...

Det gick nog rätt så bra iaf, najs!

palla...

Nu skiter jag i det här, det får gå som det går. Sätter på twilight istället♥

DET LUTAR ÅT ETT FETT STORT IG JUST NU!

Jag hatar fan att plugga! Verkligen hatar det, önskar att jag tyckte det var lite kul iaf, så att det inte tog emot så mycket så fort man är tvungen att ta fram läx-böckerna. Jag har psykolgiprov imorgon och har nog samanlagt pluggat en halvtimme, vilket innebär att jag i princip inte kan ett skit, och ändå så tar jag inte dom förbannade böckerna och börjar plugga?! Vad är det för fel på mig?! Idag har jag verkligen försökt ta tag i det, men varje gång så dyker det alltid upp något emellan, t.ex. en intressant blogg eller massa mejl som behöver besvaras, blir så trött på mig själv. Hmm måste antagligen göra ett nytt försök nu så att det inte går helt åt helvette imorn.

Sovgott!

bästa helgen på länge!

Så var den helgen slut, shit vad tiden går fort, men som tur är så är jag ledig imorgon också. Har inte varit vidare bra på att uppdatera i helgen, har helt enkelt inte haft tid. I fredags efter skolan tog jag bussen till Torsås för att kolla på The fairytale of Luva. Skulle ju varit med i den om jag gått kvar, så det var himla kul att se hur de fick till det tillslut. Om man tänker på hur skeptiska jag och Anja var till storyn från början så tycker jag faktiskt de lyckades ganska bra. Var faktiskt rätt imponerad när jag gick därifrån, alla var så himla duktiga! Synd att Anja inte hade större roll bara, hon är bäst! Efteråt var det fest, eller det var tänkt så iaf, men vi var nog inte där längre än 20 minuter. En kille slog sönder en fönsterruta och skadade sig rätt så rejält och när ambulansen åkte där ifrån kan jag väl inte påstå att vi var så speciellt festsugna längre så vi drog hem till Anja och kollade på SATC istället. På lördagsmorgonen hämtade Anjas mamma oss i Torsås och vi åkte hem till Anja i Kalmar en snabbis för att fixa oss lite och lämna hennes packning, sen så hoppade vi på en buss till Mörbylånga. Av någon konstig anledning hade Musik Direkt valt att ha en av sina deltävlingar i Mörby av alla ställen så för första gången sen jag slutade nian begav jag mig till "Zokker" för att kolla på när Le Maine spelade. Alla bandmedlemmar är från min förra klass, Tove, Mattias, Albin, Martin, Kim och... okej då Jonas går i trean men från stage iaf. Vi kom dit vid tre och första bandet skulle inte börja förrän fem så jag, Anja, Mattias och Martin stack till Pizzan för att fördriva tiden lite, såå himla underbart att träffa dom igen, fyfan vad jag saknar stage! Le Maine gick vidare och så gjorde också Sonitus, ett annat band från stage, och Out of Silence ett Torsåsband, så man kan ju säga att Torsås lyckade ganska bra i den här deltävlingen. Efteråt skulle alla dra in till stan, men eftersom man inte fyller 18 förrän efter sommarn och jag inte ville riskera att bli stående där untaför alldeles själv i Kalmar när alla andra kom in på puben så stack jag hem och kollade på andra chansen, Svenska folkets har väldigt lustig musiksmak säger jag bara.
Idag har jag inte gjort så mycket, nästan läst ut ljudet av ditt hjärta för fjärde gången eller vad det nu blir, har bara slutet kvar. Nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga lite psykologi om jag pallar, har ju prov på tisdag. Hoppas alla haft en bra helg!

Gonatt♥ 

Äntligen fredag!

Nu ere bara två lektioner kvar, sen helg, hur skönt som helst ju! Efter skolan ska jag till Torsås och kolla på när my darlings ska ha uppvisning med sceniskt musikprojekt, The fairytale of Luva. Orginellt namn vill jag påstå, verkligen. Saknar dom som fan, buhuu. Aja måste skynda mig till bussen nu, ha en bra dag!

Puss♥

Nu behövs en förändring!

Hej jag vill flytta till Sthlm.
 
Nu på en gång tack!

morning

Nu ska jag till skolan och skriva kemiprov, önska mig lycka till! ^^


resursdag

Idag har vi haft resursdag = ledig. Passade mig utmärkt eftersom vi har kemiprov imorgon. Ljuger väl om jag påstår att bara för att jag har varit ledig så har jag suttit som besatt och pluggat hela dagen som en duktig flicka, även om det var min plan från början. Tog inte fram böckerna förrän runt sju men tror att allt sitter nu, behövde bara en hel dag för att peppa mig för att börja plugga, det går framåt! Alltså plugga är verkligen det tråkigaste som finns! Men men ska väl sova nu, mamma sa att den bästa förberedelsen inför ett prov är att gå och lägga sig i tid, bullshit anser jag, men det skadar aldrig att prova.

Puss & Sovgott! ♥

Så länge vi båda andas

Nu är den beställd, eller förhandsbokad rättare sagt. Så länge vi båda andas kommer ut den 12 mars och då dimper den ner i min brevlåda, fyfan vad jag längtar! Synd att de flyttade fram release-datumet bara, hade de inte gjort det hade den kommit ut på torsdag, men men den som väntar på nått gott, right?! ;)


Bara nio dagar kvar nu... längtar!

Försovning...

Vaknade klockan sju idag, bussen går tio över... suck. Missar psykologin och pallar inte åka in bara för att ha idrott så det bli en pluggdag hemma istället. Har ju som sagt kemiprov på torsdag, weei. Skriver väl kanske något mer under dagen, fast det lär ju i och för sig inte hända så speciellt mycket. Men men, ha en bra dag!

Puss♥

Ingen motivation, at all.

Usch, jag känner mig riktigt dålig på det här med att uppdatera. Har ingen lust alls känns det som, men ska försöka få till minst ett inlägg om dagen, det är ju faktiskt himla skoj att titta tillbaka på sen. Idag har jag bara haft en lektion så kom hem rätt tidigt, så jag bestämde mig för att köra lite guitar hero. Sätter igång spelet och ser att fisungen har raderat alla sparningar så det var bara att börja om från början. Klarade ut hela medium, behövde inte ens köra om en enda låt, *stolt* haha. Hade jävligt ont i röven efteråt, efter att ha suttit stilla så länge, haha fyfan! Tränat idag också, sååå skönt! Körde stenhårt, så var riktigt trött efteråt. Nu sitter jag och skriver lite på instuderingsfrågorna till psykologiprovet, får se om jag orkar sitta så mycket längre, är så himla trött! Nehe nu är det väl bäst att jag fortsätter så att det blir färdigt någon gång, hare gött!

Puss♥

Plugg, plugg, plugg.

Har inte skrivit något i helgen, har inte haft någon ork. Har väl inte hunnit med så mycket annat än att få färdigt mitt spanska arbete, men är himla nöjd med mig själv nu när jag inte har sparat det till sista dagen som vanligt. Just ja, i fredags så åkte jag och brorsan till färjestaden och tog varsin drop in tid, så nu har jag äntligen blivit av med mitt "skatbo" haha. Okej kanske överdrev lite, men det var faktiskt riktigt risigt. Så nu är det kort, om man gämför med hur det var var innan iaf, klippte typ 10 cm.

Tog mig såklart tid att kolla på melodifestivalen mellan pluggningen. Folket upphör aldrig att förvåna, dansbands-gubbar, plaggiat och opera röstas vidare men inte Anna och Maria, som enligt mig hade den låten som hade haft störst chans i Moskva. Mycket konstigt!

Nu ska jag gå och kolla på någon skitfilm om massmedia som jag har i läxa, sen ska jag sova. Har bara en lektion imorgon, riktigt skönt faktiskt!

Puss och Gonatt! ♥

RSS 2.0