tors..

Har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag, är så himla trött. Dumma Siggepigge!
Dagen började väl inte så värst strålande imorse. Klev på bussen vid 7.10 som vanligt men sen så började den aldrig köra, efter typ 5 min säger busschauffören att det är punka på bussfan. Vi måste alltså vänta på en ny buss eftersom dom inte har några extra här i hålan Mörbylånga. 8.00, 50 minuter efter att den andra bussen skulle gått kommer ersättningsbussen, fyfan vad irreterad man blir när saker krånglar, hade liksom gått upp kvart i 6 i onödan. Lyckas iaf på något konstigt sätt komma i tid till första lektionen , 1 min innan läraren kom ;) haha. Dagen i skolan har väl varit som vanligt, sjukt mkt håltimmar som spenderades på resurs. Går ju rätt sent på torsdagar så har inte hunnit med så mycket annat än att träna med mammsen sen jag kom hem. Men det är alltid lika skönt! Snart kommer bror från sthlm eftersom han har lov, men orkar nog inte hålla mig vaken tills han kommer så får säga hej imorn istället. Nej, nu måste jag sova!

Puss och gonatt!


Trött....!

Inatt har Sigge sovit i min säng och nosat och kurrat och slickat och bara varit allmänt jobbig, så jag är så jävla trött idag. Typiskt att det skulle va när jag har min längsta skoldag. Har iaf fett med håltimmar idag så ska försöka jobba med spanskan lite, så slipper man göra det hemma sen. Ha en bra dag!

Puss♥

natti natti...

Nu ska jag sovaa, är trött som fan faktiskt! Blev klar med psykologi uppgiften idag, känns himla skönt att ha det gjort. Nu får ni sova så gott allihopa!

Puss♥

Bring back those days...

Igår satt jag och gjorde ett litet Collage av bilder från tiden i Kalmarbygdens Lucia. Gud vad jag längtar tillbaka, det var lätt en av de roligaste saker jag har gjort. Tack Anja för att du övertalade mig att söka! En sak som jag saknar jätte mycket är att jag fick va med Anjapanja nästan varje dag, fyfan vad jag saknar henne! Okej det fick jag väl kanske när vi gick i samma klass också men det här var skillnad, man levde ju så tätt inpå varandra. Man åt, sov och spenderade hela dagarna tillsammans. Det blev en så himla bra gemenskap. Den 18:e februari är det dags för återträff, det ser vi fram emot!


Tis

God morgon allihopa! Nu drar jag till skolan, tijingeling!

P.S glöm inte att äta semlor idag. ^^

damp..

Jag får jag rycket på min kamera! Är så jävla irreterad just nu. Det går inte att lägga in några bilder, det står bara: kontrollera anslutningar. Någon som haft samma problem? Nehe, det är väl bäst att jag hoppar i säng nu så jag inte drämmer in kameran i väggen eller något annat dumt. Förresten träningen gick super idag, känns alltid så himla bra efteråt!

Sovgott på er!


Måndag

En blandning av ris och ros kan man väl kanske samanfatta dagen som. Uppdraget imorse gick fint så det var himla skönt att få det ur världen. Men påvägen därifrån så hade det blivit plusgrader ute och tydligen så hade jag hål i mina skor så när jag kom till skolan så hade jag två simbassänger på fötterna, inte speciellt mysigt. Bestämde mig för att jag absolut inte kunde stå ut en hel dag med fötter i sådant skick så innan spanskan började gick jag ner på stan och smet in i första bästa skoaffär. Hittade ett par bruna på rea för bara 250 spänn. Helt perfekt! Flytet fortsatte sedan på spanska lektionen där jag fick reda på att jag fick mvg på provet, och jag som inte har läst spanska på ett och ett halvt år. Stolt! Men tyvärr höll turen inte i sig så länge, efter lunch började huvudet göra ont som tusan och har gjort det sedan dess, usch! Hjälpte inte ens att jag hinkade i mig tre koppar kaffe. Nu ska jag iaf iväg och träna med mammsen, och sen är det plugg som gäller.

Förresten så fick jag alla bilder från tiden med Kalmarbyggdenslucia av Anja idag. Ska bli himla kul att kolla på! :)


fail...

Fuuck. Det visade sig att vi visst inte har 9:an, och därför har jag gått upp en timme för tidigt helt i onödan. Känns ju jätte bra, det här kommer säkert bli en lyckad dag. Nu ska jag iaf dra till bussen, tjingeling!


Sovdags!

Har bestämt mig för att gå upp vid 5 imorgon, så hinner jag iaf se slutet av galan. Har jag tur kanske jag får se Rob också *hoppas*. Så för att inte bli en zombie eller liknande imorgon så tänkte jag gå och sova nu. Gonatt alla!

Puuss♥

Sista dagen på lovet.

God morgon mina vänner. Sista dagen på lovet idag då, ska faktiskt bli rätt så skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Men önskar att jag hade haft lov den kommande veckan istället, då kunde man suttit uppe hela natten och kollat på oscarsgalan. Får nöja mig med att gå upp i ottan och se slutet, de brukar ju spara det bästa till sist om jag inte minns fel. Idag ska jag försöka få färdig min psykologiuppgift som jag skjutit upp hela lovet, lär ju sysselsätta mig större delen av dagen. Inte speciellt skoj faktiskt.

Oscarsgalan inatt, vill se ju!


Lördag

Ursäkta den mystiska frånvaron, eller... okej så speciellt mystisk kanske den inte har varit men om ni nu av någon märklig anledning skulle ha saknat mig och mina små inlägg kan jag förklara att tystaden berott på att jag blev drabbad av ett så kallat bli-helt-besatt-i-en-bok-och-kan-inte-lägga-ifrån-mig-den anfall. Boken jag läste var på nästan 800 sidor, så ni kanske förstår att jag har haft fullt upp, så ni få ha överseende med min frånvaro här på bloggen under den tiden. Lovar att jag ska försöka skärpa mig i fortsättningen, haha. Kan ju ge en liten förvarning om att Så länge vi båda andas kommer ut den 12 mars, och då lär ni inte hitta ett enda nytt inlägg från mig förrän den 14, tidigast! Bara så ni vet alltså. Ehm ja..okej, vad har jag gjort idag? Kan väl inte påstå att jag har gjort så värst mkt, läste äntligen ut boken imorse, sen har jag typ bara spelat Rayman med brorsan hela dagen. Ni vet det där spelet med gubben som skjuter ut en handske från magen och med hår som man kan flyga med, som man spelade när man var typ 8 eller något. Sjukt kul är det iaf, får ni tag på ett sådant så borde ni testa det! På kvällen blev det självklart melodifestivalen för hela slanten. Vi bunkrade upp med chips och dipp och massa annat gott och kollade på när E.M.D och Molly Sandén gick vidare till globen. Själv anser jag att båda dom låtarna var rätt så tråkiga, okej E.M.Ds låt var väl kanske rätt okej, lite svängig och så men Mollys, visst var den fin men... jäkligt tråkig. Enligt mig hade Rigo & the Topaz Sound feat. Red fox den bästa låten, de borde gått till globen istället för andra chansen men eftersom alla bara röstar på de som är kändast (egna spekulationer) så vann ju såklart E.M.D över dem. Måste bara tillägga att röstsystemet svt börjat med är lite onödigt, det borde vara så att den som får flest röster går vidare, punkt slut. Inte massa tjafs hit och dit med dueller och liknande. Och alla som klagar på Petra Mede. Ni kan slänga er i väggen, Petra Mede är Kul! Absolut den bästa melodifestivalvärd vi haft på länge.


Med Mede i rutan blir det inte trist i första taget ;) haha


Finns det något godare än dipp när man ska mysa framför tvn? :) Nej!

soova

Kom hem från träning nyss, shit vad jag inte var pepp idag! Men känner mig himla duktig att jag gick dit iaf.
Dagen spenderades alltså i Kalmar med la familia, vi såg filmen Bolt och käkade på donken. Ska bli skönt när lillskitarna kan käka nått annat än den där skräpmaten :P Filmen var "sååå maxad",(ni som har sett filmen fattar ^^) haha nemen skämt åsido, den var faktiskt väldigt bra trots att det var en film för de lite mindre. Pixar lyckas ännu en gång! Nu är jag helt slut efter en hel dag med brorsorna så tänker gå och läsa lite nu sen blir det tidig sänggång.

Gonatt♥


Joel aka PosarN^


Middag på donkeen.

Biomys med familjen

Nu har jag nyss ätit frukost och ska bara jag göra iordning mig, sen ska vi åka in till kalmar och kolla på bio. Kan ju inte direkt säga att filmen var mitt förstahandsval men majoriteten bestämmer eller hur? Får se det som ett utmärkt tillfälle att umgås istället, man gör ju inte det så ofta. Nej nu måste jag nästan skynda mig, bilen går klockan 10. Hoppas alla få bra dag!

Puss♥


Hola!

Hallå där! Pallade inte skriva något igår när jag kom hem, var helt slut. Så resterande timmar av dagen spenderades i sängen med en bok. Tror inte om jag vågar avslöja vilken, haha. Hade iaf väldigt trevligt hos moster, vi bakade bla chokladmuffins och gick en sjuukt lång prommee med hennes hundar, Binja och Dippo. Skönt att bara umgås och ta det lugnt. Idag har jag kollat på WALL•E med minstingen, så himla söt film! Pixar lyckas alltid få till det där lilla extra. Efter det hittade jag en massa pärlor i garderoben så jag och Joel började göra massa arm- och halsband. (kolla bild nedan hur otroligt snygga de blev, haha) Nu ska jag kolla färdigt på Phantom of the Opera sen blir det sängen. Ska upp tidigt imorn, eftersom jag ska in till kalmar.

Puss♥


Var ute med Binja plutten på en långprommis.


Bror och jag var fantastiskt kreativa idag, haha. Fina va? :D


Tillsist, var bara tvungen att lägga upp en bild på min mongokatt som äter broccoli.
Det kan väl inte vara normalt? ^^

Mot Sättra

Hej då! Nu sticker jag, hörs imorgon om jag inte lyckas få tag på någon dator till dess.

Puss♥

En ren kissemisse!

Hahah jag döör! Ikväll har jag "badat/duschat" min katt eftersom han är retard och inte tvättar sig själv, vilket ledde till att han inte luktade  så värst jättemysigt. Idag fick jag alltså nog och tvålade in honom i schampo. Det gick ganska bra, det svåra var att få bort schampot igen. Kan ju inte påsta att han var så sugen på att bli duschad, men skam den som ger sig. Efter mycket om och men lyckades jag hålla fast honom och få bort allting, men det medförde också typ 18 rivsår, på varje arm! Snäll kisse jag har! haha. Nu sitter han på min säng och slickar sig som en tok för att bli torr, kanske ska gå och hjälpa han med hårtorken? haha ne skoja bara! Nu blir det sängen, imorgon ska jag, mamma och Joel till moster efter att mamma har slutat skolan, ska bli mysigt.

Gonatt!

promme

Nu är vi hemma igen, så himla skönt väder det var ute. Älsklings kissemissen följde också med på promenaden.

Siggepigge tror han är en hund!


Innan vi hann hem gick solen ner, fiiint.

GH

Guud så skönt det är med lov, inga måsten överhuvudtaget. Så idag har jag bara chillat och spelat Guitar Hero. Klarade nyss ut det på medium och tänkte att nu kan jag nog i alla fall klara dom lättaste låtarna på hard utan problem. Men chii fick jag. Den där förbannade orangea knappen förstör ju allting, fingrarna räcker ju lixom inte till. Så nu  tänkte jag ta en liten paus så att jag inte får för mig att slänga gitarren i väggen eller något annat dumt. Jag är ju en sådan himla bra förlorare! Hmm... kanske ska ta ut hundarna en sväng, det är ju faktiskt himla fint väder ute. Ja, så får det nog bli. Hörs senare!

Kraaam!

sovaa

Är riktigt trött nu, så tar nog en bok och kryper ner i sängen.

Gonatt på er!

14:e Februari

God morgon allihopa,sovit gott? Mitt rum ser just nu ut som ett bombnedslag så idag står städning högst upp på listan, skoj! Men det är väl bara att sätta igång så har man det ur världen sen, hoppas ni hittar på nått skojigare en dag som denna. Ni får ha en mysig Alla ♥-ns dag!

Puss på er! ♥

Natti

Nu ska jag sova, ska bli jäkligt skönt!

Gonatt och sovgott!♥

Äntligen är sportlovet här!

Nu har jag officielt sportlov, och fyfan vad skönt det känns! Idag/kväll ska jag inte göra ett skit, bara ligga framför tvn och chilla sönder. Det var ju hur länge sen som helst som man kunde göra det utan att man innerst inne vet att man egentligen borde göra något annat istället. Provet idag gick nog rätt okej, och illamåendet från imorse gick över, så det visade sig bli en rätt okej dag iaf , med tanke på omständighweterna. :) Nu ska jag hämta nått att käka sen bosätta mig i soffan för resten av kvällen. Hoppas alla får ett bra lov!

Puss♥

Uuusch

Fyfan, idag mår jag inte bra alltså. Varför var jag tvungen att må illa idag, när jag verkligen måste gå till skolan? Aja åker in och skriver det där förbannade provet sen får vi se om jag mår bättre annars åker jag nog hem igen. Nu ska jag gå och lägga mig en stund igen så får vi se om det känns bättre när jag vaknar. Ha en bra dag!

Puss♥

:D

Gooosh vad jag älskar att träna!

Snaart lov

Nu är det bara en dag kvar, sen är det lov. Fyfan vad skönt det ska bli! Och imorgon har man gjort det där förbannade spanska provet så då slipper man tänka på det också. Snön ligger tyvärr fortfarande kvar, så jag önskar innerligt att den hinner smälta bort till imorgon. Orkar inte pulsa till bussen en enda dag till i 18 meter djup snö, men det ser rätt så lovande ut nu när det är plusgrader och allt! :) Idag har det varit en ganska lugn dag med bara de bästa ämnena, Kemi, Psykologi och Biologi. I biologin har vi nyss börjat med genteknik, så himla häftigt! Aja nu ska jag äta sen iväg och träna, ska bli himla skönt! Ikväll blir det väl antagligen världens sistaminutenplugg, så får se om jag hinner skriva något.

Kram

Soova!

Nu är det läggdags, så att man kommer upp imorgon.

Gonatt!

Vart tog våren vägen? :(

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret låg det ett tjockt täcke med snö på marken = dagen är förstörd.Usch vad jag inte tycker om snö, det är bara jättejobbigt, blött, kallt, blaskigt, osv. Idag har jag mest pluggat spanska på resurs, och efter det hade jag också lektion i spanska.(det var extremt kul att gå till stagg i snöstorm) Fan jag har panik! Vi gick igenom massa saker som vi ska kunna till provet på fredag och det kändes som om jag inte har koll på nånting, åååh vad trött jag blir. Efter lunch var det bara lots där ingen sa nånting som vanligt, sen Kemi som faktiskt är riktigt intressant och sen hem till Ön. Påväg hem från  bussen ville jag dö. Jag upprepar, jag hatar snö! Så nu får de där vårkänslorna som hann smyga sig fram innan den här förbannade snöstormen gärna komma tillbaka.Tänk vad skönt när det är så varmt att man slipper ha jacka på sig när man går till skolan! Nu blir det mat sen plugg.

Puss♥

Tisdag

Första lektionen idag var psykologi, väldigt intressant tycker jag. Massor av tankar börjar snurra i huvudet under en sådan lektion, skulle jag verkligen reagera på samma sjuka sätt som de personer i de olika experiment vi fick se? är vi verkligen så måna om att passa in att vi viker oss för majoriteten även fast vi är säkra på att vi har rätt? Slutsatsen jag drar efter psykologilektionerna om det vi får lära oss verkligen stämmer, är att jag tycker synd om människan. Stackars oss vad vi är svaga! Efter psykologin har vi en rätt så lång håltimme så den spenderades med kortspel, haha fyfan vilken klass jag har hamnat i! ^^ Näst ut på schemat var badhuset, efter att ha bytit om m.m. så blev väl tiden vi var inne i själva simhallen typ en halvtimme, kändes rätt menigslöst. Korta idrottslektioner suger!  Tog bussen hem vid 1 och har bara chillat lite sen jag kom hem, nu ska jag fika lite med mammsen, sen är det spanskaplugg som gäller, kul!

Hejhopp!


Först plugg, sen sängen.

Nu ska jag plugga lite spanska, för omväxlings skull, sen blir det sängen. Ska upp 05.50 imorgon, and I hate it! Träningen idag gick superbra trots träningsvärk sen i lördags, jag är verkligen inne i en bra fas just nu. Sovgott allihopa!

Puss♥

¿HABLAS ESPAÑOL?

Nu måste jag plugga spanska, har fetaste provet på fredag och jag har inte läst spanska på ett och ett halv år, gutt! Har nog aldrig varit såhär oförberedd till ett prov förut. Idag har inte hänt ett skit, så ingen vidare bloggdag. Ska snart iväg och träna med mammsen, ska bli himla skönt.

Puss♥


Min helg...

Pappsen väckte mig vid 9 på lördagsmorgonen och det var bara att sätta i sig världens megafrukost eftersom jag hade lovat att åka iväg och träna med honom. Brasiliansk ju-jutsu. Fyfan säger jag bara, det var det jobbigaste jag gjort på jäkligt länge och inte nog med det så höll träningen på i 2 timmar! Jag var helt död efteråt. Men iaf, efter träningen åkte vi in till Solna och käkade på någon Grekisk kolgrill, medan vi väntade på att matchen skulle börja. Klockan 2 stod vi på Skytteholm och kollade när AIK inledde sin första träningsmatch för året, mot Mariehamn. 90 förjävligt kalla minuter stod vi där, trodde nästan mina tår hade ramlat av när slutsignalen ljöd, men jag var glad i alla fall för Självklart vann AIK♥ En bra sak med att gå på skytteholm istället för råsunda är att man kommer mycket närmare planen, och kan följa med i fotbollen mycket mer, plus att man kunde kolla in alla nya snyggingar som AIK hade värvat ;) Nicklas Backman säger jag bara! Efter matchen åkte vi hem och jag somnade direkt när jag kom innanför dörren, var helt slut. Vaknade precis innan melodifestievalen började och kollade lite halvt på den. Svenska folket har konstig musikstil, hur fan kunde Scotts gå vidare till andra chansen? och varför kom inte Marie Serneholt på en bättre placering? Snälla, snälla ska vi inte ens prata om. Inte konstigt att vi kommer typ sist i Eurovision song contest när vi röstar som vi gör. Skärpning Sverige! Däckade iaf framför Twilight runt 12 även fast jag hade sovit typ 3 timmar när jag kom hem, snacka om att jag var trött.

Söndagen kan man säga bestod mest av bussåkande, lite mer bussåkande lite pluggning av spanska på bussen och sen lite mer bussåkande. Skoj!


Kan ni tänka er mig så här. Hahahahaa säger jag bara!


AIK♥


Good morning sunshines

Bara en vecka till sen är det lov, skönt! Känner verkligen att jag behöver vila upp mig. Har inte pallat skriva något i helgen, men det  kommer nog en uppdatering när jag kommer hem ikväll eller nått. Nu ska jag iväg det till bussen, ha en bra dag!

Framme....

Äntligen framme, det är verkligen inte kul att åka buss alltså. Iaf när jag klev av bussen möttes jag av något väldigt otrevligt, nämligen snö, usch för snö! Tur att man bor på lite sydligare breddgrader, haha. Hämtades upp på centralen av pappsen och vi svängde förbi macken innan vi åkte hem. Nu har jag käkat lite, och ska snart dra igång guitarhero en stund innan sängen. Men måste sova i tid, eftersom jag ska med pappa och träna imorgonbitti, klockan 10 börjar det, fyfan jag kommer vara vara helt död!

Sovgott. ♥


Nyköping

Bara en timme kvar nu typ, najz!


Mot hufvudstaden

Bussen lämnade just Västervik, och jag har ca 5 och en halv timme kvar tills jag är framme, känns inge vidare kul! Ett stort plus till Swebuss iaf för att dom äntligen har fixat ström till kontakterna och att dom har gratis internet till alla som åker. Minus till min dator som typ har flippat ur eller nått, min pil verkar ha ett eget liv just nu, skumt! Nu tänkte jag dra igång Twilight för att fördriva tiden lite, hoppas alla får en trevlig fredag kväll!

Lägger in en bild på mig och Anja... bara för att jag saknar henne så mkt.

Puss♥

Läggdags!

Eller... inte riktigt än. Måste kolla igenom spanskan lite först, men sen så måste jag verkligen gå och lägga mig, mina sovrutiner är katastrofala just nu. Det blir väl runt 5 timmars sömn per natt, alldeles för lite alltså, för att må bra ska man minst sova 8! Är det någon som har några tips om hur man kommer i  säng i tid, och inte fastnar framför datorn eller tvn etc sådär framåt kvällskvisten? 
Aja, imorgon väntar först en lååång skoldag och sen blir det en lååång bussresa upp till pappsen i Sthlm. Ska bli kul att träffa alla, har ju inte varit uppe sen nyår. Uppdaterar kanske imorgon bitti, annars blir det från huvudstaden när jag är framme imorgon kväll, hare fint!

Puuss!

back on track...

Nu är jag helt slut men allt känns så himla mycket bättre efter ett riktigt intensivt träningspass. Man får rensa tankarna och glömma allt för en stund, håller ni inte med? :)



Ett skratt förlänger livet...!

Skitdag!

Fyfan vad förbannad jag är! Idag gick jag upp kvart i 6, var helt död som alltid på morgonen, sov lite på bussen, det där vanliga ni vet. Kommer till skolan runt 8, och vad får jag veta då?! Min lektion är inställd och jag börjar inte förrän fem i 1. Skoj! 5 timmar åt helvete, kunde ha tagit världens sovmorgon, istället så fick man sitta på resurs i 18 år, och inte få ett skit gjort för att man var så jävla trött så att man somnade hela tiden. Och inte nog med det så i tid med att min första lektion började så fick jag skitont i huvudet, och det blev bara värre, kunde inte koncentrera mig ett dugg på psykologin fast jag tycker det är väldigt intressant egentligen. Nu ska jag iväg och träna, hoppas att det kan få mig på bättre humör! Hoppas ni haft lite mer tur idag än jag har haft!

Puss♥

Sova kanske?

Ja... tror faktiskt det är dags för det nu. Ska ju upp kvart i 6 och sen har jag en lång dag framför mig, kommer inte hem förrän runt 5 på kvällen. Ser också fram emot träningsvärken jag kommer ha, fyfan jag kommer vara helt körd imorgon!
Är ikapp med kemin nu iaf, känns bra men måste verkligen bli bättre på att lägga upp plugget så att jag inte skjuter upp det hela tiden. Då blir det ju att man sitter sista kvällen och är helt sönderstressad och får inte in ett skit i huvudet. Inge bra alls, skärpning! Aja nu ska jag leta upp kissemissen, sen ska vi gå och sova.

Hej hopp, sovgott!

Gokväll!

Fyfan vad kul det var! Det är nästan så att jag funderar på att börja.. men bara nästa, haha. En sak är säker iaf, imorgon kommer jag ha sjukaste träningsvärken, gutt!
Nu måste jag verkligen plugga kemi, så här kul känns det: ↓



Inge kul alls alltså!

I wanna dance..

Godmorgon, har nyss ätit frukost och nu måste jag skynda mig att packa ordning allt för dagen. Vad har man på sig när man dansar salsa egentligen? Jag har ingen aning men det får bli mina rosa mysbyxor och ett linne. Skönt med lite sovmorgon idag också, börjar ju inte förrän klockan 1. Ha en bra dag!

Puss♥

Sovgott!

Nyss kollat på filmen Hide and Seek med Dakota Fanning som ska spela Jane i New moon, stackars unge säger jag bara! Nu ska jag hoppa i säng, imorgon väntar idottsdag i skolan. Jag ska dansa salsa, haha fyfan alltså, vi får se hur det går ;)

Puss och gonatt! ♥

Så här går det när man har för mycket fritid...

Idag har jag varit ledig och istället för att sitta framför datan hela dagen så tog jag fram penna och papper. Här kommer resultatet:




Här är orginalet:
Rob

Haha lika...? hmm nja, avgör själva ;D

Träna

Nu ska jag iväg och träna med mammsen, gutt!

rubbe

Drar till bussen nu, vi hörs senare.

Ha en bra dag!

Glass i stora lass.

Nu ska jag äta glass med oboypulver på och läsa ljudet av ditt hjärta, sen ska jag sova.

Sovgott alla! ^^ 

Without me you got it all...

Idag är det 1:a Februari, alltså vart tar tiden vägen? Den bara flyger iväg känns det som. Idag har jag mestadels spenderat tiden framför pianot, och försökt mig på konsten att komponera musik. Kan väl inte påstå att jag är så värst bra på att skriva musik, men övning ger färdighet, eller hur. ;) Kanske så kommer något upp här på bloggen i framtiden, får se om jag lyckas få något färdigt. Nu sitter jag och kollar runt på lite bloggar och lyssnar på Never think med Robert Pattinson, fyfan vad bra han är! Och snygg för den delen! Ikväll måste jag plugga, men tvivlar på att jag kommer göra det, fyfan vad dålig jag är! Hörs kanske senare ikväll, eller nått.

Pusshej!♥


Never think

I should never think
What's in your heart
What's in our home
It's all I want

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide where
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold of
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once i put my coat on
I'm coming out of this all wrong
She's standig outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
And berfore nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on

Det bästa de har gjort. Lätt!

Fyfan vad bra dom var! Det var helt sjukt vad alla hade utvecklats på bara den korta tiden sen jag slutade. När Jennie sjöng Du måste finnas var det hur nära som helst att jag började gråta, det var det bästa hon någonsin gjort, enligt mig iaf. Måste också lovorda Sotti lite, shit vilken röst han har! Förstår inte rikitgt hur den rösten får plats i hans lilla kropp. Såklart var Anjapanja också skitbra, Fix you är ju en av mina absoluta favoriter med henne och i tjej-medleyt var hon bäst! Efter konserten så bar det först av till Anja med Jennie och Gabbe, där jag och Anja käkade en jäkligt sen middag. Sen så blev det Gulan-fest för hela slanten. Så himla kul att träffa alla igen, hade inte riktigt förstått hur myket jag saknat dem, men när jag var där så kändes allt som vanligt som om jag aldrig hade slutat, och det kändes så himla bra. Men jag har bestämt mig, jag ska inte byta tillbaka, jag har gjort det här valet och jag ska fullfölja det jag gett mig in i, även fast det känns lite jobbigt just nu. I alla fall så kom vi hem runt 2  och kom i säng vid 3 vilket resulterade i hela 3 timmars sömn för min del, eftersom jag skulle med bussen till Kalmar tio över 7 på morgonen, weei. Kan ju lova att jag var trött dagen efter.

I helgen kan jag väl inte påstå att jag har gjort så mycket, har väl mest blivit datan och lite kreativitet framför key-boarden. Imorgon börjar det nya livet, inte en godisbit förrän min 18-årsdag. Får se hur jag lyckas med det, haha.

Nu ska jag nog dra igång Twilight och sen blir det sängen, puss och gonatt!



Här kommer lite bilder från gulan och konserten:


Sotti sjunger Öppna din dörr.


Finalen!


Ballongmannen. ^^


Kom och ta mig långt här ifrån...


I wanna lay you down on a bed of roses...


Mina älsklingstjejer rockar loss! ;)


Fina Flickor!


Pontus & Oskar var på G ;)


Fyfan vad jag saknar dig Anja Engelholm!


Den traditionella partyminen där ja! ^^ haha


Massa härligt folk!

RSS 2.0