....

Dålig uppdatering så här i juletider. Nu ska jag iaf dra mig mot Djurgården och Cirkus, pappsen och jag ska på musikalen We Will Rock You. Kommer bli Awesome! :)


julgodis

Sista riktiga skoldagen idag. Så galet jävla skönt, trots att provet gick åt helvete.... det löser ju sig alltid? :)
Under kvällen har familjen Hagman/Ström haft det årliga julbaket. Kaotiskt mysigt skulle man väl kunna sammanfatta det med.
Drack en halv Irish coffee och nu känns det som om jag ska däcka.
Tror jag är rätt slutkörd som människa....

Galenskap?

Hemma hos mig så betyder julen en helvetes massa tomtar. överallt. Mor min har dille på julpynt och i nuläget har hon ställt upp hela 131 stycken tomtejävlar,  icke inräknat är då de snögubbar, änglar och lyktor som också finns representerade. Sinnessjukt!


män som hatälskar kvinnor....

gratrunka.blogg.se får mig nästan att önska att jag var man. Eländigt och hysteriskt roligt på samma gång. - missa inte!


fulheten.com

Alltså Nanna Johansson, vilken stjärna!

Water for Elephants

jag dör............

update

Hejsan mina vänner! Riktigt dåligt med uppdatering har det varit en tid nu. Får skylla på skolan som har varit vidrigt jobbig den senaste veckan. Sen i måndags har jag skrivit tre prov och haft en fet svenskainlämning, så mycket till fritid har det inte blivit av. Men snart är det jullov och då blir det ändring på det, bara ett prov i Matte E kvar..... heh.  Lägger iaf in lite bilder från i lördags från stan och husbaket.

 

*känns bra att man var på Drottninggatan bara några timmar innan självmordsbomben*


heading to the subway

God Morgon min vänner! Nu drar jag in till staun en sväng, ska fixa lite julklappar hade jag tänkt. Sen blir det raka vägen till kära Huddinge för lite pepparkakshusbak med tjocka släkten. Ha en bra dag! ♥

zZzzZ

är så trött att jag inte orkar gå och lägga mig....

felsms

Hejhopp! Sitter i bibblan och borde plugga, gör jag det? NEJ! Istället sitter jag och nördar framför felsms.com, så galet kul, haha. :) Garvade sönder till det nedanför, så jävla hysteriskt roligt!


Snart bär det av till stockhom, take care! ♥


Sovdags!

Sängdags för samtliga passagerare. Imorgon blir det sthlm och det traditionella pepparkakshus-baket med tjocka släkten. Hög mysfaktor på det!

Mitt galet snygga hus från förra året.

....

Beter sig inte internet rätt så lustigt just nu, eller är det min dator det är fel på? Verkar som om alla stora sajter (Twitter, FB, Hotmail, Myspace osv) har lite problem just nu.... kan det ha något med wikileaks att göra tro?

update: verkar vara telia som är boven i det hela!


update2: verkar som det fått ordning på det igen, finally!

Single Ladies Gone Wrong

hahahha alltså jag skrattar seriöst ihjäl mig! Vad tänkte denna stackars människan när han bestämde sig för att sprida det här på internet, och en ännu bättre fråga är: vart fan fick han tag på en dräkt i sin storlek? :bigeyes:

Godnatt people!

Den här dagen har inte varit att leka med! Har nog somnat på alla lektioner jag haft idag, inte okej.... Måste verkligen börja gå och lägga mig i tid igen, så därför så lägger jag ner matten för ikväll och tar nya tag imorgon istället. 07.40 har jag mitt sista kostnadsfria tandläkarbesök, sedan börjar det hårda livet! Om jag får säga min mening så borde det vara subventionerad på samma sätt som sjukvården, fedt dyrt ju! Ska ändra på det när jag blir statsminister, hehe...
Gonatt på er! ♥
Jag idag, typ
http://www.chefspappan.se/wp-content/uploads/medium_040617-02.jpg

betygshets - Nej tack!

Idag fick jag tillbaka mitt biologiprov. Fick VG och är sjukt nöjd, trodde ju att jag skulle faila totalt. Om man tänker tillbaka något år så har jag verkligen fått en lite sundare syn på det där med prov och betyg och det är så jävla skönt. Världen går ju faktiskt inte under om man inte får MVG!

http://www.radikalen.com/wp-content/uploads/2010/05/betyg.jpg


sluta fåna er svt.

Hej! Stör mig på att svt har blurrat varenda jävla logga som dyker upp i Ung & bortskämd. Blir bara fånigt. Förövrigt så suger ungarnas päron, mkt ologiskt att JP åkte ut om man tänker på spelreglerna. Skärpning nu. Hej då!

Irländskt kaffe och diff.ekvationer

Sitter och funderar på om Irish Coffee och matteplugg är en så lyckad kombination. Let's see, shall we?
Kanske till och med kan få något gjort, hehe...

skype

Jag är nu officiellt skypeifierad! Sitter och funderar på varför det inte inträffat förrän nu men har faktiskt inget bra svar på det. Jag är väl bara galet efter helt enkelt! :D haha.


Dear Santa,

In case you forgot from last year,  all I want for Christmas is,

1. Robert Pattinson.

2. World peace.

Still keeping it simple! :)

AWESOME PHOTOSHOP SKILLS ALLTSÅ! :D



pissed....

Hur i helvete kunde Olle åka ut? blir så jävla trött på svenska folket och er dåliga jävla smak! värdelöst. Ni suger ju förfan! 
Men, inte konstigt att mänskligheten går mot sitt förfall när hela skiten är resultatet av incest.... kidding.


lite nytt sådär....

Alltså fan vad jag är dålig! :D Istället för att plugga så fastnade jag framför bloggdesignen och har pillat lite med den ett antal timmar. Tar en nedrans tid med alla koder hit och dit, men tänkte att eftersom det ändå är december så passar det ju rätt fint med lite snö på bloggen. Ett annat nytt inslag är chatten här till höger --------------------> 
Vetifan vad den ska va bra för, men ni kan ju kanske skriva något trevligt (eller otrevligt) vad vet jag. :rolleyes: 


.

Hej!

1:a December

Idag har jag gjort min första vurpa, sjukt vad gutt med snö alltså! Min bakdel är mkt tacksam....
1:a december idag, vilket innebär att julkalendern dragit igång. Hotell Gyllene Knorren låter ju riktigt lame, men efter premiäravsnittet känns det ändå lite bättre än vad det lyckats åstadkomma de senaste åren. eller?
Nu ska jag nog hoppa i säng i tid för en gångs skull, lägger ner matten, fattar ju inte ett skit iaf. Känns galet bra!
Sovgott!  :D

 


RSS 2.0