vart kommer alla ifrån?

Idag har jag haft sjukaste besöksrekordet, hur har ni hittat hit? :)


gör mig frisk?!

Fyfan! idag mår jag riktigt illa alltså! Ber till gud att jag är frisk på fredag. Jag måste vara frisk på fredag! Nu sitter jag och väntar på att idol ska börja igen. En sak är ju i alla fall säker. Erik måste gå vidare! Fyfan vad grym han var! Nehe nu ska jag väl fortsätta skriva på mitt engelska arbete och efter idol är det matte som gäller, det är så härligt att vara sjuk och gå på natur! God Afton!

Baconfeber, Svininfluensa, H1N1?

Hello everybody, I know you've missed me! Som vanligt nu för tiden så har jag inte uppdaterat på himla länge. Men så är det när man går natur och det mest intressanta som finns att blogga om är vilket prov man pluggat till eftersom man inte har tid för annat. Gooosh jag älskar verkligen natur! ♥ Just nu är det jävligt synd om mig! Jag är fetingsjuk och orkar inte plugga ett skit. MEN har fetaste matteprovet på fredag som jag inte fattar ett skit om + att jag fyller 18 på torsdag och vägrar då att öppna en enda jävla läxbok! = feting ångest!

Tillbaka till det här med sjuk grejjen. Hur vet man om man har svininfluensa? Jag har hört att det är som vilken influensa som helst. Men vilka är det som är i riskzonen för att stryka med? Jag läste för inte så länge sen om någon som var typ lika gammal som mig som dog. Känns ju inge vidare precis, skulle vara lite snopet att dö av en jävla influensa faktiskt.

Okey I'm now going to quit the whining, kände bara för att klaga lite och eftersom det faktiskt är rätt synd om mig så får jag det. Men jag fyller ju faktiskt 18 om 2 dagar, så jag ska inte klaga allt för mycket. Liksom hur sjukt är det inte? Dagen man har väntat på hur länge som helst är här om 2 ynka dagar! Freedom here I come! På fredag är det jag som gör Kalmar osäkert, och jag vägrar att vara sjuk då! Sååå pepp alltså!

Nu ska jag nog hoppa i säng och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar imorn, + att de trigonomiska ekvationerna begraver stridyxan och blir kompis med mig.

Puss och gonatt på er! ♥

Is sitting in a bus with very bad internet-conection!

Jag vet, jag vet. Jag är en usel bloggare. Men har inte haft lust att uppdatera helt enkelt. Nu sitter jag iaf på bussen upp till sthlm. Får se vad som händer helgen. Funderar på att kanske gå på bio, Flickan som lekte med elden, hmm... kanske kan lura med mig Jenny? Nu ska jag skriva lite på ett litet på projekt jag har. Får se vart det bär.
So long suckers, nu ska jag åka buss!

Tvkväll

För ovanlighetens skull så ska jag slänga mig framför tvn ikväll. Har bestämt mig för att slaviskt följa serien True Blood för jag tyckte verkligen att den verkade jätte bra, så varje onsdag klockan 22.00 på 1:an kommer jag sitta klistrad framför tvn. Idag har jag inte gjort så mycket annat än läst ut boken P.S. I love you av Cecelia Ahern. Guud vilken sorglig bok alltså! Kan berätta lite om den imorgon, nu ska jag packa iordning lite inför gympan imorgon innan det börjar. Sovgott!

Puss♥

....

Skola nu, hoppas att kaffe abstinensen är borta snart så att man kan vakna till liv igen. Just nu känns det rätt hårt. Nu ska jag kila, hare bra!

Puss♥

äntligen...

Nu är rummet äntligen klart, så skööönt.

Såhär blev det:

Kul med lite ombyte :)

RSS 2.0