mot hufvudstaden

Nu bär det av ut i stormen, mot sthlm. Ska sova en natt där innan vi drar vidare upp mot fjällen. Kanske blir utgång med Jenny ikväll också, får se hur det blir med det. :)

Today Is "Remember Me" Trailer Day

An Unofficial Remember Me want everyone who has a website, blog, twitter or Facebook page to post the "Remember Me" trailer today to support the movie!

I just can't wait for March 12 to come around!!

Packar

Håller på att packa lite smått inför fjällen. Ska ju vara borta i två veckor så det gäller att packa smart, vilket jag är totalt värdelös på. Hur ska detta gå?
Historiaprovet idag gick väl inte strålande, men okej iaf. Det är iaf väldigt skönt att ha det avklarat. Nu är det bara engelskaprovet kvar, sen är det äntligen lov! Ska bli så himla kul att åka skidor, gjorde ju inte det förra året så nu tar man igen det med två veckor, haha. Även om svenska fjällen inte riktigt kan mäta sig med skidåkningen i Österrike, så kommer jag ju åka på två olika ställen, så hoppas att jag inte hinner tröttna på det iaf. =)


Penny i Österrike 08, ser ju inte helt fel ut.

Fet Tisdag

Semlor är överskattat. Kan vi inte införa kladdkakansdag istället?

The Axis of Awesome 4 Chords

Hittade det här klippet hos Anja, vet att det har blivit en hel del videos från henne på sista tiden ;) men det här är så coolt!

Verkar ju inte vara så svårt att skriva en hit alltså... haha.

lovely hamonies

Fan vad stolt jag blir när jag ser det här, dom är så jävla bra! Klippen är från välgörenhetskonserten för Haiti i Söderåkrakyrka i söndags.





♥AIK 119 år♥

Idag är det 119 år sedan den klubb som ligger mig närmast om hjärtat, nämligen Allmänna Idrottsklubben, AIK bildades. I en intervju berättar AIK:s grundare Isidor Berhrens hur AIK föddes:

" En kväll promenerade jag och min bror Paul på Hantverkargatan. Vi gick rätt fort och bakom oss kom två andra ungdomar, som spänstade på värre och försökte sig på att gå om oss. Vi ökade takten och detsamma gjorde våra okända vänner. Vi måste till slut springa för att inte bli passerade och när vi hade skakat av oss våra medtävlare så kom jag på idén att vi kanske kunde springa ifrån flera. Varför inte bilda en idrottsförening?

Vi skrapade ihop en rad goda vänner med utpräglat idrottsintresse och sammanträdet hölls hemma hos min mamma på Biblioteksgatan 8 på Norrmalm. Skall vi bilda den här föreningen frågade jag och alla instämde. Jag konfirmerade beslutet med ett klubbslag med en blyertspenna. Det fanns många namnförslag. Eftersom vi kommit överens om att alla upptänkliga idrotter skall utövas, är det väl lika bra att kalla oss för Allmänna Idrottsklubben, AIK, föreslog jag. Det blev ett nytt klubbslag på denna sak med samma blyertspenna. "


Tack!


hard work work

Idag måste jag verkligen plugga röven av mig. Varför kan jag då inte sätta igång med det istället för att sitta framför den här jävla dumburken? Så fort jag ens tänker tanken på att ta fram böckerna så får jag panik-känslor i hela kroppen och kommer på 1000 skäl till att göra något annat istället. Jag är så trött på det. Det skulle vara så mycket enklare om man tog fram böckerna precis när man kom hem och gjorde det man skulle och sen hade hela kvällen ledig att göra vad man vill på,  åååh suck! Ge mig motivation tack!

Picspam from Saturday's Party

Vi är über-snygga! haha

Fredrik och födelsedagsbarn2

all the single ladies... all the single ladies...

heh

ulalaaaa...

ett riktigt energiknippe det där, hahaha!

-strike a pose


Dagen efter...

Orkar inte skriva så mycket, lite seg från igår kan man väl säga. Lägger iaf in en bild på födelsedagsbarnet som öppnar presenter. Kanske kommer fler sen. ;)

Details Outtake Video

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna video. Rob är drop-dead gorgeous as always, men alla nakna size zero modeller känns inte riktigt som hans stil, eller har jag fel? Den är iaf rätt så barnförbjuden så se till att inga småpluttar är i närheten när ni tittar. :)


Party

Ikväll blir det fest, ska till Linnéa som har 18-års fest. Kommer nog bli riktigt kul. Soo long!

Bistro

Nu blir det utgång med girls från klassen, kommer bli naaajs!

Onsdag

Idag är det onsdag, vilket betyder att över halva veckan har gått, jävligt skönt! Fick äntligen reda på matteprovet idag, helt otroligt fick jag mvg! Jag som kämpade för att hålla mig på vg-nivå förra terminen, galet! En annan trevlig överraskning idag var att både jag och Märta blev utvalda att åka till Lunds universitet 24-26 Mars, kommer nog bli riktigt skoj. Imorgon blir det kanske Bistrobar, får se vad vi bestämmer oss för. Avlsutar inlägget med en video som jag tillägnar Jenny som jag vet kommer uppskatta den nästan lika mycket som jag gör, Enjoy!


Tuesday

Idag hade vi "friluftsdag" i skolan och jag dansade jazzdans. Väldigt kul, men svårt. Kan ju iaf säga efter den här dagen att jag inte är någon dansare, haha. Efter det hade vi fysik ca 40 min och fick reda på provet, fyfan säger jag bara! Sen så hade jag min första sånglektion med Jennica, gick faktiskt himla bra. Har nog inte fått så bra kritik av en sånglärare förut så det känns kul. Drog till friskis en snabbis efter skolan också, ska verkligen försöka komma igång med träningen ordentligt nu!

Puss!♥

sthlm

Tog en liten break från bloggandet förra veckan. Hade både matteprov och fysikprov, så jag hade fullt upp kan man säga. Helgen spenderades i sthlm, på lördagen blev det 85 års kalas och sen utgång med Jenny och Jojjo på kvällen. Vi bröt våran The Bridge trend och drog till Chaplins vid Hötorget, helt okej ställe. Kul att de hade karaoke, mindre kul att det säkert lät förjävligt när man sjöng i det tillståndet man var i. Självklart blev det främling för min del, sen I love rock 'n' roll med tjejerna. Är iaf tur som fan att det inte finns inspelat, haha. På söndagen vaknade man upp och så fanns det inget vatten pågrund av någon vattenläcka. Skitkul att inte kunna duscha eller borsta tänderna dagen efter, fyfan! Bussen hem till ön gick inte förrän 5, så det var himla skönt att slippa stressa upp som jag brukar få göra. Som vanligt var det jobbigt att lämna stan, men snart så...


Kusin Leia och Kasper på 85 års kalas.

Förkrök hemma hos mig, Jenny lyckades blunda på varenda kort. ^^

utgång!

Hej hopp snopp! Inget bloggande på ett tag, mkt i skolan skyller jag på. Sitter med JennyPenny och super skallen av mig, sa hon att jag skulle skriva. Snart ska vi ut och göra staaun. Greeaat!

RSS 2.0