Valborg 2009

Så var äntligen våren här, för det är väl det man gör på valborg? Hälsar in våren alltså. Tyvärr så vart de ju ingen brasa här i Mörbylånga pågrund av eldningsförbud, men vi hade det mysigt iaf :) Det blev en lugn kväll med familjen, lugnaste valborg på vädligt länge, men känns himla skönt faktiskt. Känner mig helt körd psykiskt, plugget står mig förfan upp över öronen. Tillät mig faktiskt en dag där jag bara tog det lugnt och inte pluggade ett skit, kändes som det behövdes. Satt ute i kanonvädret hela dagen med iPoden och Eclipse, kan det bli bättre liksom? :) På kvällen vart det grillat och sen tårta till efterätt, mumsigt! Nu ska jag hoppa isäng, är hur trött som helst, gonatt!

Puss♥


This is life!

dålig uppdatering...

Jag lever fortfarande, tur va ^^ haha. Har bara inte haft tid att uppdatera. I princip hela dagen igår satt jag med alla bilogi-anteckningar och försökte trycka in dem i huvudet, tror jag lyckade ganska bra ^^. Men det kan också ha gått åt helvette idag, det vet man inte förrän man fått tillbaka provet :P. Vill verkligen få bra på det här provet så att man kan slappna av lite i resten av kursen, det var ju faktiskt ett väldigt stort asnitt. Dock väldigt intressant, genteknink, mutationer, korsningsscheman osv, rätt häftigt att små pytte-molekyler på ca 700nm kan bestämma hur en hel männsika ska bli. Kan faktiskt tänka mig att jobba med något inom genetiken i framtiden :). Igår kom mormor från sthlm och ska stanna här till på söndag, myyys. Så nu tänkte jag gå och vara lite social ett tag ;)

Puss♥


Aminosyror bildas i ribosomerna med mRNA som mall. Tre kvävebaser är ett kodon och ger en aminosyra.
Vad jag kan va? ^^ haha, känner mig som äkta naturnöörd!

Gonatt!

Nu får det räcka för ikväll, provet är ju faktiskt inte förrän på onsdag. Fan skönt det ska bli att sova nu, så jävla trött!

Puss♥

Ni kan aldrig gissa vad jag gör....

Just precis, pluggar... vad annars?! I've got no fuuucking life.... Är det inte Sigmund Freud så är det Gregor Mendel, alltså vem bryr sig om gamla gubbar som levde för evigheter sedan? Inte jag iaf! Det är sjukt vad jag längtar till sommarn nu alltså. Hoppas ni haft det roligare än vad jag haft idag!

Puss♥

måndag

Fyfan vad trött jag är, inge vidare sugen på att gå till skolan idag faktiskt. Tur att veckan är kort, går ju bara till onsdag, annars vet jag inte om jag hade pallat. Hoppas alla får en bra dag, det ser ut att bli soligt!

Puss♥

sovgott!

Nu blir det sängen, tog inte ens fram böckerna, fastnade framför datan igen. Så jävla dåligt, och onödigt. Nu får jag ju bara göra extra mycket imorgon istället. Hur som helst är det iaf dags att gå och sova nu. Gonatt!

Puss♥

dagen efter...

Dagen efter är ju inte speciellt rolig, vaknade upp med en fruktanvärd huvudvärk. Men ska inte klaga, andra mådde betydligt sämre ^^, stackare... Tog bussen in till Kalmar vid halv 4 och promenerade bort till Maxi där bror hade bowling kalas. Fick skjuts hem när det var slut, skönt att slippa åka buss. Har väl inte gjort så mycket sen jag kom hem, försökt komma ikapp med alla bloggar man missat att läsa. Missar man en dag så är det nästan helt kört, har suttit här nästan en timme och har fortfarande inte läst alla missade inlägg. Måste hinna med att läsa lite biologi också innan jag går och lägger mig, har ju prov på onsdag, Blää... Nehee fram med läxböckerna nu kanske, hoppas ni haft en bra helg!

Puss♥

Resumé melodfestivalen 2009!

Sitter och lyssnar på min kära väns bidrag i årets melodifestival på stage4you Since you left  med tårar i ögonen. Blir så himla rörd varje gång. Hon skrev låten till mig, alltså att få en låt skriven till sig känns helt jäkla otroligt. En låt till mig, min låt. Helt sjukt vad glad jag är att jag har dig.

Fredag: Efter labben i fredags så tog jag en promenad ner till Baronen och satte mig på donken medan jag väntade i typ en och halv timme på att bussen skulle gå. Men med Eclipse och en glass med chokladsås så var det inte så farligt. Kom ner till Torsås vid halv 5, och då var det bara att vänta på att klockan skulle bli 7 när det skulle dra igång. Så himla kul att träffa alla igen, saknar Stage så jag dör, nästan. 7 drog det alltså igång. satt breve Tony som också hade pallrat sig ner till metroplen Torsås, vilket jävla orginal han är alltså, sjukt rolig snubbe ^^. Alla låtarna var jätte bra,  helt sjukt vad alla har utvecklats sen förra året! Jag röstade så klart på AnjaPanja, ååh blir glad bara jag tänker på det :) Tyvärr så blev det inte hon som stod som vinnare när de var över, utan det var Le maine med låten Dolls. Kan väl inte påstå att jag håller med om att den var bäst, men det är ju majoriteten som bestämmer, right? :P  Efteråt så stack jag och  Anja hem till henne och myste med chips, glass och Crossroads. Shit vilken nostalgikick vi fick ^^.

Lördag:  Vaknade runt halv 12 hemma hos Anja, käkade en snabb frukost och sen drog vi ner till skolan. Anja skulle sminkas och förbereda sig inför kvällen eftersom hon skulle köra på AC:s låt Second choice. För mig blev detta en väldigt lång dag, med mycket väntan. Vi kom till skolan runt 1 och det började 7, alltså jäkligt mycket tid att slå ihjäl. Tur att man hade så underbara människor att hänga med. Eftersom det är treornas sista festival så hade de verkligen satsat  allt denna kväll. Allt sändes via webben som det gjort de tidigare kvällarn, men nu hade det fem olika kameror istället för en och som jury satt Maxe Axelsson och Tom Callahan borta i Usa och följde allting. Som segrare stod Tove Hedenmalm, en riktig överraskning, var helt övertygad om att Chinkjaylors och Budji skulle ta hem det i år. Deras låt var så sjukt bra!
Efteråt stack jag och Anjs till konsum och fixade groggvirke och köpte den nya magnum glassen Temptation for chocolate, världshistoriens absolut godaste glass! Lite förfest hemma hos Anja innan vi drog till festen på Gulan, vi mejlade bl.a. Mix Megapol och klagade för att det spelade depplåtar på en Lördagkväll, haha så himla fånig man blir efter lite alkohol ^^. Runt 11 stack vi till festen där typ alla Torsås ungdommar var samlade. Det var mycket trevigt och stämningen var verkligen på topp. Runt ett så drog vi hem till Anja igen, en av oss något överförfriskad ^^. Synd att man var tvungen att dra så tidigt när man inte träffar alla så ofta, menmen det är sånt som händer. Somnade runt halv 2 efter att jag lyckats smula ner hela lägenheten med chips, haha.

Tack för en underbar helg!



Anja var sjukt snygg i sin blåa klänning!

Fler bilder kommer när jag orkar lägga in dom :P

^^

Gå in här och kolla på melodifestivalen live 19-21 tors, fre, lör!

imorn är det freedag, känns bra...^^

Nu är pykologiprovet avklart, så nu är det bara 99 kvar, typ. Men har betsämt mig för att ta tag i det nästa vecka, pallar inte plugga mer nu, I'm going fucking nuts. I helgen ska jag till Torsås och kolla på min AnjaPanja när hon är med i melodifestivalen på Stage4you, ska bli så himla spännande.Kul att jag inte har hört låten innan också, annars brukar ju låtarna alltid vara sönder repade när det är dags för själva festivalen. De små ettorna har ju idag också ja, kan inte vara speciellt kul att ha på en torsdag. Men det brukar ju vara så när man går i ettan, då får man ta det som blir över ^^. Stannar nog kvar på lördag också och kollar på treorna också, det blir ju deras sista. Helt sjukt att dom slutar nu, dom är ju liksom själva Stage4you. Antagligen fest på kvällen då också, nostalgi på det alltså! haha. Nehe nu ska jag gå och måla naglarna, svart tror jag det får bli. Snyggt!

Puuss♥


En bild på mig och Anja från melodifestivalen förra året, saaknar! <3

god morgon!

Godmorgon mina vänner! Ser ut att bli en fin dag idag. Ha de bra!

Puss♥

sovaa nu kaanskee...

Hmm... var inte riktigt i fas för att plugga idag. Kunde inte koncentrera mig alls. Tur att jag har typ 2 timmars håltimme imorgon innan provet, kan säkert få in lite mera då. Nu ska jag ta och hoppa i säng så att jag inte försover mig imorgon också, isf skulle mor min få rycket! Sovgott!

Puss♥

Kvällens ögongodis kommer här! ^^

ons

Fyfaan vad allt känns stressig. Tiden fram till sommarlovet kommer inte bli rolig, har typ hundra prov och inlämningsuppgifter som måste klaras av. Psykologiprov imorgon också, och har inte ens börjat plugga än, noot nice! Så borde nog ta och slita mig här ifrån nu och börja med det! Nu på en gång!

Vänta, bara en lite grej först^^

Nu börjar det dyka upp massa skojiga New Moon relaterade saker t.ex. som bilden här nedan på "the wolf pack". Shiit vad man längtar till releasen 20 November! ^^


can't wait....

oversleep

Har försovit mig ganska så rejält, så får skjuts in av mammsen idag, naajs.

Puss♥

gaaah.....

Exakt nu på sekunden blev jag färdig med min konflikt, har suttit med den sen jag kom hem vid 2 idag. Shiiit vad jag älskar skolan allstå! Nehee nu är det verkligen dags för sängen, trött som satan, sovgott!

Puss♥

tis

Sitter och skriver på konflikten som ska va inne imorgon, började för 5 minuter sen. Inte smart gjort, inte smart alls. Slutar väl med att man sitter uppe halva natten eller nått, fan känns som det enda jag gör är att plugga. Längtar till helgen som satan, då blir det Torsås och melodifestival! :D Längtar efter Anjaa så jag dör, och det ska bli så himla kul att höra hennes låt. Nehee nu är det väl bäst att jag får det här färdigt nångång.

Puss♥

godmorgon!

Hej allihopa, sovit gott? Nu ska jag springa iväg till bussen, vaknade lite sent idag, menmen sånt som händer. Ha en bra dag!

Puss♥

Ge mig sommar!

Jag har seriöst suttit med psykologin sen jag kom hem halv 5 idag, ca 7 timmar, helt sjukt ju!  Och jag är inte ens färdig, fan vad jag ångrar att jag valde det här förbannade flumämnet! Just nu är jag så jävla trött på allt som har med skola att göra, vill bara ha sommarlov nu på en gång! Seglarveckan på smögen säger jag bara! ^^
Första dagen i skolan idag, började inge vidare. Vaknade halv 9 och min buss går hel så fick stressa som en idiot för att hinna med den. Sen när man kommer till skolan visar det sig att spanskan är inställd och jag har min första lektion halv 2.... suuuuck! När jag slutade så var det bara hem och plugga som gällde, och har suttit här sen dess, ingen vidare bra dag för mig alltså. Nu är det nog dags för sängen eftersom klockan ringer 05.40 imorgon. Sovgott!

Puss♥


Kollade runt lite och hittade några nya bilder på Rob, enjoy!



Freud är ett as!

Jag vill dö.......

Slut på lovet, suck.....

Tillbaka till ön igen, känns inge vidare faktiskt. Har haft en väldigt kul vecka uppe sthlm med sis, det blir ju tyvärr inte så ofta vi hinner umgås. I fredags åkte vi hem till Jennys kompis Linnea på grillpaartheey, trevligt. Men jag var typ världens osocialaste eftersom jag var så himla trött, satt ju uppe till 4 natten innan. Jag, Jenny och Maria tog bussen hem runt 1, rätt så skönt att vi kom hem relativt tidigt. Sen på lördagen så var det först 20-års fest för Jonte med massa folk. Hans flickväns morsa hade gjort världens snyggast AIK-tårta *avis*. Runt 9 tog vi bussen till centrum och mötte upp Maria, och sen åkte vi vidare mot Sickla Kaj till Marias kompis på fest. Väldigt trevlig kväll, blev dock kanske lite för mycket dricka eftersom jag inte riktigt minns hur vi kom hem därifrån, menmen sånt som händer ^^.

Idag har jag åkt buss hela dagen, passade utmärkt eftersom man var rätt seg såhär dagen efter ;)

Nu ska jag plugga lite sen blir det sängen i tid ikväll, gonatt!

Puss♥

ääntligen fredag!

Haha sorry skåne och alla som bor där, ehm... var lite förbannad igår ^^. Malmö vann alltså på ett frisparksmål, inte rättvist alls. Kan väl inte påstå att gnaget gjorde en av sina bästa matcher, men det gjorde fan inte malmö heller. Och vi hade typ 1000 fler målchanser än dem, så orättvist att dom ska få in ett sketet litet mål på en fast situation. Aja skönt att vara tillbaka iaf. Efter matchen skjutsade pappa mig och Jenny till Sergelbion, vi såg hopplös och hatad av alla, rätt skoj film faktiskt ^^. Skoj hemresa hade vi också, fyfan vad jag saknar sthlm! Väl hemma skickade Jenny Da Vinci koden till mig (hur fan kan jag  ha missat att se den?!) som jag satt uppe och kollade på till 4 imorse. Vilket gjorde att jag vaknade vid halv 2 idag... suck. Har hunnit med att äta lite pannkakor som blev över igår och nu ska jag nog hoppa in i duschen. Ha en bra dag alla!

Puss♥


Biobesök på vardagkvällar rekomenderas, vi var 5 pers i salongen :)

fuck...

Helvetttteeees jävla skit! Gräv bort skåne förfan!

AIK-MFF

Freud-jävlen kan ta sig i häcken, nu skiter jag i honom. Ska bara käka lite, sen bär det av mot råsunda där AIK tar emot Malmö, Käärlek! Att stå på Norra stå måste vara en av de bästa känslor som finns, äkta lyckorus! Det suger verkligen att jag inte kan gå på så många matcher när jag bor på öland. Nehee, nu säger sis att det är mat, så måste dra ^^.
Kom igen nu AIK nu tar vi dom!

Vi är överallt! ♥

pluuuggish

Guuud vad kul det är att plugga bort mitt påsklov................ Freud och Psykoanalysen ftw!

........

Jag vill dö.... det borde vara förbjudet att behöva gå upp såhär tididgt!

Buenas noches!

Nu är det sängdags för hela slanten, tidig uppgång imorn!

Sovgott! ♥

tips?

Någon Marie ringde nyss till Jenny, ingen aning om vem det det är :P . Men hon sa iaf att hon har 2 biobiljetter som hon vill bli av med och att Jenny kunde få dom. Så det blir bio för oss imorn med, naajs! ^^  Är det någon som kan tipsa om en bra film? :)

Puss♥

Harry Potter marathon.

Igår när Jennöö kom hem igen så bestämde vi oss för att ha ett Harry Potter marathon och sitta upp hela natten. Gick inge vidare, haha. Jag somnade i mitten av 3:an, Jenny ca 15 min efter mig (Y). Men nu så tänkte jag fortsätta där jag slutade igår så nu har jag kollat klart på 3:an och ska snart dra igång nästa. I den är Rob med, lääängtar! ^^ haha.

Puss♥

^^

Hallåå där! Har haft en mycket trevlig dag än så länge. Efter att vi hämtat ut biljetterna så letade vi upp en mysig liten sushi-restaurang och käkade lunch medans vi väntade på att bion skulle börja. Var hur gott som helst, fyfan vad jag älskar sushi det är liksom beroende framkallande på något sätt ^^. Filmen var hur kul som helst och en liten varningsklocka nu när man snart fyller 18 och får skaffa massa olika kreditkort ;) haha. Nu är det pluggdags som gäller, ska nog sätta mig ute i solen :)

Puss♥


Se den! ^^

Staaaun

Nu drar jag och sis in på bio, vi ska se en shopaholics bekännelser :)

Ha en bra dag!

nattinatti...

Nu blir det sängen för min del, så att man orkar upp imorgon. Jag och Jenny bestämde att vi ska dra in på bio imorn, efersom vi fick presentkort i påskpresent, sweet.
Dagen hos farmor var trevlig, mysigt att träffa småkusinerna :). Först så spelade vi brännboll (som jag var typ bäst på), och sen så gick vi hem och käkade. Fick med mig Twilight hem också, najs att äntligen ha den på engelska ^^. Sedan när vi kom hem så kunde dagen inte ha avslutats på ett bättre sätt, AIK vann mot Kalmar, sååå najs! (Y) Nehee nu väntar sängen, gonatt på er!

Puss♥

Holaa!

Vaknade runt halv 12 idag och satte igång ett par avsnitt simpsons innan jag uppstod från de döda. Fyfan vad jag älskar Homer, haha ^^. Nu ska jag, pappa och Joakim snart dra in till stan, and later grandmotheer. Hoppas alla kusiner är där, det var länge sen man träffade dom. Ha en bra dag allaah!

Puss♥

Hufvudstaden

Nu har jag äntligen anlänt till hufvudstaden där jag ska spendera resten av lovet, skönt att komma iväg ett tag. Påsken har firats med familjen med bl.a. äggletning och tipsrunda, sött, haha. När jag kom hem från moster i fredags så bestämde jag och Anja oss för världens impulsgrej, så jag fick stressa in till Kalmar för att hinna till HJP:s releaseparty, släppet var klockan 23:00 och bussen var typ inne 22.50 så vi var tvugna att ta en taxi för att komma i tid. Blev i alla fall en kul kväll, även fast Pontus betedde sig som en idiot så var det iaf kul att träffa alla saknade klassisar. Dagen efter var mindre kul, dagen började med en promenad från Pontus till centralen i Kalmar i klackar, fyfan säger jag bara! Mina fötter hatar mig. Runt 3 kom moster&Co och istället för att gå och lägga mig och sova bort hela dagen som jag hade lust med, så var jag tvungen att sitta och vara trevlig i 18 timmar... sweet.

Today har jag åkt buss i princip hela dagen. Swebuss hade fixat en dirketbuss för dom som skulle till Sthlm så det gick faktiskt rätt så fort endå, och Joakim bettede sig helt hyffsat, blev bara riktigt irreterad på honom en gång. En mycket stor förbättring om man tänker på hur han varit tidigare. Nu ska jag iaf sova, ska till farmor på ännu en påskmiddag imorn så måste orka upp ordentligt. Goot naaht!

Puss♥


Mot sättra again...

God morgon, dag whatever. Nu ska vi alldeles strax åka till moster och käka påskmiddag, efter den här helgen kommer jag fan se ut som ett ägg.

Puss♥

Guten Nacht

Pjuuuh.... äntligen färdig! Har suttit i minst hundra timmar och gjort små marsipankycklingar, jobbigt! Men det var det värt, för hur goda är dom inte liksom?! Kanske lite för goda, i alla fall om man frågar min mage som inte är så glad på just mig nu. Får tänka på att inte äta så många på en gång i morgon ^^. Nu blir det först lite twilight sen soova. Nattinatti!

Puss♥


lohoov

Så himla skönt, äntligen har påsklovet börjat. En hel vecka som man bara kan slappa och moffa i sig godis, lycka! En till bra sak som bara gör lyckokänslorna ännu fler är att soolen kom tillbaka, imorse så var det ju så dimmigt att man nästan inte såg en meter framför sig. Hoppas verkligen att vädret kan hålla sig såhär nu, man blir så glad av värmen. Nu ska jag gå och plinka på min lilla keyboard, var ett tag sen. Önskar alla en Glad Påsk, och se nu till att äta mycket godis. På påsken får man det!

Puss♥


upp och hoppa

Godmorgon alla mina små kycklingar! Idag är det skärtorsdag, vilket innebär att det är lov imorgon. Fyfan vad skönt säger jag bara, skulle nog inte pallat med en dag till. Kunskaperna jag hade igår tycks ha sipprat ur mitt huvud under natten, så just sånna här dagar är det tur att  man har ca en timmes bussresa framför sig. Nehe nu ska ta göra mig iordning, hatar att behöva stressa. Det ser ut som att vi kommer att få minst lika bra väder som igår, tack så jävla mycket!

Bye!

Sooova

Nu ska jag bara läsa igenom mina söta små anteckningarna en sista gång sen blir det sängen för min del.

Nattinatti ^^

Drooling....

Tog en paus i pluggandet och kolllade runt på lite bloggar. Fick syn på de här bilderna och kände att jag var tvungen att lägga dom. Hur het får man vara egentligen?






onsdaag

Hejsan hoppsan lillebror! och alla andra för den delen. Känner att det är väldigt stor risk för ett riktigt illa huvudvärks-anfall, men har försökt att förebygga med kaffe i mängder och panodil, så får hoppas att det inte bryter ut. Känner att jag inte riktigt har tid med det idag eftersom jag måste plugga kemi heela  kvällen om jag ska ha en chans att klara det där förbaskade provet. Typiskt mig att spara till sista dagen.

Idag i skolan hade vi en föreläsning om EU, en representant från Vänsterpartiet var där och pratade om hur det är att jobba med EU nere i Bryssel. Inte för att jag är ett så stort fan av vänsterpartiet när det gäller politik, men en sak kan jag hålla med dem om. EU=SKIT. Det är ju för fan dom som har gjort så att vi har fått den där jävla IPRED-lagen och inte nog med det så håller de nu på att rösta om att utöka den ytterligare. EU vill att internetleverantörerna ska kunna kolla oss vad vi skriver om i bloggar etc och skriver vi något som inte passar dem ska de kunna stänga av internet. Hallååå tryckfrihetsförordning och yttrandefrihetsgrundlag!
(Kan ju inte garantera helt att allt stämmer, men det var vad hon berättade för oss iaf)

Till sist vill jag bara rikta ett tack till alla extremt "kompetenta" meterologer. Tack så mycket för regnet vi fick idag trots att ni lovat sol och värme. Mina nya vita skor tackar speciellt mycket!

Nu ska jag äta, sen blir det plugg, plugg, plugg.

Puss♥

Off to school...

Inte många timmars sömn blev det, somnade vid ett tiden nångång sen ringde klockan vid 05.40. Usch kommer vara hur trött som helst imorgon. Idag är världens pluggdag, har prov på typ havla kemikursen imorgon, skojigt värre. Nu måste jag skynda mig iväg till bussen, ha en bra dag allihop!

Kram♥

Time for bed

Nu är det sängdags för min del, håller tummarna att jag är frisk imorgon när jag vaknar, pallar inte vara hem mera nu. Man kommer ju så himla mycket efter i skolan, just nu känns det som jag drunknar i läxor, prov, uppsatser m.m. eftersom jag var hemma hela förra veckan. Nehe sova nu kanske, sömn är ju bra har jag hört, haha. Gonatt alla och krya på mig och alla andra som är sjuka!

Sovgott♥

Ny design, vad tycks? ^^

Inte bloggat på ett tag, har inte haft lust helt enkelt. Men nu är jag på G igen, och hoppas verkligen att det håller i sig den här gången. Nu när våren är här och med ny design och allt så känns det liksom mycket roligare. Förövrigt så är jag hemma från skolan idag, magsjuka. Inte roligt alls, så tyck gärna lite synd om mig, hehe. Nu ska jag ner och se om jag kan äta lite, får se om jag lyckas.

Kram ♥

RSS 2.0