....

48 st paket inslagna och snörade. Det tog ju sin lilla tid. Nu ska jag kolla på historian lite och sen sova. Om det går dåligt på det här provet är det helt och hållet min lilla mammas fel som tycker det är viktigare att slå in paket än att plugga. Gonatt!

Jag vill också vara 7 år och få paketkalender.

Jag får nöja mig med en Hello Kitty-chokladkalender, nästan lika bra!

måndag

Ikväll är det plugg som gäller. skoj. Dagen i sig har varit rätt soft, jävligt skönt att man slipper vrålplugga till mattenationella som alla andra iaf. Efter skolan stack jag till friskis och tränade i en och en halv timme *stolt*. Hoppas på träningsvärk imorn. Nu ska jag ta tag i mitt liv och iaf försöka hinna klart med engelska och biologin idag. Ikväll blir det att slå in 400000 julklappar till skitungarnas presentkalendrar, inte kul! Nehe nu är det nästan lite brådis om jag ska få den här kvällen att gå ihop, hare!

Puss!♥

1:a Advent

Kan inte riktigt fatta att det redan är 1:a advent idag (igår). Har ingen julkänsla alls ju. Vi får hoppas på lite snö och så, så kanske den rätta stämningen dyker upp snart =) Idag har jag varit på världens minsta "julmarknad" och adventsfikat minst 20 gånger känns det som. Har också äntligen fått mitt rum städat (och pyntat), mycket välbehövligt faktiskt. Nu måste jag sova så att man orkar upp till skolan imorn, usch vad jag inte är sugen alltså! Menmen bara 3 veckot kvar nu, sååå skönt! Gonatt!

Första ljuset tänt


update

Hello there, long time no see! Nästan gått en vecka sen jag uppdaterade sist, dåligt. Det har iaf hänt en hel del sen i tisdags. Biologiprov med Sven var... intressant, haha fyfan! I torsdags var det rugby. Första gången för mig. Sjukt kul att både Stagg/Jennys killar och tjejer tog hem det! Efteråt blev det först "efterfest" hos Fredrik, sen Palace. Kan väl inte påstå att det var någon höjdare faktiskt. Utgång utan bar är inte riktigt min grej. I fredags hade vi KPT-dag så då bar det av till Torsås för att kolla på Toves projektarbete, My Waterloo. Jätte bra show, riktigt proffsigt gjort tycker jag. På kvällen blev det utgång med Anja och Elin, Tony hängde med på ett hörn också, haha. Jennie följde med bussen in, men försvann sen upp i rök, tråkigt! Igår vart det mest chill och på kvällen "lite" julbak.
tufft spel det där!

Dubbelseger till stagg/jenny, nice!

Anja, Tove och Jennie

Dolls

Kimpa

Tove hade tränat med en massa ungar. så himla söta!

Panja på bussen in.

Toooneeeey, haha.

Söt-Jennie



Utanför palace

På lördagskvällen gjorde jag 200000 marsipan-tomtar, inte kul!

Mammsen gjorde lussebullar, ett måste på julen.

....

Blev en hemmadag idag. Vaknade upp med världens huvudvärk, så det var bara att hoppa ner i sängen igen. Vaknade igen vid 1 och har inte gjort ett handtag sedan dess förutom att hinka 3 koppar kaffe och snackat skit. Skitbra när jag måste plugga! Nehe det är väl kanske bäst att man sätter igång nu, men har verkligen ingen lust att läsa om gamofyter, prokaryoter eller hur många ben insekter har. Just shoot me, please!

Puss!♥

Dagens sanning.

Rökare är också människor, men inte lika länge.

måndag

Istället för att plugga som jag skulle ha gjort hela dagen, så fastnade jag framför New Moon. Så har inte pluggat ett skit. Kanske bäst att man sätter igång nu. Bara en sak först. Till er som också har Twilight-feber tänkte jag tipsa om att ni kan gå in och se den här, kanske inte världens bästa kvalité men det duger så länge =). Nu ska jag gå och mysa med mina biologi-böcker, gonatt!

Puss!♥

Söndag

Kom hem halv 5 igår, skulle upp halv 7 för att ta bussen mot Kalmar, perfekt. Skönt att man kunde sova ikapp på bussen iaf. Hemma så blev det firande av Stefan som fyller år idag, grattis :) Moster med bihang var här och åt och fikade, trevligt! Nu ska jag sova, är så jäkla trött. Gonatt!

Puss!♥


Såg det här pepparkakshuset på centralen imorse. koolt ju! ^^

Lördag

Överdrivet bra uppdatering i helgen känner jag, verkligen. Igår var det lite kalas hemma i Hökarängen för mig och farsgubben. Trevligt att träffa alla, blir ju inte så himla ofta nu för tiden. På kvällen stack jag och Jenny på nån fest i Huddinge, har väl haft roligare om jag säger så, men fick ju träffa Jenny iaf :)
Pappsen och syssling Elvira

Engla

Tjejligan

Söt-jenny♥

öh?



ja hittade en hatt!

toa-snack

jojoo



Buss

New Moon var så jävla bra! Vågade inte ha så höga förväntningar, ville ju inte bli besviken. Ingen risk alltså. Den var så jäkla mycket bättre än twilight. Går inte ens att jämföra. Chris is a genius. Han fångade storyn perfekt och lyckades till och med peta in en hel del sjukt roliga komentarer(=skrattattack =cola i näsan), något som jag tycker saknades i Twilight.
En sak till. Närmast hjärtat finns ju alltid Rob, men när Taylor tog av sig tröjan. Oh My God säger jag bara! Det är värt att gå och se den bara för att få se det  ;) haha.

Sitter på bussen upp mot sthlm. Får se vad som hittas på i helgen. Nu blir det baksmällan för att fördriva tiden lite. So long!

Puss!♥

New Moon

Nu drar jag in till Kalmar. Jag, Emma och Alexandra ska på midnattsvisningen av NEW MOON. Kan inte fatta att jag äntligen ska få se den, wiiie!

Hoppashoppashoppas att den är bra nu alltså.

it's a little bit windy outside

Vem fan har bråkat med vädergudarna? Att gå från bussen och hem tog typ dubbelt så lång tid som det brukar göra. Inte nog med att det regnar. Det blåser så jävla mycket att regnet kommer i sidled, så man såg högst en meter framför sig när man gick. Kombinationen storm, regn och att det är svinkallt gjorde att jag nästan var tröttare när jag kom hem från bussen än när jag kom från gymet. Det är ju fan helt sjukt. Går det inte över till imorgon är det jag som stannar i sängen i morgon bitti. Över min döda kropp att jag går ut i det här igen!

orättvist

Läste nyss b-bellas blogg och dog. Hon har precis varit på förhandsvisningen av new moon, NEW MOON!!! Livet är sååååå orättvist! Vill se den nununu! Bara en dag kvar, låt det gå fort! Nu ska jag sova och tycka synd om mig själv för att jag är en "vanlig" människa som inte blir bjuden på några förhandsvisningar. Gonatt!

Puss!♥

bring back those days

Såg Luciakandidaterna tidningen häromdagen, gud vad man längtar tillbaka alltså. Det är verkligen något av det roligaste jag har gjort. Även om det var förbannat jobbigt och utmattande ibland så vägde verkligen det andra upp. Det bästa var ju endå att jag och Anja fick göra detta tillsammans. ♥
Drömmer mig tillbaka lite genom att lägga ut några bilder:

En hel del nätter spenderades hemma hos Anja

fixellifix

Lucia-kröning med Vox Beata

Ibland spårade det ut riktigt ordentligt uppe på Lucia rummet

En hel del besök hos Kallskänken blev det

Lussade på IKEA



Jag och Anja i Lucia bussen

Amalia och hennes idol PL

moot Poland

Emilia på färjan

nej jag är inte spelberoende... eller kanske lite då.

nyss anlända i Gdansk

autograf-skrivning

Lussade på storgatan

Amalia and the moose

Jag och Anja ♥

innan tv-framträdandet

Vi och Magnus, någon svensk speedway förare som fått pris på galan

julmarknad hann vi med också

här får du extra

no comments

tror att de tog det där med juldekorationer lite för seriöst

öhh?

Amalia och jag roar oss på färjeterminalen

glömmer aldrig detta! helt jävla sjukt! hahaha

eftersom hela båten gick och la sig typ 12 fick vi roa oss själva

***spoiler heaven***

åååh vill att det ska bil torsdag nu.....

....

Good night people, nu blir det sängen dirr. Ska bli sååå kul med en ny lång härlig skolvecka!

lite hjälp på traven för er som har svårt att somna ;)
Puss!♥

Bruce Weber is a genius!

note the book, haha

we love that pout♥

no words


lördag

Nu kan jag inte skjuta upp det längre, mitt rum måste städas! Och jag som hatar att städa, nästa lika mycket som att plugga. Michael får hjälpa mig att ta mig igenom det här också, ♥ man in the mirror.
Ingen utgång igår, istället blev det tjejkväll hemma hos Märta med massa godis och idol, trevligt! =) Skönt att Eddie äntligen åkte ut också.
Nehe ska väl sätta igång nu, hare bra!

Puss!♥

färdigpluggad och dags för sängen...

Nu har jag pluggar i mer eller mindre 4 timmar, siiick! Tack Michael för din musik!♥ Den gör det så mycket trevligare att plugga, haha. Känner mig iaf rätt så bra förberedd inför imorgon, så hoppas det sitter när man vaknar också. Nu ska jag hoppa i säng så man är fresh tomorrow, sovmorgon har man också, perfa! Gonatt!

Puss!♥

PS. IMORGON FÅR JAG LOGGA IN PÅ FACEBOOK!!!! :D DS.

Pka♥

Pluggar kemi, fan vad kul jag har!

some pics

Här kommer lite bilder från gårdagen, blev inte så många eftersom de flesta bilderna togs med Anjas kamera.
frukost/lunch på donken innan bion

Michael är fan den största någonsin! Förjävligt att han inte fick slutföra
THIS IS IT

efter bion blev det taco bar innan vi drog till Globen

la placa

Förbandet Evermore, var väl ingen höjdare.
Men lyssnar iofs inte på sån musik.

Pink var så jävla grym! Har inte fattat innan vilken otrolig sångare hon är,
men shit alltså, hon kan verkligen sjunga!

Pink

Pink

Pink

@hökarängens t-station. We have fun together! ♥

hah

Innan vi tog bussen ner till Kalmar igen blev det Kina/sushi buffé.


Nu ska jag kolla på senaste episoden av Smallville *tönt* sen sova. Gonatt!

Puss!♥

Hemma från en jävligt bra dag!

Nu är vi hemma. Pink var sjuukt bra! This is it också. Nu ska vi hoppa i säng så vi orkar upp till bussen. Bilder kommer upp imorgon. Sovgott!

Puss!♥

Stockholm...

Nu är vi framme i sthlm! Nu blir det sängen så att vi är pigga imorgon, fyfan vad jag längtar. Gonatt!

Puss!♥

drooooling

haha okeey, fånig musik osv, men helvete vad IRRESISTIBLE han är!

Sonntag

Hallå där! Skiiiiitbra uppdatering today, oh yes ^^ Farsdag idag så det har blivit en hel del fika, inte bra för mitt nya liv, suuck, haha. Håller på att packa lite inför Sthlm imorgon. Jag och Anja ska på P!nk i Globen på tisdag, fyfan vad jag längtar. Känner på mig att hon är en riktig entertainer. Lite synd bara att det inte var på en onsdag så man kunde gått ut efteråt, haha. Nu ska jag göra ett röj så man blir klar någon gång, sen blir det sängen. Bye!

Längtaaar! ^^

2-0 på Råsunda

Meen fan vad bra dom är just nu! AIKs första dubbel någonsin, det säger ju inte lite. Nu jävlar ska vi röja i Europa, haha. Måsta bara påpeka att Göteborg inte lyckats vinna över AIK i år, haahaahaa!
Vi tog dubbeln, och imorgon åker Djurgården ut! ♥



bilder som framkalla eufori... ^^

Cup-final!

Halvtid! AIK äger Göteborg, vi måste vinna! Kom igen nu Stahre gör ett av din berömda genidrag och döda den här matchen.

mot friskan

Fyfan vad jag är trött, var såhäääääär nära på att ligga kvar i sängen istället. Men icke, nu ska jag in till Kalmar och träna, shit var jag är duktig!

Puss!♥

Ge mig 20e November, nu!

Säger bara SPOILER-VARNING! Här har ni 9 minuter New Moon, enjoy!

finner inga ord..

natti..

Nu är det dags för sängen, ska bli sååå skönt! Matteprovet idag gick skit, men det är sånt man får leva med. Får satsa på nationella istället. Efter skolan drog jag till gymet och tränade i över en och en halv timme, *stolt*. Hoppas att jag klara hålla i det här nu.

Är man portad från facebook så får man hitta andra saker att underhålla
sig med. Så det här är vad jag har pysslat med hela kvällen. Märks ju att
man är nybörjare, penseln ville inte sammarbeta med mig för fem öre.

Sovgott!♥


derivataaaah!!! ♥

Har egentligen inte tid att skriva, men jag fuskar lite. Kom hem från skolan halv sju, helt sjukt ju, och har sen dess suttit med näsan i matteböckerna eftersom jag har prov imorgon. Min hjärna börjar typ brinna snart. I skolan kom jag och Märta på världens sämsta idé, vi ska vara utan facebook i en vecka, jag kommer klättra på väggarna! Haha får se hur det slutar alltså, nu måste jag ner och kolla igenom la matemáticas en sista gång! So long!

Puss!♥

Plugga!♥

Idag har det inte blivit mycket bloggande. Har väl inte funnits så mycket att skriva om heller, eftersom jag pluggat matte typ hela dagen, skoj! Nu ska jag ta en dusch sen blir det smallville och sova. Älskar dom nya avsnitten! ♥  I'm such a geek, haha! Sovgott!

Puss!♥

jag sa skjut mig!

Måste bara säga att jag älskar matte, verkligen. Speciellt när jag inte fattar ett skit, strålande! Ibland så undrar jag varför jag bytte till natur, liksom hur dum får man vara egentligen. Hej jag heter Jennifer och jag vill inte ha ett liv dom närmaste två åren, suuuck! Nu är det iaf sänggång för samtliga passagerare. Ska bli kul med skola imorgon, skitkul!
Bäst att jag går och lägger mig så att jag inte skriver något dumt, haha. Gonatt!

Puss!♥

Sleten..

Fyfan, vilken jävla dag! Påväg att somna både en och två gånger på fysiken, har varit riktigt jäkla trött. Det är hårt att ligga på top alltså, haha. Ingen alkohol förrän tidigast på fredag, haha nej skämt åsido, nu är det vit ett tag som gäller, min kropp hatar mig just nu, typ. Förövrigt har jag matteprov på fredag, skulle pluggat hela lovet, har inte ens öppnat böckerna, fiint! Så den här veckan blir väl inte roligare än inre och yttre derivata. Nu ska jag plugga (läs kolla mejl och hänga på facebook) ååh skjuut mig!


Gonatt!

Shiiit vad trött jag är! Nu blir det sängen, känns inge vidare med skola imorgon, suuck! Gonatt!

Puss!♥

♥ AIK Svenska Mästare 2009 ♥

Lite bilder från igår. Kan fortfarande inte fatta att vi vann alltså! LYCKA!

Redo att se AIK ta SM-Guld

Mååååål!

vinnare

vackert♥

vi är överaaaallt, men det är inte ni! ♪♫♪

hata! hata! hata! Göteborg!

folk var galna! ^^

Maskerad hos Jonte

Lägger ut lite bilder från i lördags, var ju tvungen att dra in till stan direkt när jag vaknade igår så har inte hunnit.
Galen kväll i alla fall! =) Avslutades med över en timmes lång färd med nattbussen från Östertälje, så var hemma runt 6, inte najs.

Maria var tjuv

Jennö var pirat

Batman tema, riktigt coolt!

Danne was scottish, hahah

wöö!

Mariiia

Halo? typ?

snygg man är alltså!

det är farligt att däcka, tydligen så lyckas dom göra det varje gång! haha

På bussen hem som tog evigheeeeter!

♥ AIK Svenska Mästare 2009 ♥

Jag är så jäääävla glad! :D Finns inga ord som kan beskriva detta!
så lägger upp dessa obeskrivligt vackra bilder istället.

Kungsgatan var helt galet! ♥


Nu jävlar tar vi SM-Guld!

Om lite mindre än 3 timmar börjar det. Är så jävla nervös just nu! Kom igen nu Gnaget, nu ska vi krossa Glenn.

Drömmar om Guld!


RSS 2.0