gonatt för fan!

Går och lägger mig nu... allt är bara konstigt ändå.
Men lägger upp den här bilden först, som jag har sysslat med större delen av kvällen. Är man sjukt egocentrerad om man målar en bild på sig själv? ^^ haha... men gonatt på er nu!

Puss♥


....


haha måste nog öva liiiite mer.... ^^

Snart måndag igen *suck*

Jahapp, så var den här helgen slut, hunnit med lite plugg iaf, men mkt återstår fortfarande! I Helgen så fick jag reda på att det blir hela 6 veckors sommarjobb, gutt! Kanske inte jätteskoj att gå upp typ halv 6 varje morgon men nice med cash sen ju! ^^ Måste bara säga att Norges vinnarlåt är hur go som helst ju, har gått och sjungit på den hela dagen, :P haha. Nu ska jag plugga sista minuten inför provet i morgon, sen soova! Ska bli jäävligt skönt, gonatt!


¤
Kemiprov, Kap 4 (okey inte gjort det ännu, men skriver det imorn på morgonen så det finns inte så mkt mer jag kan göra)
¤ Kemiprov, Kap 7&8
¤ Slutprov i Spanska
¤ Slutprov i Kemi
¤ Psykologi arbete och redovisning, Hur man blir av med ätstörningar.
¤ Samhällskunskapsarbete och redovisning, integration.
¤ Inlämningsuppgifter, miljö.
¤ Inlämningsuppgifter, skatter m.m.


Puss♥

ESC

Grattis Norge och Alexander, so cute! ^^ För en gång skull är jag inte besviken efter att ha kollat på ESC, Norge var faktiskt en värdig vinnare tycker jag. :) Synd bara att Sverige inte lyckades nå en högre placering, europa är tydligen inte redo för opera, haha. Nehe nu blir det sängdags, den där festivalen höll ju på i evigheter, gonatt!

Puuss♥


Alexander Rybak, vinnare av Eurovision song contest 2009 med låten Fairytale!

bara 25 dagar kvar nu.... andas!

PLUGG! finns inget mer att säga....

Tänkte bara tipsa om en sida som är helt perfekt om man t.ex. inte kan lösa en matte uppgift eller bara vill få reda på vad som helst egentligen. Är faktiskt imponerad över dess komplexitet (kan man skriva så? haha).
Ni hittar sidan här: http://www.wolframalpha.com

Puuss♥

It's Friday for God's sake...!

Just nu är jag så jävla skoltrött så att jag vill kräkas, spy, vomera, ja alltså ni fattar! Känns som att plugga är det enda jag gör och ändå räcker inte tiden till. Varför måste det alltid bli såhär i slutet av terminerna? Hur svårt kan det vara att sprida ut allt jämnt över året liksom?! Just nu så känns det inte som att det här kommer gå vägen, men hur många gånger har man inte sagt det? och så löser sig allting på något sätt iaf, får hoppas att det gör det nu också! Just nu är iaf största längtan till 3:e Juni, då ska jag hunnit färdigt med allt och en tripp ner till Sölvesborg och Sweden Rock väntar. Nu måste jag plugga lite mer kemi, (på en fredag lixx!) sen tidigt isäng, gonatt!

Puss♥


Kom nu, tack!

naattiii...

Okeey nu fungerar det igen, pjuuh! ^^
Nehe off to bed now, känner att jag ligger lite efter på sömnfronten, vilket gett extra mycket huvudvärk de senaste dagarna, inte speciellt najs faktiskt!
Jenny om du läser det här så yes it's true, but shush about it okey! ;) top secret!
Önskar alla en god natt och ett sista grattis till Spunk R! ^^
(yes I'm (r)obsessed ^^)

Puss♥


looove

suuuck!

åååh abstinens, "twitter is currently down for maintenance" palla det lixx!


May 13th

Måste bara börja med att säga grattis till vår favorit Rob igen ^^
Så nu var det avklarat, så nu borde jag sätta igång att plugga, stressigt värre nu! Men först så tänkte jag lägga in några av min favorit bilder på födelsedagsbarnet, enjoy!  ;)

Puss♥

gaah, kolla tungan! ^^


HotHotHot!


Cutest ever.....


*sigh*






this is just adorable!


Smexxi!


Hello handsome ^^


*drooling*


Okeey this turned out kinda' corny, men känner mig lite sån idag, ni får leva med det! ^^

Grattis till världens bästa Rob!

Breaking Dawn sen sängdags för min del. Om ca 1 min är det 13e maj! 13e maj = Robs födelsedag = äta tårta ^^ (I'm not obsessed hahaa) Nehee sova nu, gonatt!

Puss♥


13th May 1986 ♥

hemma dag!

Imorse när jag vaknade hade jag värsta huvudvärken ever, ni vet sån när det till och med gör ont att hålla ögonen öppna, så det var bara att gå och lägga sig i sängen igen. Tur det, för då drömde jag världens bästa dröm, alltså ååh. Så himla jobbigt att vakna upp och inse att det var just bara en dröm  ^^.
Idag har jag mest suttit vid min kära dator, fått lite arbete gjort, men absolut inte tillräckligt! Det börjar dra ihop sig nu alltså!
I'll be your lover too har spelats minst 50 gånger idag också. Rob är fan underbart jävla musikalisk!

Nu börjar både House och melodifestivalen, alltså palla att man måste välja!!! Orka liksom att dom lägger melodifestivalen samtidigt som det enda jag föjer går, blir sååå irriterad på sånt! Får väl byta kanal i reklampauserna eller nått.

Puss♥

I'll be your lover too.. nananaa. alltsååå kärlek!

I'm feecking exhaausted right now! Känns att man inte har tränat på länge alltså, noot good! Sitter just nu och lyssnar på I'll be your lover to med Rob medan jag försöker att plugga, men kommer av mig varje gång som rösten skär sig i mitten, så himla söööt, I'm kind of dying over here! ^^ hahah svengelska ftw just nu känner jag, men grool på det! haha. (ni som sett meangirls fattar ;D ) Mina ögon vill att jag stänger av min dator nu, så får väl lyssna på dom, gonatt på er!

Puss♥


Hej schnygging!  I wanna be your lover too.... ^^

åskaa!

Alltså myyyys, det åskar ute. Första gången på evigheter, typ förra året eller något sen sist. Älskar att sitta inne och lyssna på när det mullrar utanför, lite mindre mysigt kanske när man har ett berg av läxor man måste  ta tag i, menmen that's life! Okeey, stuff to do:

¤ Kemiprov, Kap 4
¤ Kemiprov, Kap 7&8
¤ Slutprov i Spanska
¤ Slutprov i Kemi
¤ Psykologi arbete, Hur man blir av med ätstörningar
¤ Samhällskunskapsarbete och redovisning, integration.
¤ Inlämningsuppgifter, miljö.
¤ Inlämningsuppgifter, skatter m.m.
+ massaaaa annat, snart får jag ett nervöst sammanbrott eller ngt!

Nehee nu är det väl dags att sätta igång så man blir av med skiten någon gång!

Puss♥


Precis såhär känns det just nu!

Söndag

Hemma på ön igen då. I helgen har jag mest tagit det lugnt, kände att det behövdes, så har faktiskt inte ens öppnat några böcker. ( jag ångrar nog det sen ^^). Igår vart det en sväng till Solna för att se när AIK tog emot BK HÄCKEN. Dom lyckades peta in två mål och vann med 2-0, lyckaa! :D
Idag har jag väl inte gjort så mkt annat än åkt buss, seegt!
Nu ska jag pilla lite på psykologiarbetet sen blir det sängen, gonatt!

Puss♥


Kenny Pavey efter sitt 2-0 mål, bääst!

buss....

Sitter på bussen upp till Sthlm nu, passerade nyss Ringarum så det är ungefär hälften kvar. Känns väl inte så där jätte roligt faktiskt, sååå segt att åka buss. Tänkte sätta igång twilight för att fördriva tiden lite, och Rob får en ju alltid på bra humör, ^^ haha. Hoppas alla får en kanon kväll! :)

Puss♥

packar...

Håller på att packa lite smått just nu inför imorgon. Ska ju upp till pappsen över helgen, skoj! :)  Sen måste jag hoppa i säng, ögonlocken är tunga nu... Gonatt!

Puss♥

buhuuu.....

Alltså ååååh, livet är såååååååååååå orättvist! Nu har de dragit en vinnare i tävlingen om en roll i New moon, jag ville ju vinna!!!!! :( Depp!


*snyft*

Trääna

Nu ska jag iväg och träna för första gången på typ... hmm... är det 6 veckor nu? Alltså usch jag skäms! Snacka om dålig karaktär! Får skylla på att skolan tar räätt mycket tid just nu, haha funking dålig excuse men vafan måste ju  skylla på nått. Rationalisering kallas det va?^^  Nehee nu ska jag dra och byta om, sen jävlar!

Puss♥

Skoldags!

Idag har jag haft fetaste sovmorgonen eftersom dom andra skriver nationella prov, börjar inte förrän halv ett, hur najs som helst! ^^ Nehe nu ska jag kila iväg till bussen, ha en bra dag!

Puss♥


Hej snygg!

The Bad Mothers Handbook

Gaaah I'm in looove! Men det visste ni väl redan ^^. Har nyss kollat på filmen The Bad Mothers Handbook som Rob är med i. Alltså så himla söt film, och han gör rollen så himla bra! Kolla in den på robertpattinson.se eller gå in på länken här (2009-05-05).
Nu ska jag fortsätta plugga lite, sen blir det sängen! :)

Puss♥

Rob i "The Bad Mothers Handbook" ♥

sängdags!

Nu är det dags för sängen, imorgon är det skola igen. Känns väl sådäär kul, gaah sommarlov nu tack! Nehee en sista sneak a peak på robsessed får det bli :) sen sova, gonatt!

Puss♥

Tuuesday!

Idag har jag varit ledig, det har inte ni, mohaaa ^^. Inte åstadkommit så speciellt mycket, mest plinkat på pianot lite. Nu tänkte jag sätta igång med min vanliga sysselsättning, pluuugg. Roligt värre!

Puss♥

...

Pallar inte skriva något, blä...

Måndag

Skola igen då, inte sugen alls faktiskt. Och solen har tagit och gömt sig någonstans så ute är det världens sugväder, usch! Nehee bäst att jag går nu så att man hinner till bussen, ha en bra dag!

Puss♥

You never know where life will take you...

Oftast känner man sig rätt så säker på vart man är påväg i livet, man har sina mål och en väg man går som man känner att man har någolunda koll på. Men ibland kan yttre omständigheter på en sekund ändra hela ens liv. Man kan t.ex. bli stört förälskad i någon, ens förälder kan dö i en bilolycka eller så ser man en annons i en tidning och sticker till USA med nästa plan för att jobba som au-pair. Saker som bara händer utan förvarning, som gör att man måste lämna den där trygga vägen man stakat ut åt sig själv och istället börja något nytt och främmande. Idag hände just en sådan sak mig, eller kanske inte just mig, men personer i min närhet och det påverkar ju mig också eller hur. Jag vet inte riktigt än om detta kommer innebära något positivt eller om det kommer att gå åt helvette. Kanske lite av varje? Just nu är jag mest rädd för att det hela ska innebära att jag tappar kontakten med människor som alltid funnits där, vad kommer att hända när allt har lagt sig, kommer samma relationer fortfarande att finnas kvar? Jag tror och hoppas det, men man kan aldrig vara hundra procent säker, och det gör mig faktiskt lite orolig. Hoppas verkligen att jag är det i onödan!
Okeey medger att det där blev  ett seegt inlägg, speciellt för er som inte är insatta och fattar nada, men var tvungen att skriva av mig lite, sry! ^^
Ny vecka imorn, vilket innebär mera plugg, skojigt värre. Så det e väl bäst att man hoppar i säng nu så man inte försover sig som vanligt. Sovgott!

Puss♥

tv tiime

Nu är det slut pluggat för idag. Nu är det chockladbollar och Robinson som gäller :) Sen så blir det nog till att kolla på Dreamgirls som går på 4:an ikväll. Så jäkla underbar film, liksom hur många bra låtar kan man få in i en film? Många!
Over and out!

Puss♥

Sucha a waste...

Det är kanonväder ute idag igen, och jag måste sitta inne och plugga, it kinda sucks! Menmen snart sommarlov, får stå ut de veckorna som är kvar. Just nu håller jag på med ett miljöarbete i samhällskunskap, jävligt högt upp på tristhetsskalan kan jag tala om. Nehe det är väl bäst att jag fortsätter så man blir färdig någon gång, eftersom ni kan läsa det här så måste jag ju säga: ut med er i solen!

Puss♥


Min lärare försökte vara rolig, kinda corny! ^^ haha

1:a Maj

Ännu en strålande dag har spenderats ute i solen, läxläsning varvat med Eclipse så man pallar med att ta in all information är perfekt en sådan här dag. Imorgon åker alla iväg så då blir det ännu mer plugg, en riktig pluggdag ska jag ha när man äntligen får vara ifred i lugn och ro, behövs verkligen kan jag lova!
Nu ska jag hoppa i säng, gonatt!

Puss♥


Inte ett enda moln på himlen har det varit idag, fyfan jag älskar värmen!

RSS 2.0