa vecka, fuck säger jag bara! Har typ inte ens börjat på sista kapitlet än ju. Nu ska jag hitta på nått att äta innan jag drar till sceniska-skiten, fuck vad jag vill sluta!
Kommer nog en uppdatering ikväll.

Puss

Jul, jul, strålande jul.

Nu är det exakt en månad kvar till jul, gud vad jag längtar. Idag har jag julstädat och pyntat min lilla lägenhet, blev jätte mysigt, kanske kommer bilder sen om jag orkar lägga in. Idag skulle jag ha skrivit klart min engelskaartikel men somnade på soffan istället, får ta den imorn istället. Nu ska jag sova så att jag orkar komma upp till inså:n imorgon, hoppas alla haft en bra dag!

Gonatt♥

01.23

Nu ska jag sova, eller nej först ska jag sätta på Mysteriet på Greveholm och kolla lite, bästa julkalendern ever!

nattinatti ^^

Bloggtorka

Eller kanske inte, har bara inte haft tid att skriv helt enkelt. Har så sjukt mkt att göra just nu, gud vad jag lääääängtar till jullovet alltså! Scensika i torsdags var segt som vanligt + att jag och Anja inte pluggade spanska ett enda dugg på hela dagen = torsdagen sög rätt så hårt. Åkte iaf hem på kvällen det var nog det enda som var bra med den dagen. I fredags hängde jag med mammsen in till Kalmar, medan hon var på föreläsning promenerade jag ner till Baronen och Gina. Hittade en jättefin kjol och ett linne, perfekt till nyår! Efter typ två timmar så gick jag tillbaka till högskolan och käkade i student-lunchrummet med mamma och Åsa och sen så tog vi en sväng på Maxi innan vi åkte hem. På kvällen så åkte jag hem till Dilla eftersom hon var ensam hemma denna helg. Hon hämtade mig vid stationen och sen fick jag skjutsa henne på cykel hem till henne. Det var typ det jobbigaste jag har gjort ever, jag överdriver inte. Kvällen spenderades med popcorn och film, Mirrors, fan man får ju psykbryt av att titta på sånna filmer. Somnade runt 2 och sen åkte jag hem runt 10 på morgonen dagen därpå, så var ordentligt trött på lördagen kan jag lova. När jag kom hem sjöng vi för Stefan och fikade eftersom han fyllde år, på kvällen kom moster med famlij och vi käkade tacos och hade det allmänt trevligt. Dom stack väl runt 9 och då var det bara för mig att sätta igång med pluggandet. Skrev färdigt Romeo och Julia, känns jäkligt skönt faktiskt.  Planerna för idag är att ta mig hem till Torsås och plugga som fan till GeMu provet imorn, kanske hinner skriva något mer ikväll mellan allt plugg.

puss<3

Nu vill jag hem!

Usch har inte varit hemma på nästan 2 veckor, gud vad jag längtar hem nu! Men jag och Anja lyckadse fixa så vi är lediga imorgon också så ska hem sen ikväll efter sceniska. Måste bara säga att jag hatar sceniska, fyfan vad tråkigt det är! Om man fick skulle jag lätt sluta och byta till något annat, Musik och komunikation eller Projekt och företagande som man kan ha användning för senare i livet. Liksom vad fan lär man sig på sceniska?! Inte ett jävla skit! Nu har jag håltimme i typ 3 timmar så jag och Anja ska dra ner till skolan och plugga spanska, kul!

Igår på lucia övningen fick vi våra luciajackor. Från vad man har hört så har alla sagt att luciajackorna är "asfula" och "palla gå runt med dom". Men jag tycker det e helt okej faktiskt.
Nu måste jag packa allting till helgen sen ska jag möta Anja i skolan, Pusshej så länge!

Idrott!

Idrott snart, så jävla gutt! Efter det ska Anjas mamma skjutsa oss till Kalmar, för ännu ett luciarep. Ska också försöka att hinna med att kika in på Gina tricot en snabbis, tydligen så är det världens utförsäljning idag. Sånt gillar vi! Ikväll är det plugg,plugg,plugg som gället, kul!

Hej hopp!

Gonatt!

Nu ska jag hoppas i säng innan jag fastnar framför ännu en intressant blogg.

Sovgott!

Heej Bloggen!

Fyfan vad trött jag är! Idag på Ki-boxen var det inte kul alltså, kände mig jätte konstigt. Mådde illa och var helt slut i kroppen så jag orkade inte alls lika mkt som jag brukar. Tråkigt, men beror nog på att jag inte ätit ordentligt idag. Måste bli bättre på det! Enda lektionen idag var matte, hade 3:e provet, derivata och funktioner. Fick Mvg, fyfan vad jag är bra! Matte är verkligen något som jag kan, känns så jäkla gutt. Efter matten gick jag hem en snabbis och käkade sen så var det Ki-boxningen som gällde. Idag hade Anja med sig sin sambo Linda och hennes kompis, kul med lite nytt folk. :) Ikväll har jag bara kollat på tv och tagit det lugnt, får se om jag pallar plugga lite svenska senare. Nu måste jag gå och göra något åt berget av disk som står och väntar på mig, skoj!

Kram♥


Dåligt!

Fyfan vad svag jag är! Istället för att gå och träna, somnade jag på soffan, snacka dålig karaktär. Har varit lite duktig iaf, har pluggat matte hela kvällen, räknat färdigt alla blandadet uppgifter. Rätt svåra så får se hur det går imorgon. Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon.

Gonatt och sovgott alla!

Kallt!

Kom nyss hem, vart och lämnat ett brev på lådan. Pappsen fyller år imorn så skickade ett litet grattiskort. Vintern mina vänner är här kan jag lova, det är snorkallt ute! Nu ska jag slänga ihop något att äta, sen ere träning som gäller. Hörs senare ikväll!

Puss

Skitdag!

Blää på den här dag, mina axlar typ skriker efter massage. Innan bussen mot Kalmar, gick jag runt i stan i en och halv timme med den där jävla dataväska, fyfan vad jag hatar att gå runt och bära på den. Ett plus är ju iaf att jag betade av lite julklappar. På bussen räknade jag färdigt alla test, stolt, så nu har jag bara blandade uppgifter kvar att göra imorn. Sen ere prov på tisdag som gäller, jippie. Fan känns som jag  blivit den pluggisen som alla påstått att jag varit hela tiden. När jag gått av bussen i Kalmar och var påväg till stationen hände typ sjukaste grejen, dragkedjan på min dataväska gick sönder och min data och alla mina papper flyger ut. Papprena flyger runt på hela stortorget och jag springer runt där som en virrig höna. Till historien bör tilläggas att Silverlinjen var sen så jag hade apbråttom till stationen. En snäll människa börjar springa runt och fånga upp mina papper som var på vift, tack till alla snälla medmänniskor där ute. Jag lyckades ändå hinna med bussen till Torsås och när jag satt där  var jag bara tvungen att kolla så att min älskade data inte avlidit i fallet, pjuuh den verkade vara helt oskadd, shit vilken tur, lixom hur skulle jag kunna klara mig utan den?! Det finns inte på världskartan lixom. Kom hem runt tio över elva och nu sitter jag här och ska bara beta av helgens bloggar sen är det bums i säng som gäller.

Buenas noches!

Lördag

Dagen har i allmänhet varit jäkligt slapp. Blev väckt av kusin Leja 8.10, som vi var barnvakt till från igår till imorse + hennes 2 brorsor, skojigt, blev övertalad att gå upp och äta frukost med alla kusiner. Tvingade i mig en macka och hoppade i säng igen, vaknade igen vid 3. Då hade barnen blivit hämtade och alla i huset låg och sov, det tar på krafterna att vara barnvakt. haha. Har väl inte gjort så mycket mer än kollat på tv idag, känns lite deprimerande, men behövde nog en dag som jag bara kunde ta igen mig på och ta det lugnt. Nu på kvällen har jag försökt beta av lite matte också, fick rätt så mycket gjort. Ska nog ta och kolla på det lite mer senare. Bussen igår var seg! Men blev iaf klar med Romeo och Julia så det känns bra. Läste lite i ensembleguiden också, då blir Anders glad, haha. Nu mina kära vänner ska jag gå och kolla om det finns några godsaker i kylen.

Puss♥


Plugg, plugg, plugg.

Sitter på biblioteket och pluggar med Anja, har gjort det sen 12, nästan 3 timmar alltså. Ska snart packa ihop allting, och ta min helvetestunga dator ner till centralen. Där ska jag ta bussen till Sthlm, wohoo! Så info om storstaden får ni antingen senare ikväll eller imorgon.

Hare bra!

Stress, stress, stress.

Är hemma och packar en snabbis nu, skart kila iväg till biblioteket och plugga spanska med anja. Luciarepet igår gick rätt okej, fick prova lucia linnen också, otvättade och äckliga från förra året, usch! Efteråt åkte vi hem till Anja, kvällen spenderades med olika sorters läxläsning och runt 12 hoppade vi säng. Eftersom jag sov till 1 igår så var det omöjligt för mig att somna! Gud straffar endel med detsamma eller vad är det man bukar säga ;) haha. Idag har jag bara haft en lektion, engelska. Hade presentationen idag, gick helt okej faktiskt. Efter biblioteket har vi sceniska sen är det bara att fara till Kalmar igen för ännu ett luciarep. Nu måste jag verkligen sticka, bråttom, bråttom.

Puss <3

Måste bara tillägga att jag och Anja har typ en miljon saker som vi ska ha avklarat innan 4:e december, jag dör av stress!

Smygskolk ^^

Imorse när klockan ringde, kände jag mig nästan sjuk. Så trött var jag. Råkade somna om och vaknade igen vid 8.20, börjar 8.10. fuck! Kände, idag är det inte meningen att jag ska till skolan så jag smsade till min mentor att jag hade ont i huvudet, en liten vit lögn sådär. Gick och la mig igen och vaknade runt 1, gud vad skönt det var att sova ut! :) Nu har jag precis ätit frukost, pasta salladblev det, mums! Idag ska jag och Anja in till Kalmar på Lucia övning, sen ska jag sova hos henne, myys. ^^ Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite innan jag ska till bussen.

Kram♥

Myyys

Sitter och myser i soffan med en latte och bästa serien på 4:an juste nu, House. Jag och Anja var och tränade Ki-box idag, som vanligt på tisdagar. Shiit vad jobbigt det var, min kropp är verkligen trött! Matchen gick skiit, jävla Korr jävlar säger jag bara. Vi ledde hela matchen och så lyckas dom utjämna i slutet och vinner på en ynka liten straff jävel! fuck, fuck, fuck! + att domaren var partisk, tydligen hade hon spelat i deras lag :S sjukt dåligt ju!
Nu ska jag kolla färdigt på House sen blir det plugg som gäller.

Puss♥

Heeeeja Mjöner!

Hemma en sväng innan jag ska iväg och kolla på Mjölner vs Korr i innebandy, kom igen nu Mjölner, nu tar vi dom där Korrjävlarna! Sitter och dricker caffe latte och kollar på doktorn kan komma, typ det sämsta program som tv4 har i sitt utbud, ååh vad jag vill ha 3:an och 5:an. På inså:n idag gick det väldans bra för ovanlighetens skull, TK sa att det var det bästa jag gjort på någon av hans lektioner, weei ^^.  I love Stevie! Nää nu är det dags fö mig att sticka så jag inte missar något av alla Mjölners mål haha, hörs ikväll!

Kram


Good night everybody!

Nu är det dags för lilla mig att gå och sova. Ikväll har jag för fösta gången försökt mig på att designa bloggen lite, shit det är ju en hel djungel av koder hit och dit. Men gud vad kul det ska bli när man får klämmpå det :) Träningen idag gick bra, förutom att jag är så himla trött, måste börja sköta sömnen bättre!
En tråkig grej som jag fick reda på idag är att AIK:s tränare Rickard Nordling är sparkad, usch väldigt synd tycker jag! Nu ska jag sätta på världens bästa film (Phantom of the Opera) och sussa.

Sov gott allihopa! ♥

Ny vecka

Tillbaka till skolan efter långhelgen då. Usch den här dagen har inte varit kul alltså. Jag har varit och är fortfarande så sjuuuukt trött, så nu ska jag ta en liten power-nap innan jag ska iväg och träna klockan 7. För övrigt så gick ensemblen idag förjävligt, Jennie we need you! haha. Mellan 1-5 hade vi föreläsning om Pro tools men Anders Glans, 4 jävla timmar! Somnade minst 10 gånger haha. Nu ska jag sova, mohaa. ^^

Kram ♥


Död!

När klockan rignde idag kände jag för att dö, fyfan vad trött jag är. Det borde vara förbjudet att börja såhär tidigt! Menmen nu ska jag äta frukost sen skynda mig till skolan, hopppas alla har en bra dag så hörs vi sen.

Puss

Tillägg

Måste ju bara berätta om hur kreativ jag är just nu. Berättade ju förut att jag köpte ett packet med pärlor av min brorsa och jag har börjat göra ett jävligt najs halsband. Kreativiteten flöööödar, wohoo. Färdiga resultatet kommer absolut att visas i bloggen ;) så missa inte det! mohaa.

Så ännu en gång, Guten Nacht!

Sleeepy time

Nu är det sovdags för min del, som ni vet så ligger jag ju lite efter, haha. Känner att jag  måste kommentera Kalmars guld lite innan sängen. Usch, Fy och Blä på dom! Kalmar Jävlar som dom annars brukar heta när jag diskuterar dem med min extrema Kalmar FF supporter till vän Anja. Hon är nästa lika mycket KFF:are som jag är AIK:are och det säger ju en hel del ;) haha. Första guldet i klubbens nästan 100 år långa historia, kan väl nästan säga att dom var värda ett guld, men vafan, som ni kanske vet så beror ju detta Kalmar FF agg på att jag för tillfället är bosatt här i kalmarregionen, plus att dom varenda gång jag kollat på dem har de på något obegripligt sätt *fniss* slagit mitt älskade AIK. Och eftersom jag gått ut som stolt AIK:are i denna extremt Kalmar FF supporter täta region, så har jag en gnagande känsla av att jag kommer att få aggera hackkyckling imorgon. Och jag kan redan nu se framför mig allt detta tjat som jag kommer få utså.  Kollade nyss på Fotbollskanalen och en sak är säker  Kalmar har guld feber! 

Sovgott alla!

Det är en order! haha ^^

PS. Nästa år AIK, då jävlar tar vi hem det. Nästa år är vårat år. DS.


Äntligen hemma!

Sitter och kollar på Parlamentet, haha fyfan vad bra det är! Vaknade för en liten stund sen, slocknade i soffan nästan direkt när jag kom hem, märks att man gick och la sig halv 6 igår. Menmen nu kommer man i säng i tid iaf :) Nu ska jag kika på glaspärlorna jag köpte från min brorsa jultidningar och kolla på hemma bäst,
Kanske hinner skriva ett inlägg innan jag hoppar i säng, får se.

Hare gött!


Oj, glömde nästan!

Måste ju bara informera alla om att jag och  Anja är två av sju kandidater till Kalmarbyggdens Lucia 2008, så jävla kul alltså!
Så om ni känner att ni har behov att göra av med lite pengar och samtidigt lägga dem  på ett välgörande ändamål så släng gärna iväg en röst eller två :) Varje röst kostar 20 kr och går oavkortat till räddabarnen, bra va! :)

Rösta på mig:
http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/luciakandidat-4---jennifer-strom(958521).gm?service=mediacenter

Rösta på Anja: 
http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/luciakandidat-5---anja-engelholm(958526).gm?service=mediacenter


Guten Morgen!

Om det nu finns några goda sånna, vilket jag tvivlar starkt på. Men om det nu skulle finnas det så önskar jag er alla en jäkligt god morgon. Igår var jag uppe till halv 6?! Lixom hur dum får man bli? Menmen en positiv  sak är ju att jag kommer kunna sova ikväll iaf :) Kan väl inte påstå att mina förväntningar på denna blåsig november söndag är så stora, det enda som händer är väl att man ska hem till lilla Torsås igen. Nej nu är det dags för mig att gå och packa lite, men först tänkte jag lägga in en bild på bror som jag tog igår och en på min älsklings kissemiss.

PussPåAllaaa!

Heej bloggen ^^

Mohaaa det trodde ni inte va ?! 
Att lilla jag skulle skaffa blogg.
Nepp inte jag heller, men vafan man måste ju hänga med.
Kändes nästa som om jag var den enda i hela I-lands världen som inte hakat på denna blogg trend.
Så vad har jag gjort idag? hmm.. i princip noll och ingenting! Vaknade tjugo i två och förflyttade mig från sängen till soffan, haha på något sätt lyckas latmasken ta över min kropp på helgerna. Där spenderade jag mina första två vakna timmar med att glo på Svampbob fyrkant och ICarly på Nickelodeon (haha vilket liv jag har alltså, det är fan sorgligt!) tills min 6:åriga bror behövde hjälp med utstyrseln till nått maskeradparty ja.. för just 6 åringar.
Utöver min kreativa skapelse i min brors fejja har jag väl inte åstadkommit så mkt mer än betat av en hel del plugg som stod på att göra listan! Usch för plugg säger jag bara, speciellt på helgerna. Borde vara förbjudet, eller vad tycker ni?  Det är ju som om vuxna skule behöva ta hem jobb över helgen, har ni någonsin hört talats om det? Helg jobb, att göra när du är ledig. Hmm skulle inte tro det, men ska inte inleda bloggen med massa negativitet känner jag så det är nog bäst att jag lägger ner nu, förresten nu när jag tittar på klockan så ser jag att det är jävligt dags att lägga ner nu, och ja min blogg kommer innehålla en jädrans massa as, jävla, cp,och helvette osv. Så nu är ni förberedda på det och ni som inte gillar det tack och hej! Eftersom alla är här frivilligt så ger ni fan i att klaga, tack, usäkta den otrevliga tonen men vill bara klargöra vad som gäller. Nu ska jag och världens sötaste kissemisseplutt gå och kolla på en filmis, sen ska vi nanna :)

Tack för mig och välkommen åter! ^^


Dracula


Puss

RSS 2.0